Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- FelekJUVE
- Juventino
ale Diego stope wykrzywia jak strzela i potem ma te drobne urazy;p W sumie j bym chyba tak nie stanalJuveR pisze:No i ukazał się skarb kibica ligi włoskiej.
Tutaj skan ze strony poświęconej Juve:
http://odsiebie.com/pokaz/5138362---c592.html
- Vincitore
- Juventino
Ten dzisiejszy Skarb Kibica Serie A to kompromitacja ludzi którzy to robili. O Cavanim czy liczbie widzów szkoda dyskutować. Ja zauważyłem jeszcze takie kwiatki jak prawy obrońca Zuniga jako lewy skrzydłowy Napoli i gwiazda Catanii, której nawet nie ma w kadrze i przewidywanej 11.
- Dybala 4ever
- Juventino
No tyle, że na tym plakacie jest Zanetti, który jest już piłkarzem Violi
, ale rzeczony plakat już posiadam, dziś go sobie zakupiłem :-D , a co do Skarbu Kibica Serie A "Przeglądu Sportowego" nie zakupiłem go, bo "Piłka Nożna" wyda skarb kibica we wrześniu wszystkich lig europejskich. Zostaną zaktualizowane składy drużyn, bo to wydane przez "PS" zbiega się z inauguracją każdej z lig, a wiadomo, że zostaje jeszcze parę dni do końca mercato letniego. Poza kupowanie skarbu z "PS" wyjdzie drożej niż "Piłki Nożnej". Cena "PS" ze skarbami lig : angielskiej, francuskiej, włoskiej, niemieckiej i hiszpańskiej wynosi w sumie 10 zeta bo co tydzień jest inny skarb. Natomiast skarb "Piłki Nożnej" ze wszystkimi ligami kosztuje 6 zeta + aktualizacja skarbu piłkarskiej Ekstraklasy.

- DP fan
- Juventino
Co do artykułu zastanwia mnie ilość meczów Amauriego w tamtym sezonie :lol: 233 rozegrane mecze :rotfl: się chłopak nagrał.FelekJUVE pisze:ale Diego stope wykrzywia jak strzela i potem ma te drobne urazy;p W sumie j bym chyba tak nie stanalJuveR pisze:No i ukazał się skarb kibica ligi włoskiej.
Tutaj skan ze strony poświęconej Juve:
http://odsiebie.com/pokaz/5138362---c592.html

Forza Juve!
- Desant.
- Juventino
Niestety w mojej małej mieścinie nie ma już tej "gazety"... Jedyna nadzieja w kumplach, którzy ewentualnie mogli zakupić, a plakat uda się od nich wyciągnąć...losialdo pisze:Nie wiem czy ktoś pisał ale BS mamy całkiem zgrabny plakat Juve .
- tabo89
- Juventino
ja liczę na to samo, dlatego mam do Was pytanie - co jest na odwrocie plakatu Juve, bo nie wiem czy warto szukać, jak jest jakiś popularny klub ciężko będzie zdobyć bo to głównie sezonowcy, koledzy młodszego brata..qUIET pisze:Niestety w mojej małej mieścinie nie ma już tej "gazety"... Jedyna nadzieja w kumplach, którzy ewentualnie mogli zakupić, a plakat uda się od nich wyciągnąć...losialdo pisze:Nie wiem czy ktoś pisał ale BS mamy całkiem zgrabny plakat Juve .
- Majos
- Juventino
Nie będziesz miał tak źle i wyrwiesz go chyba, na odwrocie mamy VFL Wolfsburgtabo89 pisze:ja liczę na to samo, dlatego mam do Was pytanie - co jest na odwrocie plakatu Juve, bo nie wiem czy warto szukać, jak jest jakiś popularny klub ciężko będzie zdobyć bo to głównie sezonowcy, koledzy młodszego brata..qUIET pisze:Niestety w mojej małej mieścinie nie ma już tej "gazety"... Jedyna nadzieja w kumplach, którzy ewentualnie mogli zakupić, a plakat uda się od nich wyciągnąć...losialdo pisze:Nie wiem czy ktoś pisał ale BS mamy całkiem zgrabny plakat Juve .
- Desant.
- Juventino
Ja liczę na to, że nie będzie na odwrocie plakatu Chelsea, bo wtedy da się jakoś załatwić... Więc mam takie pytanie jak tabo... Liczę na szybką odpowiedź.tabo89 pisze:mam do Was pytanie - co jest na odwrocie plakatu Juve, bo nie wiem czy warto szukać, jak jest jakiś popularny klub ciężko będzie zdobyć bo to głównie sezonowcy, koledzy młodszego brata..
Edit. Udało się pojechałem do jeszcze innego sklepu i trafiłem. Więc swój plakat już mam...jest całkiem fajny.
- Alfa i Omega
- Juventino
a takie pytanko: byłby ktoś skłonny podrzucić skan tego plakatu? bo ogólnie to kapkę grafiki liznąłem i przerażają mnie te ozdoby wokół fotek na okładce...
- steru
- Qualità Juventino
W najnowszym Logo, jakiś dodatek pt. Najlepsze piłkarskie kluby Włoch. Do wyboru Juventus, Milan i Inter. Problem w tym, że dopiero o tym usłyszałem w radiu a z okładki na oficjalnej stronie tej gazetki nie wynika czy jest to jakaś płytka czy może książeczka. Niemniej jednak warto sprawdzić na własną rękę w kiosku.
- Dybala 4ever
- Juventino
Ja dziś zakupiłem Logo z dodatkiem Juventusu.