Wszystko o AS Roma
- Juve Master
- Juventino
1 Primo - Nie sądzę, że w przypadku zerwania więzadeł.FalsoVero pisze:Ile razy 4 miesiace przeradzaly sie w 2, Mysle ze Fabregas zagra w meczu z Roma. Nie mozna zapomniec, ze do skladu kanonierow wroci Eduardo.mrozzi pisze:http://www.pilka.pl/4-miesiace-przerwy-fabregasa-
No to potwierdziły się najgorsze obawy kibiców Kanonierów...Bez tego piłkarza Arsenal to cień zespołu...Z drugiej zaś strony na to patrząc nie ma pewności,że w ekipie rzymian wystąpi Totti-czasu zostało co prawda sporo,ale trzeba mieć na uwadze,że gracz ten łapie kontuzje coraz częściej-obecnie także jest niedysponowany...
2 Primo - Eduardo jest typowym napastnikiem, a przez brak Fabregasa, Arsenal będzie musiał po prostu kupić godnego zmiennika na środek pomocy, jeżeli włodarze tego klubu myślą, o zwojowaniu czegokolwiek w tym sezonie. Bo bez swojego mózgu, Arsenal popada mocno w przeciętność i śmiem pokusić się o taką tezę, że jeśli klub z Londynu nie dokona poważnych wzmocnień głównie właśnie w środku pomocy, to nie tylko Roma ma duże szanse na awans, ale też nie widzę Arsenalu w pierwszej czwórce Premiership.
- KeRmit19
- Juventino
No to Arsenal znalazl juz zastepce dla Fabregasa, co prawda w CL nie zagra ale w Premiership jak najbardziej. 20mln calkiem sporo jak na Wengera. Co jak co, ale on raczej nie byl nigdy skory wydawac duzo na zawodnikow. Ciekawe co go podkusilo.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,60970 ... dget_sport
A dla Romy zla wiadomosc, Totti znow sobie odpocznie i z Arsenalem prawdopodobnie nie zagra. Nie ma co, w tym sezonie zdecydowanie ma pecha. Niedawno co sie wyleczyl, a tu znowu 2 miechy przerwy.
Wiec jak widac, mamy w obu zespolach kontuzje liderow...
http://www.seriea.pl/index.php?strona=n ... kul=129708
http://www.sport.pl/sport/1,65025,60970 ... dget_sport
A dla Romy zla wiadomosc, Totti znow sobie odpocznie i z Arsenalem prawdopodobnie nie zagra. Nie ma co, w tym sezonie zdecydowanie ma pecha. Niedawno co sie wyleczyl, a tu znowu 2 miechy przerwy.
Wiec jak widac, mamy w obu zespolach kontuzje liderow...
http://www.seriea.pl/index.php?strona=n ... kul=129708
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tu pojawia się sprawa,o której wspomniał kolega wcześniej...Zerwanie więzadeł to najgorsza z możliwych kontuzji w przypadku piłkarza-nie zdziwiłbym się nawet,gdyby okres rekonwalescencji się przedłużył...Jestem przekonany,że Fabregas nie zdąży się wyleczyć na dwumecz z Romą.FalsoVero pisze:Nie zmienia to faktu, że rehabilitacja może przebiedz szybciej i naprawdę nie zdziwiłbym się gdyby wrócił na mecz z Romą.
- Juve Master
- Juventino
Otóż to, samo dojście do tego, że zacznie truchtać powinno zająć minimum 2 miesiące, nie mówiąc już o powrocie do normalnych treningów. Wiem doskonale co to znaczy zerwać więzadła i serdecznie odradzam :>
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja co prawda w kolanie nie zerwałem,a w kostce,ale dzięki temu mogę swobodnie stwierdzić,że młody Hiszpan może zapomnieć o tym dwumeczu.Swoją drogą czytałem przed chwilą wypowiedź samego Wengera,który stwierdził,że gracz pojawi się na boisku...w kwietniu :shock:Juve Master pisze:Otóż to, samo dojście do tego, że zacznie truchtać powinno zająć minimum 2 miesiące, nie mówiąc już o powrocie do normalnych treningów. Wiem doskonale co to znaczy zerwać więzadła i serdecznie odradzam :>
- Niasty
- Juventino
Juve Master pisze:. Bo bez swojego mózgu, Arsenal popada mocno w przeciętność i śmiem pokusić się o taką tezę, że jeśli klub z Londynu nie dokona poważnych wzmocnień głównie właśnie w środku pomocy, to nie tylko Roma ma duże szanse na awans, ale też nie widzę Arsenalu w pierwszej czwórce Premiership.
Też jestem tego zdania. Ba, Fabregas był/jest właściwie jedynym wartościowym graczem w środku pola. Może jeszcze Nasri, ale ten częściej grał na skrzydle. Inni to albo destruktorzy (Song), albo przeciętniacy przewracający się o własne nogi, określani mianem "talentów", vide Denilson.
KeRmit19 pisze:No to Arsenal znalazl juz zastepce dla Fabregasa, co prawda w CL nie zagra ale w Premiership jak najbardziej. 20mln calkiem sporo jak na Wengera. Co jak co, ale on raczej nie byl nigdy skory wydawac duzo na zawodnikow. Ciekawe co go podkusilo.
