Serie A (6) JUVENTUS 1-1 Bologna
- Monte Cristo
- Juventino
Przepisy mowia ze jesli jakis gracz MA WPLYW na gre i jest na spalonym to trzeba gwizdac.eslk pisze:Molinaro gra fatalnie. Widac, ze zupelnie nie jest w formie. Traci pilki, strasznie wrzuca, robi bledy w obronie. Nie dziwie sie, ze nie gral. Absolutnie do zmiany w przerwie.
Cała Nasza pomoc gra dobre zawody, mielismy pare dobrych okazji do zdobycia gola i w sumie to powinnismy prowadzic z 2:0. Najlepszy chyba Melo, chociaz wszystkich trzeba wyroznic. Diego niepotrzebnie boi się strzału, bo mial z 2 takie sytuacje, ze mogl po prostu uderzac.
Amauri dosc słabo; Treze lepiej. Fajnie byloby, gdybysmy strzelil drugą bramkę i uspokoili nieco ten mecz, bo Bologna miala z 2 grozne kontry. Oczywiscie po Naszych glupich stratach. No i ta dziwna sytuacja ze spalonym w ostatniej minucie. Nie wiem jak to interpretowac. Niby faktycznie zawodnic rywala byl na pozycji nieprzepisowej, ale futbolowka odbila sie od Naszego gracza (Chielliniego). Mozna uznac, ze przeciwnik absorbowal uwage obrony i zmusil go do takiego a nie innego zachowania, ale ja nie wiem jak to wyglada w swietle przepisow.
Amauri - widac ze gra egoistycznie bo chce strzelic gola. W dwoch sytuacjach mogl podawac ale strzelal i pilka na nodze obroncow.
Diego dobrze, w jednej sytuacji mogl sie lepiej zachowac. Mogl podawac do Trezgola lub strzelac w polu karnym a wolal sie kiwac.
- Vincitore
- Juventino
Wynik dobry, ale trzeba strzelić drugą bramkę żeby się to uspokoiło. Widzę że grzeją się De Ceglie i Giovinco więc można się spodziewać że to koniec meczu dla Diego i kogoś z dwójki Marchisio/Molinaro.
Też Wam tak Bet365 tnie?
Też Wam tak Bet365 tnie?
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, 15:59 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Nie jest zle, ale powinno byc lepiej na tle takiego zespolu jak Bologna...
Poza tym, Diego niezle, fajne podania i przeglad gry. Melo juz sie zwrocil i wychodzi na to ze ani jeden milion za niego nie jest przeplacony.
Zebina super, to jest wlasnie prawy obronca! Szkoda ze to on nie strzelil, ale wazne ze wpadlo
Świetny link, cala polowe ogladalem i jest super!
tvu://59687
Poza tym, Diego niezle, fajne podania i przeglad gry. Melo juz sie zwrocil i wychodzi na to ze ani jeden milion za niego nie jest przeplacony.
Zebina super, to jest wlasnie prawy obronca! Szkoda ze to on nie strzelil, ale wazne ze wpadlo

