Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 00:32

miałem mieć bilet... ale się na nie nagle wszyscy rzucili i już nie wystarczyło dla mnie :( będzie doping, fajnie, ale by też porozumienie było jakieś konkretne i do zaakceptowania przez nas, bo w ogóle to teraz nie wiadomo co tam SKLW wypracowało .... i czy to coś jest warte :/ No i ,żeby nie trwało 1 mecz czy miesiąc, tylko w końcu normalna współpraca
/
Edit
Mam całe szczęście i cyfre i znajomych i piwo :)
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2009, 12:43 przez valsir, łącznie zmieniany 1 raz.

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 00:49

valsir pisze:miałem mieć bilet... ale się na nie nagle wszyscy rzucili i już nie wystarczyło dla mnie :(
Torwar ? Czy cieplutko łóżeczko w domku ?
valsir pisze: będzie doping, fajnie, ale by też porozumienie było jakieś konkretne i do zaakceptowania przez nas, bo w ogóle to teraz nie wiadomo co tam SKLW wypracowało .... i czy to coś jest warte :/ No i ,żeby nie trwało 1 mecz czy miesiąc, tylko w końcu normalna współpraca
Pożyjemy zobaczymy następne dni będą kluczowe. Już kiedyś sobie pomyślałem, że jedno wydarzenie może ożywić doping (wiesz o czym myślę) i tak się jakoś dzieje. Zobaczymy jak to się po toczy ja jestem dobrej myśli.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2009, 01:02

http://galeria.wislakrakow.com/20090424/md/01.jpg

Zmiażdżyliśmy się dzisiaj sami dopingiem !
"Każdy z nas myśli, byliście dziś *fajni" :D

*inne słowo, na z ;)

Pozdro.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2009, 13:24

paku pisze:
Zmiażdżyliśmy się dzisiaj sami dopingiem !
"Każdy z nas myśli, byliście dziś *fajni" :D

*inne słowo, na z ;)

Pozdro.
zwłaszcza wtedy gdy Górnik strzelił gola na 1-0. Słychać ino było GOLA GOLA GOLA STRZELCIE ^^^^^ GOLA. A ilu było kibiców z Zabrza? Tak tak pozazdrościć

W dodatku jeszcze to http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ly,1297342

To, że nie szanujecie legend innych klubów to jeszcze rozumiem, ale to, że nie szanujecie dzieci trenera, który zdobywa z Wami mistrzostwo dokonuje rzeczy nie mozliwych w pucharze UEFA.

Każdy w Polsce Wie jesteście żałośni!

Gdzie ta fajność?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2009, 13:45

:D:D:D
A kibice Legii jakby się zachowali jakby na Żylecie zasiadł ów pan i bił brawo po strzeleniu gola ?
Of cors, wulgarne przyśpiewki występują tylko na stadionie Wisły. Jesteśmy be. :D

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2009, 13:58

paku pisze::D:D:D
A kibice Legii jakby się zachowali jakby na Żylecie zasiadł ów pan i bił brawo po strzeleniu gola ?
Of cors, wulgarne przyśpiewki występują tylko na stadionie Wisły. Jesteśmy be. :D
Nie ma co gdybać. Nigdy taka sytułacja nie miała miejsca u nas zarząd czasem myśli i legendą i ich rodziną daje się bilet w zasłużonym dla nich miejscu.

Tak z wugarnymi przyśpiewkami sie rozpedziłem emocje itd. wiadomo ale
paku pisze: "Każdy z nas myśli, byliście dziś *fajni" :D .
Plucie kobiety jest fajne?

Współczuję waszym dziewczyną

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2009, 15:58

oliver pisze:
paku pisze: "Każdy z nas myśli, byliście dziś *fajni" :D .
Plucie kobiety jest fajne?

