Wszystko o FC Genoa 1893
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Jedyne co mam to bramka Milito na 3-1 - to byl kulminacyjny moment, co tam sie dzialo po prostu to byl szal.
http://www.mediafire.com/?t2y3lfjztnk
Zanim wlaczycie to ustawcie sobie glosnosc na max
cos niesamowitego !
http://www.mediafire.com/?t2y3lfjztnk
Zanim wlaczycie to ustawcie sobie glosnosc na max
- Kubba
- Juventino
Meczu nie oglądałem, ale po skrócie, naprawdę sczena mi opadła. Z tego co widziałem musiałbyc to niesamowity mecz. Aż przykro się robi, gdy się porówna obecną grę Juve do tego co pokazali w Genoi.
Link do skrótu: http://www.youtube.com/watch?v=P1YaQP7tG7c
Link do skrótu: http://www.youtube.com/watch?v=P1YaQP7tG7c
- Juventini2007
- Juventino
Milito jest rzeczywiście w tym sezonie bardzo skuteczny w końcu zdobył 19 bramek w 26 meczach. Śmiem jednak twierdzić, że w takiej drużynie jak Juventus mógłby sobie nie poradzić i dlatego mając do wyboru Amauriego i Milito wybrałbym tego pierwszego.
- Okoni
- Juventino
To, że strzela bramki dla Genoi nie znaczy, że strzelałby też dla Juventusu, gdzie jest dużo większa konkurencja. Np. taki Borriello w zeszłym sezonie do ostatniej kolejki bił się o króla strzelców, a w Milanie sobie kompletnie nie poradził.MajosJuventino pisze:Milito naprawdę pokazuje swoją wysoką klasę, zdobył w tym meczu 3. bramki, w Hiszpanii tez nieźle strzelał. Przydałby się ktoś taki w Juventusie.
"Przed meczem wiedzieliśmy, że BATE będzie grać w ten sposób, a i tak nas zaskoczyli." - Claudio Ranieri
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie poradził? Praktycznie od początku sezonu chłop jest kontuzjowany. W meczach których zdążył zagrać pokazał się z dobrej strony.Okoni pisze:Np. taki Borriello w zeszłym sezonie do ostatniej kolejki bił się o króla strzelców, a w Milanie sobie kompletnie nie poradził.
- figc1898
- Juventino
Kary dla czterech włoskich klubów
I jak to bywa w meczach derbowych kibice się nie lubią także w Genui za co zapłacą surowe kary. Nie pamiętam aby takie zachowanie mieli kibice w Turynie w derbach miasta
I jak to bywa w meczach derbowych kibice się nie lubią także w Genui za co zapłacą surowe kary. Nie pamiętam aby takie zachowanie mieli kibice w Turynie w derbach miasta

- Gruppo Brusco
- Interista
Spróbuję przełamać absurd tego tematu...
Coraz więcej faktów wskazuje na to, że pierwszym nabytkiem Interu Mediolan będzie Diego Milito. Menedżer gracza potwierdził ostatnie doniesienia medialne. Sugerują one transfer Argentyńczyka do zespołu Nerazzurrich.
Jestem po spotkaniu z Brancą i Orialim. Do omówienia zostało już niewiele szczegółów. Postanowiliśmy jednak wstrzymać się z oficjalną informacją do końca sezonu.
Po sezonie spotkamy się ponownie. Powinniśmy osiągnąć porozumienie. To samo tyczy się Genoi i Interu.
Według włoskich mediów Inter zapłaci za gracza 16 mln euro. Nerazzurri oddadzą dodatkowo Genoi połowę praw do Roberto Acquafresci.
żródło: FCInter.pl
Transakcja znakomita dla obu klubów. Inter za jedyne(zważywszy na umiejętności El Principe) 16mln euro + wypożyczenie Bonucciego i współwłasność Acquafreski zyska snajpera wyborowego jakim jest Milito.
Coraz więcej faktów wskazuje na to, że pierwszym nabytkiem Interu Mediolan będzie Diego Milito. Menedżer gracza potwierdził ostatnie doniesienia medialne. Sugerują one transfer Argentyńczyka do zespołu Nerazzurrich.
Jestem po spotkaniu z Brancą i Orialim. Do omówienia zostało już niewiele szczegółów. Postanowiliśmy jednak wstrzymać się z oficjalną informacją do końca sezonu.
Po sezonie spotkamy się ponownie. Powinniśmy osiągnąć porozumienie. To samo tyczy się Genoi i Interu.
Według włoskich mediów Inter zapłaci za gracza 16 mln euro. Nerazzurri oddadzą dodatkowo Genoi połowę praw do Roberto Acquafresci.
żródło: FCInter.pl
Transakcja znakomita dla obu klubów. Inter za jedyne(zważywszy na umiejętności El Principe) 16mln euro + wypożyczenie Bonucciego i współwłasność Acquafreski zyska snajpera wyborowego jakim jest Milito.
- Lypsky
- Juventino
Ja uważam, że Milito w porównaniu z Cassano to mały pikuś, dlatego cieszę się, że to właśnie ten zawodnik, a nie Antonio trafi do Interu. W związku z tym, że Mediolańczycy mają w składzie murzynka Mario, cygana zlatana, zapewne zostanie ktoś z dwójki Cruz/Crespo + Milito, więcej transferów na tą pozycję raczej nie będzie. Oby tak dalej.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Gruppo Brusco
- Interista
Oby, oby. Ibra bez klasowego partnera ma 21 goli w lidze, to teraz na swój ostatni rok w Mediolanie dostanie do pomocy w ataku prawdziwą maszynkę do strzelania goli.Lypsky pisze:Oby tak dalej.
Atak Ibrahimovic, Milito, Balotelli i Crespo/Cruz prezentuje się więcej niż świetnie.