sklepy Juve w Turynie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
gi@nni

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 13:19

witam,chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś zna adresy sklepów z gadżetami związanymi z Juventusem w w Turynie?, wiem że można często spotkać na stacjach benzynowych,ale tam najczęściej te rzeczy są drogie. Nie posiadam wiedzy czy są w Turynie strikte sklepy z rzeczami Juve,jeśli ktoś wie i zna adres proszę o pomoc :-) :wink:[/b]

GDyZNÓwPOWSTANIEMY PRZYPOMNI SOBIE O NAS ŚWIAT!ZJEDNOCZENI POD JEDNA FLAGA ZBUDUJEMY NOWY ŁAD! FORZA JUVE
JuveForever1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 13:38

jest na bank jeden sklep ktory trzeba odwiedzic...
JUVESTORE:) dobra lokalizacja w centrum miasta

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 18:46

W Turynie są dwa Juvestore od niedawna...
Pierwszy od dawien dawna na via Garibaldi 4 i drugi niedawno otwarty w centrum handlowym "8 Gallery" na via Nizza.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 19:06

Tasak pisze:W Turynie są dwa Juvestore od niedawna...
Pierwszy od dawien dawna na via Garibaldi 4 i drugi niedawno otwarty w centrum handlowym "8 Gallery" na via Nizza.
Mysle ze powinienes sprobowac tego na via Garibaldi. Bylem ostatnio w tym w 8 Gallery i nie mieli tego wszysztkiego co oferuje internetowy sklep Juve. Nie wiem jak jest z tym drugim, ale tak tylko dla informacji ;)

jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 19:12

Tańszych gadżetów Juve więcej jest na ulicach Mediolanu niż Turynu :wink: (w Turynie w zasadzie na ulicy w ogóle takich nie sprzedają). Więc jeśli będziesz tamtędy przejeżdżał to możesz coś kupić niedrogo. Są np. duże flagi z herbem za 10 euro.

A na via Garibaldi też nie wszystko było ostatnio- pewnie w związku z końcem sezonu. Ale przynajmniej łatwo tam trafić :)

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 20:19

Na lotnisku chyba też jest. Tylko nie pamiętam czy w Turynie, czy w Mediolanie :prochno:

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2009, 20:24

preclix pisze:Na lotnisku chyba też jest. Tylko nie pamiętam czy w Turynie, czy w Mediolanie :prochno:
W Turynie nigdzie nie znalazłem, choć słyszałem, że jest właśnie tam.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 14:54

preclix pisze:Na lotnisku chyba też jest. Tylko nie pamiętam czy w Turynie, czy w Mediolanie :prochno:
A może raczej o Bergamo Ci chodzi? :)

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 16:03

Siewier pisze:
A może raczej o Bergamo Ci chodzi? :)
http://www.sacbo.it/Editorial/newsCateg ... tMenu=2676

W Bergamo jest tylko football corner, ten sam co jest chyba w Turynie. W sumie były tam tylko koszulki Juve z 2005-2007 i kilka jakiś drobnych gadżetów, ale nic ciekawego.

b-glider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 02:27

a jak tam dostajecie sie np. do turynu ??domyslam sie ze samolotem juz w dzisiejszych czasach i to pewnie samolot Ryanair do Bergamo a potem ? jakies busy jezdza i ile trwa taka podroz do Turynu i jaka cena? i nie ma problemu z dogadaniem sie po angielsku ?
szereg pytan .... hehe ale z gory dziekuje za odpowiedzi

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 11:52

b-glider pisze:a jak tam dostajecie sie np. do turynu ??domyslam sie ze samolotem juz w dzisiejszych czasach i to pewnie samolot Ryanair do Bergamo a potem ? jakies busy jezdza i ile trwa taka podroz do Turynu i jaka cena? i nie ma problemu z dogadaniem sie po angielsku ?
szereg pytan .... hehe ale z gory dziekuje za odpowiedzi
Moj ojciec akurat zalatwil przez swojego wloskiego kolege wynajem samochodu. Jest tuz przy lotnisku w Bergamo, jada tam busy z terminalu.

Niestety z tym dogadaniem sie po angielsku.. ciezka sprawa :P

misza

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2009, 13:35

dla mnie najlepszy sklep w Turynie to ten na via Daneo 22-sklep Drughi-naszych wspaniałych Ultras.niełatwo tam trafić,polecam taxe,wrócić już nie jest tak trudno bo kierujesz się do centrum:)aha-i polecam być raczej po 10 rano a może dla pewności nawet 11-12 bo właściciel Stefano nie jest zbyt punktualny.za to bardzo miły człowiek,nawet dostałem od niego pare gadżetów za free-co innego że wydałem w tym sklepie 100 euro na bluzy,czapeczki,koszulki;D no ale jeśli chcesz typowo klubowe gadżety to sklep na via Garibaldi:)pzdr

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2009, 15:50

gi@nni pisze:witam,chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś zna adresy sklepów z gadżetami związanymi z Juventusem w w Turynie?, wiem że można często spotkać na stacjach benzynowych,ale tam najczęściej te rzeczy są drogie. Nie posiadam wiedzy czy są w Turynie strikte sklepy z rzeczami Juve,jeśli ktoś wie i zna adres proszę o pomoc :-) :wink:[/b]
Sporo rzeczy i to dużo tańszych można kupić na straganach pod Olimpico, ale to tylko w dniu meczu.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 03:53

Mam pytanie, może trochę odbiegające od tematu, ale nie widzę lepszego do zadania go.
Co ile czasu w sklepie internetowym Drughi jest aktualizowany asortyment wystawiony do sprzedaży i czy w ogóle jest.
Pytam bo interesuje mnie pewien produkt, a w sprzedaży jest jego model jednak w kolorze który mnie nie interesuje.
Kupował ktoś w tym sklepie w ogóle :P ?

ODPOWIEDZ