KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- ardore
- Juventino
Witam, jako że w sobotę i niedzielę będę w Katowicach to nie mogę sobie odmówić tej przyjemności żeby nie oglądnąć meczu z Juventinimi z Katowic. Tak więc ja będę na 100%. Napiszcie tylko (najlepiej jeszcze dziś, bo jutro mogę mieć problem z dostępem do netu) w którym miejscu będziemy oglądać meczyk.
- tanhayi
- Juventino
1.krzy_siu
2.Radek
3.drozdi
4.hfc
5.DeeJay(?)
6.kuzyn Drozdiego
7.mpolek(?)
8.ardore
9.tanhayi
nie ma źle, a co do ardore to prawdopodobnie przed pójściem do pubu będziemy się spotykać przy żabie na stawowej;) (nie przy żabce-sklepie a przy fontannie żabie;p)
2.Radek
3.drozdi
4.hfc
5.DeeJay(?)
6.kuzyn Drozdiego
7.mpolek(?)
8.ardore
9.tanhayi
nie ma źle, a co do ardore to prawdopodobnie przed pójściem do pubu będziemy się spotykać przy żabie na stawowej;) (nie przy żabce-sklepie a przy fontannie żabie;p)
- hfc
- Juventino
a w ogóle wie ktoś gdzie będzie mecz emitowany?
i czy w ogóle?
i do tego czy będą miejsca bo sobota wieczór po wakacjach to będzie będą tłoki w klubach chociaż może się to zmieniło bo ja to dawnooo rajzy po lokalach nie miałem.
i czy w ogóle?
i do tego czy będą miejsca bo sobota wieczór po wakacjach to będzie będą tłoki w klubach chociaż może się to zmieniło bo ja to dawnooo rajzy po lokalach nie miałem.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wlasnie wrocilem z centrum, bylem pytac w STSie. Od tego sezonu (nie wiem czy wczesniej tez) maja tam wszystkie 3 glowne platformy, 4 TV (na kazdym oczywiscie moze leciec inna platforma). Powiedziano mi, ze zarowno z jutrzejszym meczem na C+ jak i z wtorkowym meczem z Bordeaux na n-ce nie powinno byc zadnego problemu, tak wiec uderzamy jutro do STS 
Jest ktos ewentualnie chetny na jakis wczesniejszy browar w centrum?

Jest ktos ewentualnie chetny na jakis wczesniejszy browar w centrum?
Ulica Stawowa (deptak) w samym centrum Katowic, naprzeciwko dwroca PKP. Wejscie do STSa znajduje sie w bramie zaraz obok McDonalda.ardore pisze:Witam, jako że w sobotę i niedzielę będę w Katowicach to nie mogę sobie odmówić tej przyjemności żeby nie oglądnąć meczu z Juventinimi z Katowic. Tak więc ja będę na 100%. Napiszcie tylko (najlepiej jeszcze dziś, bo jutro mogę mieć problem z dostępem do netu) w którym miejscu będziemy oglądać meczyk.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ok wiec jesli jest ktos chetny na wczesniejszego browara to zapraszam o 20 kolo zaby na Stawowej. W innym wypadku widzimy sie w tym samym miejscu o 20:30. Sija.

drozdi pisze:Radek ja tam powinienem być nawet koło 19:30 więc jak chcesz to przyjdź wcześniej.

Ostatnio zmieniony 12 września 2009, 14:23 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- GiovaneJuventini
- Juventino
ja tak samo z checia sie wybiore na jutrzejszy mecz