Współczuję waszym dziewczyną
A co ta przyśpiewka ma wspólnego z pluciem kobiet ? :D
Przyśpiewka została zaintonowana po meczu do piłkarzy :D

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 20:06

Ktoś tu ostatnio twierdzil, ze najlepsi kibice są w Poznaniu?
Czekam na opinie po dzisiejszym meczu. Te gwizdy i wyzwiska pod adresem piłkarzy z Poznania były bardzo fajne 8) . Zresztą, tak samo było w czasie meczu ze Śląskiem. Swoją drogą, ja sie nie dziwie, że kibice Lecha zgodzili się na fuzję z Amiką. Zapewne, gdyby ktoś obiecywał im teraz mistrza, też nie mieliby by oporów ze zmianą barw :/

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2009, 16:34

Coś tu ostatnio cicho wiec wrzucę coś innego niż Wisła.

Sektorówka Motoru niczego sobie, fajnie jak sie utrzymaja w lidze i z czasem zrobią awans do ekstrakasy
http://img522.imageshack.us/my.php?image=dsc00135r.jpg

Korona Kielce
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/21764/
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/21845/

No doping na Legii, aż miło
http://legia.tv/video/350,Doping_kibico ... u_z_LKS-em

Na Piascie też sie fajnie bawią, ciekawe czy tylu kibiców przyjdzie na Sląsk i Lechie co na Legie Wisłe Gornik czy Lecha.

koniec iti
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 01:05

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 10:20

Mam nadzieje, że powoli zamykamy usta tym którzy twierdzili że nie nadajemy się na Ekstraklase. W moim odczuciu jesteśmy napewno lepsi niż Bełchatów, Wodzisław, Polonia W. napewno do czołówki nam sporo brakuje ale jednak ...

CAŁE ŻYCIE PIAST GLIWICE

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 13:16

Że jak?
A w czym Piast jest lepszy od Polonii Warszawa pod względem dopingu?

W tym momencie możecie się porównywać co najwyżej do ekip z Wodzisławia czy podmiejskiego Bełchatowa.

Szkoda, że w tym sezonie nie spadnie zarówno Piast i Odra Wodzisław. Są to ekipy w tym momencie najgorsze w prowadzeniu dopingu, a sportowo grające brzydko dla oka.

Głupio by było, jakby zamiast tych klubów spadła Craxa czy Górnik :roll:

Nie uważam, żeby miała spaść Arka, która ma łatwy kalendarz. Pierwszym ze spadkowiczów będzie Lechia a drugim.. Cracovia lub Ruch.
Która z tych drużyn by nie spadła to dla mnie wielka strata. Każda z tych drużyn gra w dużym mieście i zalicza się do lepszych dopingowo drużyn. No, może odstaje nieco Cracovia..

Reasumując. Ubolewam nad faktem, że nie spadł Piast, Polonia Bytom czy w końcu Odra Wodzisław.
Ciekawie będzie wyglądał baraż..

Stawiam na Arka-Korona.

Jeżeli chodzi o Widzew to mecz z Podbeskidziem był najlepszy pod względem piłkarskim w tej rundzie jak i kibicowskim. A graliśmy bez takich piłkarzy jak Robak, Broź, Ukah czy Matusiak. W Jastrzębiu muszą być pierwsza wygrana na wyjeździe w tym roku.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 13:19

Juventino90 pisze: Głupio by było, jakby zamiast tych klubów spadła Craxa :roll:
a dlaczegóż to uważasz iż Craxa jest w jakimś stopniu lepsza od Piasta czy Bełchatowa?

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 13:21

paku pisze:
Juventino90 pisze: Głupio by było, jakby zamiast tych klubów spadła Craxa :roll:
a dlaczegóż to uważasz iż Craxa jest w jakimś stopniu lepsza od Piasta czy Bełchatowa?
W dopingu? Nie
W sposobie gry? Tak, ostatnio Cracovia gra ładny futbol dla oka, czasami przechodząc sama siebie klepiąc rywali jak juniorów.

Poza tym, chciałbym aby w następnym roku odbywały się zarówno derby Łodzi, Warszawy jak i Krakowa. O trójmieście możemy zapomnieć.

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 13:51

Derby Warszawy? Tylko na Służewcu ^^

ODPOWIEDZ