Arshavin następcą dla Cesca? Raczej nie, chyba, że Arsenal grałby wysuniętym pomocnikiem, a gra klasycznym 4-4-2.
No ale teraz znowu będą musieli sobie radzić bez swojego kapitana a jak im to idzie każdy widzi.
Na razie grali bez niego jeden nie cały mecz, poczekajmy co będzie dalej.
- Arbuzini
- Juventino
A może Nasri do środka, a Arshavin na skrzydło.Niasty pisze:KeRmit19 pisze:No to Arsenal znalazl juz zastepce dla Fabregasa, co prawda w CL nie zagra ale w Premiership jak najbardziej. 20mln calkiem sporo jak na Wengera. Co jak co, ale on raczej nie byl nigdy skory wydawac duzo na zawodnikow. Ciekawe co go podkusilo.
Arshavin następcą dla Cesca? Raczej nie, chyba, że Arsenal grałby wysuniętym pomocnikiem, a gra klasycznym 4-4-2.
- Niasty
- Juventino
Proszę o oficjalne info potwierdzające transfer Arshavina?
To w takim wypadku Nasri jest następcą Cesca
Zresztą Arshavin to nie jest klasyczny skrzydłowy.
Arbuzini pisze:A może Nasri do środka, a Arshavin na skrzydło.Niasty pisze:
To w takim wypadku Nasri jest następcą Cesca

- KeRmit19
- Juventino
Jednak chyba za bardzo sie pospieszylem, a to co podalem wczesniej(czyli to ) to rowniez pospiech i wymysl zurnalistow. Jednak jesli Arshavin faktycznie powiedzial, ze:Proszę o oficjalne info potwierdzające transfer Arshavina?
to bardzo prawdobopodobne, ze odejdzie. Do tego jego agent wypowiada sie w podobnym stylu:klik. A czy beda to Kanonierzy to nie wiadomo, sam Wenger jest chetny kogos sprowadzic ale o Arshavinie mowi dosyc ostroznie: klikZ Zenitem osiągnąłem już wszystko i uznałem, że pora na nowe wyzwania. Oznajmiłem prezesowi, że chcę odejść, a jeśli mi nie pozwoli, będę zawodnikiem Zenitu tylko na papierze
Spekulacje, spekulacjami, skoncza sie Swieta, przyjdzie Nowy Rok, wtedy bedziemy mogli sie naprawde przekonac kto, kogo i za ile
- Arbuzini
- Juventino
Niasty pisze:To w takim wypadku Nasri jest następcą CescaZresztą Arshavin to nie jest klasyczny skrzydłowy.
I tak to jakoś bardziej sensownie brzmi

- Dybala 4ever
- Juventino
Szefowie Juventusu Turyn przygotowują już ofertę transferową dla pomocnika AS Roma Alberto Aquilaniego.
Działacze "Starej Damy" poszukują następcy dla kończącego wkrótce karierę środkowego, Pavla Nedveda. Czech zapowiedział już, że zamierza zawiesić buty na kołku wraz z upłynięciem obecnego kontraktu z Juventusem, w czerwcu 2009 roku. Jak donoszą włoskie media, "Bianconeri" stworzyli listę piłkarzy, którzy mogliby przejąć rządy w środku pola drużyny z Turynu. Liderem zestawienia jest 24-letni reprezentant Włoch, Alberto Aquilani.
Propozycja, która wkrótce powinna wpłynąć do Rzymu, opiewać ma na ok. 17 milionów euro. Co ciekawe piłkarz ogłosił ostatnio, że ustalił już warunki przedłużenia upływającej w 2010 roku umowy wiążącej go z drużyną ze Stadio Olimpico. Działacze "Starej Damy" wierzą, że zawodnik zmieni jednak zdanie.
http://www.pilka.pl/aquilani-zastapi-nedveda
Być może to ostatnia okazja żeby go wyciagnac z Romy, wiec mysle ze moze by sie i udało
Działacze "Starej Damy" poszukują następcy dla kończącego wkrótce karierę środkowego, Pavla Nedveda. Czech zapowiedział już, że zamierza zawiesić buty na kołku wraz z upłynięciem obecnego kontraktu z Juventusem, w czerwcu 2009 roku. Jak donoszą włoskie media, "Bianconeri" stworzyli listę piłkarzy, którzy mogliby przejąć rządy w środku pola drużyny z Turynu. Liderem zestawienia jest 24-letni reprezentant Włoch, Alberto Aquilani.
Propozycja, która wkrótce powinna wpłynąć do Rzymu, opiewać ma na ok. 17 milionów euro. Co ciekawe piłkarz ogłosił ostatnio, że ustalił już warunki przedłużenia upływającej w 2010 roku umowy wiążącej go z drużyną ze Stadio Olimpico. Działacze "Starej Damy" wierzą, że zawodnik zmieni jednak zdanie.
http://www.pilka.pl/aquilani-zastapi-nedveda
Być może to ostatnia okazja żeby go wyciagnac z Romy, wiec mysle ze moze by sie i udało
- Łukasz
- Juventino
A na lewą wskoczy De Ceglie?juventinek123 pisze: Działacze "Starej Damy" poszukują następcy dla kończącego wkrótce karierę środkowego, Pavla Nedveda.
Ciekawe.