Świetny link, cala polowe ogladalem i jest super!
tvu://59687

- paruf
- Juventino
Mamy przewagę, gol po ładnym wejściu Zebiny i przytomny Treze jak zawsze. W 2 połowie ustrzelimy jeszcze jednego albo i 2:)
Tak jak wcześniej napisaliście, Molinaro po staremu, wrzutki i aut albo trybuny:)
Link do meczu :
http://www.bet365.com
założyć konto i każdy mecz Juve w serie a można oglądać, nigdy nie przycina, komentarz po angielsku.
Tak jak wcześniej napisaliście, Molinaro po staremu, wrzutki i aut albo trybuny:)
Link do meczu :
http://www.bet365.com
założyć konto i każdy mecz Juve w serie a można oglądać, nigdy nie przycina, komentarz po angielsku.
- piotrinho1234...
- Juventino
Tak własnie powinniśmy grać z drużynami takiego pokroju,ale po strzeleniu bramki powinniśmy dalej grać piłką do przodu bo Bologna wcale nie jest tak chętną do ataku drużyną co powinniśmy wykorzystać,przrez to Bologna nieznacznie ale zagroziła bramce Buffona.Diego z Camorem razem calkiem fajnie się ogląda do tego może dojśc Alex albo Seba i będzie git.Trezeguet udowodnił że próżne było spisywanie go na straty,co mnie bardzo cieszy.
A to link do spotkania co prawda słaba jakość ale powinien być pewny.
http://www.ustream.tv/channel/supersp2609x
A to link do spotkania co prawda słaba jakość ale powinien być pewny.
http://www.ustream.tv/channel/supersp2609x
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, 16:00 przez piotrinho1234..., łącznie zmieniany 1 raz.
- olom23
- Juventino
Przeciwnicy mieli parę groźnych sytuacji z których przynajmniej jedna powinna wejść, gdyby nie ich udolność. Po przerwie liczę na wejście ALEXA
Nie chcę patrzeć na egoistycznego Amauriego
Widać że Camor z Diego przynajmniej stwarzają wrażenie jakby się grali ze sobą od 10 lat stad ładne akcje z ich strony.
Treze już 3 farfocel ale jak cieszy prawda ?

Nie chcę patrzeć na egoistycznego Amauriego

Widać że Camor z Diego przynajmniej stwarzają wrażenie jakby się grali ze sobą od 10 lat stad ładne akcje z ich strony.
Treze już 3 farfocel ale jak cieszy prawda ?

- wojti-s
- Juventino
Od strzelenia przez nas bramki zaczęła sie padaka... Po raz kolejny, tak jak z Lazio, Livorno czy Genoą - strzelamy bramke, oddajemy pole rywalom. Aż wstyd żeby drużyna pokroju Bologny stwarzała tak groźne sytuacje pod naszą bramką. Chyba trzeba wprowadzić korektę taktyczna, bo widać jak łatwo przechodzą między naszymi pomocnikami (co sugerowałoby złe ustawienie w defensywie) i praktycznie potrafią nas skontrować w ataku pozycyjnym.
Diego dzisiaj na poziomie Seby, o ile nie słabiej, Molinaro pokazuje, że nadaje się do romy...
Sędzia, bo tutaj pewnie będzie najwięcej każdy miał do powiedzenia (zwłaszcza interiści) sędziuje jakoś dziwnie. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że gwiżdże pod nas. Ale :
*samobój Kielona nieuznany prawidłowo, bo w momencie podania 2 piłkarzy Bologny znajdowało się na pozycji spalonej, sędzia powinien wcześniej zagwizdać
*rzekomy faul Molinaro na Di Vaio - jakby za takie coś gwizdali faule to w lidze angielskiej mielibyśmy hokejowe wyniki
*ręka Molinaro - tutaj oczywisty błąd sędziego
*faul na Kielonie w polu karnym Bologny, kiedy to znalazł się w objęciach któregoś z obrońców gości - tutaj także błąd sędziego
Ogólnie 1-0 dla nas, sporo szczęścia. Bdb postawa Treze, który wraca do dobrej formy. Amauri do zmiany, podobnie jak Diego i Molinaro.
Diego dzisiaj na poziomie Seby, o ile nie słabiej, Molinaro pokazuje, że nadaje się do romy...
Sędzia, bo tutaj pewnie będzie najwięcej każdy miał do powiedzenia (zwłaszcza interiści) sędziuje jakoś dziwnie. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że gwiżdże pod nas. Ale :
*samobój Kielona nieuznany prawidłowo, bo w momencie podania 2 piłkarzy Bologny znajdowało się na pozycji spalonej, sędzia powinien wcześniej zagwizdać
*rzekomy faul Molinaro na Di Vaio - jakby za takie coś gwizdali faule to w lidze angielskiej mielibyśmy hokejowe wyniki
*ręka Molinaro - tutaj oczywisty błąd sędziego
*faul na Kielonie w polu karnym Bologny, kiedy to znalazł się w objęciach któregoś z obrońców gości - tutaj także błąd sędziego
Ogólnie 1-0 dla nas, sporo szczęścia. Bdb postawa Treze, który wraca do dobrej formy. Amauri do zmiany, podobnie jak Diego i Molinaro.
- meda11
- Juventino
http://www.iraqgoals.net/ch5.html <- Bardzo ładny obraz + angielski komentarz.
Co do meczu - cieszy Treze i kolejna bramka. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej, a w jego ślady pójdzie niebawem Amauri.
Co do meczu - cieszy Treze i kolejna bramka. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej, a w jego ślady pójdzie niebawem Amauri.
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, 16:02 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Donnie
- Juventino
Strasznie. Odkąd tam oglądam, nigdy nie szło gorzej.Vincitore pisze:Też Wam tak Bet365 tnie?
Co do meczu to do momentu strzelenia gola to my absolutnie dominowaliśmy, potem niepotzrebnie oddaliśmy pole przeciwnikom.
Treze chyba wraca do formy i nie chodzi mi tylko o to, że strzelił bramkę, ale o to, że piłka czesto go znajduje w polu karnym.
Chciałbym w końcówce zobaczyć Alexa.
- kaczy19FJ
- Juventino
Racja, racja.. nie potrzebnie..co do treze to nic nie trzeba oczekiwać jak narazie...wraca poprostu do formy...a Amauri..widać ze szuka bramki znowu...probuje strzelić..ale jak juz ma piłke..to ją traci bezsensownie..
ja oglądam na sportingbet.com i leci dobrze ; )
ja oglądam na sportingbet.com i leci dobrze ; )
- Malval
- Juventino
Bardzo słaby mecz Juventusu, Bologna miała więcej akcji od nas, szczególnie w 2 połowie. Widać, że w obronie brakuje Cannavaro, a w ataku według mnie Iaquinty. Mam nadzieję, że ten remis to wynik odpoczynku głównych piłkarzy przed meczem z Bayernem. Z taką grą z Bayernem będzie trudno o punkty. Mam nadzieję, że się myle.
"Perdonaci Zizou, ma I'amore e' Ceco"
- bendzamin
- Redaktor
Wraca koszmar z zeszłego sezonu
Strzelamy bramkę dużo słabszemu przeciwnikowi i zamiast pójść za ciosem, strzelić na 2:0 i móc spokojnie 'odpoczywać', dajemy się przycisnąć i tracimy frajersko gola i punkty. Miało być samodzielne liderowanie, jest drugie miejsce i niesmak.
Oglądałem tylko drugą połówkę, więc o poszczególnych graczach nie będę się wypowiadał. Zawiódł mnie Ferrara swoimi zmianami...

