Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2009, 12:05

W Piłce Nożnej + jest opisane życie prywatne Trezegueta, może ktoś ma i by przepisał?

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2009, 13:05

JuveR pisze:No i ukazał się skarb kibica ligi włoskiej.
Tutaj skan ze strony poświęconej Juve:
http://odsiebie.com/pokaz/5138362---c592.html
ale Diego stope wykrzywia jak strzela i potem ma te drobne urazy;p W sumie j bym chyba tak nie stanal

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2009, 14:16

Dodam jeszcze , że super Bravo sport uraczyło nas plakatem Juve. Skład bodajże sprzed meczu w peace cup z Sevilla, i duży Alex obok.
Cena 2 zl 8)

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2009, 15:04

Ten dzisiejszy Skarb Kibica Serie A to kompromitacja ludzi którzy to robili. O Cavanim czy liczbie widzów szkoda dyskutować. Ja zauważyłem jeszcze takie kwiatki jak prawy obrońca Zuniga jako lewy skrzydłowy Napoli i gwiazda Catanii, której nawet nie ma w kadrze i przewidywanej 11.

losialdo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 13:54

Nie wiem czy ktoś pisał ale BS mamy całkiem zgrabny plakat Juve .

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 14:04

No tyle, że na tym plakacie jest Zanetti, który jest już piłkarzem Violi :P , ale rzeczony plakat już posiadam, dziś go sobie zakupiłem :-D , a co do Skarbu Kibica Serie A "Przeglądu Sportowego" nie zakupiłem go, bo "Piłka Nożna" wyda skarb kibica we wrześniu wszystkich lig europejskich. Zostaną zaktualizowane składy drużyn, bo to wydane przez "PS" zbiega się z inauguracją każdej z lig, a wiadomo, że zostaje jeszcze parę dni do końca mercato letniego. Poza kupowanie skarbu z "PS" wyjdzie drożej niż "Piłki Nożnej". Cena "PS" ze skarbami lig : angielskiej, francuskiej, włoskiej, niemieckiej i hiszpańskiej wynosi w sumie 10 zeta bo co tydzień jest inny skarb. Natomiast skarb "Piłki Nożnej" ze wszystkimi ligami kosztuje 6 zeta + aktualizacja skarbu piłkarskiej Ekstraklasy.

DP fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 14:40

FelekJUVE pisze:
JuveR pisze:No i ukazał się skarb kibica ligi włoskiej.
Tutaj skan ze strony poświęconej Juve:
http://odsiebie.com/pokaz/5138362---c592.html
ale Diego stope wykrzywia jak strzela i potem ma te drobne urazy;p W sumie j bym chyba tak nie stanal
Co do artykułu zastanwia mnie ilość meczów Amauriego w tamtym sezonie :lol: 233 rozegrane mecze :rotfl: się chłopak nagrał. :P

Forza Juve!
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 16:31

losialdo pisze:Nie wiem czy ktoś pisał ale BS mamy całkiem zgrabny plakat Juve .
Niestety w mojej małej mieścinie nie ma już tej "gazety"... Jedyna nadzieja w kumplach, którzy ewentualnie mogli zakupić, a plakat uda się od nich wyciągnąć...

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 16:40

qUIET pisze:
losialdo pisze:Nie wiem czy ktoś pisał ale BS mamy całkiem zgrabny plakat Juve .
Niestety w mojej małej mieścinie nie ma już tej "gazety"... Jedyna nadzieja w kumplach, którzy ewentualnie mogli zakupić, a plakat uda się od nich wyciągnąć...
ja liczę na to samo, dlatego mam do Was pytanie - co jest na odwrocie plakatu Juve, bo nie wiem czy warto szukać, jak jest jakiś popularny klub ciężko będzie zdobyć bo to głównie sezonowcy, koledzy młodszego brata..

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 16:43

tabo89 pisze:
qUIET pisze:
ja liczę na to samo, dlatego mam do Was pytanie - co jest na odwrocie plakatu Juve, bo nie wiem czy warto szukać, jak jest jakiś popularny klub ciężko będzie zdobyć bo to głównie sezonowcy, koledzy młodszego brata..
Nie będziesz miał tak źle i wyrwiesz go chyba, na odwrocie mamy VFL Wolfsburg

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 16:44

tabo89 pisze:mam do Was pytanie - co jest na odwrocie plakatu Juve, bo nie wiem czy warto szukać, jak jest jakiś popularny klub ciężko będzie zdobyć bo to głównie sezonowcy, koledzy młodszego brata..
Ja liczę na to, że nie będzie na odwrocie plakatu Chelsea, bo wtedy da się jakoś załatwić... Więc mam takie pytanie jak tabo... Liczę na szybką odpowiedź.

Edit. Udało się pojechałem do jeszcze innego sklepu i trafiłem. Więc swój plakat już mam...jest całkiem fajny.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 19:57

a takie pytanko: byłby ktoś skłonny podrzucić skan tego plakatu? bo ogólnie to kapkę grafiki liznąłem i przerażają mnie te ozdoby wokół fotek na okładce...

losialdo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 23:47

Mogę postarać się zrobić najwyżej foto ale chyba ktoś mnie uprzedzi bo ja dam rade zrobić to dopiero jutro -,-

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 14:47

W najnowszym Logo, jakiś dodatek pt. Najlepsze piłkarskie kluby Włoch. Do wyboru Juventus, Milan i Inter. Problem w tym, że dopiero o tym usłyszałem w radiu a z okładki na oficjalnej stronie tej gazetki nie wynika czy jest to jakaś płytka czy może książeczka. Niemniej jednak warto sprawdzić na własną rękę w kiosku.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 14:59

Ja dziś zakupiłem Logo z dodatkiem Juventusu. :)

ODPOWIEDZ