Strzelamy bramkę dużo słabszemu przeciwnikowi i zamiast pójść za ciosem, strzelić na 2:0 i móc spokojnie 'odpoczywać', dajemy się przycisnąć i tracimy frajersko gola i punkty. Miało być samodzielne liderowanie, jest drugie miejsce i niesmak.
Oglądałem tylko drugą połówkę, więc o poszczególnych graczach nie będę się wypowiadał. Zawiódł mnie Ferrara swoimi zmianami...
- white_wolv
- Juventino
Frajerstwo i amatorka ^ 2
Tak wlasnie przegrywa sie mistrzostwo.
Bramka pachnialo od 46 minuty i w koncu sie zemscilo. Slamazarna gra w II polowie kosztuje nas 2pkty i lidera w tabeli.
Uwielbiam zepsute niedzielne popoludnia..
Meczy z Bayernem sie nie boje bo z takimi druzynami zawsze gramy na poziomie. Ale liga to liga i trzeba lotac taka Bologne bez litosci.
Tak wlasnie przegrywa sie mistrzostwo.
Bramka pachnialo od 46 minuty i w koncu sie zemscilo. Slamazarna gra w II polowie kosztuje nas 2pkty i lidera w tabeli.
Uwielbiam zepsute niedzielne popoludnia..
Meczy z Bayernem sie nie boje bo z takimi druzynami zawsze gramy na poziomie. Ale liga to liga i trzeba lotac taka Bologne bez litosci.