Puchar UEFA 2008/2009
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Słupek czy poprzeczka to nie bramka, to nawet nie jest celny strzał na bramkę jeśli chodzi o ścisłość. Podobała mi się u nich konsekwencja gry, marne [w porównaniu do przeciwników] umiejętności czysto piłkarskie, ale za to żelazne wywiązywanie się z założeniach taktycznych trenera. Zresztą jak dla mnie, to nie jest lepsza w przekroju całego widowiska drużyna, która stworzyła 20 niewykorzystanych sytuacji, a ta, która stworzyła powiedzmy 2-3 i je wykorzystała, liczą się bramki.Bubu1899 pisze:Tak siewier taaak... Zasluzyli zwlaszcza po 1 polowie... Slupek, poprzeczka... W drugiej polowie kolejny slupek.. Cholernie zasluzyli...
Zasłużyli... może faktycznie złe określenie, na pewno nie pasujące do takiej gry jak piłka nożna, tutaj przemawiają za sobą tylko i wyłącznie bramki, nie posiadanie piłki, sytuacje podbramkowe, czy strzały w bramkę i poprzeczkę. Po prostu w tego typu spotkaniach, które w zasadzie guzik mnie interesują kibicuję drużyną teoretycznie słabszym, a że w tym meczu występował nie kto inny jak Milan, to oprócz tego, że kibicowałem słabszym to jeszcze przeciwko silniejszym, stąd być może moja nietrzeźwa ocena sytuacji.
5 letnim stażem czego? rozumiem, że dla ciebie staż na forum=okres interesowania sie piłką nożną? Poza tym powiedz mi co ma funkcja jaką ktoś pełni gdziekolwiek [w tym przypadku chodzi o moje administrowanie stroną] z tym co mu w głowi siedzi na jakikolwiek temat? Dopóki jakieś tam zdanie czy poglądy na dany temat nie kolidują w żaden sposób z daną funkcją to taki admin jak ja może mieć najbardziej !@#@#%@ poglądy na świecie, za które możesz mnie wyzywać od najgorszych - ale z funkcją jaką pełnie nie masz prawa tego mieszać, to są dwie odrębne sprawy, z których jeśli tylko chcesz, to możesz mnie rozliczać i oceniać, ale w osobny sposób, nie razem.Bubu1899 pisze:p.s tu juz nawet nie dzieci bełkoczą tylko admin z ponad 5 letnim stazem i ponad 3k postów... Fajnie :rotfl:
Zresztą. skoro tak ci ten nasz bełkot przeszkadza to powiedz kochany dlaczego tak wielu innowierców wpada na to forum? może nie jest tu aż tak źle i ten bełkot nie jest aż tak wielki, co?
Tutaj bym polemizował, nie wiem jak w innych spotkaniach, ale tutaj widać było wielkie ożywienie w grze milanistów po wejściu Ronaldinho, a co do tego, że mu czasem rzut wolny wyjdzie, cóż, po takich samych rzutach wolnych, które czasami wychodzą cała nasza społeczność bardzo się zachwyca, pod warunkiem, że ich autorem jest Del Piero.R.A.B. pisze:widocznie bardzo boli, Milan grał taką padakę że pożal się boże, Ronaldinho czasem tylko rzut wolny wyjdzie bo z formą u niego nadal słabo.
- Bubu1899
- Milanista
Cóż za złote myśliSiewier pisze:Słupek czy poprzeczka to nie bramka, to nawet nie jest celny strzał na bramkę jeśli chodzi o ścisłość.

Tego sie doczepilem i tu to sprostowales.Zasłużyli... może faktycznie złe określenie, na pewno nie pasujące do takiej gry jak piłka nożna, tutaj przemawiają za sobą tylko i wyłącznie bramki, nie posiadanie piłki, sytuacje podbramkowe, czy strzały w bramkę i poprzeczkę. Po prostu w tego typu spotkaniach, które w zasadzie guzik mnie interesują kibicuję drużyną teoretycznie słabszym, a że w tym meczu występował nie kto inny jak Milan, to oprócz tego, że kibicowałem słabszym to jeszcze przeciwko silniejszym, stąd być może moja nietrzeźwa ocena sytuacji.
A co do administrowania stazu i reszty to chyba osoba na takim stanowisku powinna prezentowac soba wiecej niz reszta uzytkownikow ktorych (znacznej wiekszosci) poziom najlepiej widac w temacie meczu z Interem.
Ta cholernie boli remis. Zwlaszcza ze do 84 minuty bylo 2:0 dla gospodarzy. Idzie się załamać
:rotfl:
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- R.A.B.
- Juventino
Od Milanu oczekuję lepszej gry, Może Szewa się w końcu odblokuje to będą siłą nie do zatrzymaniaR.A.B. pisze:widocznie bardzo boli, Milan grał taką padakę że pożal się boże, Ronaldinho czasem tylko rzut wolny wyjdzie bo z formą u niego nadal słabo.Szkoda Pourtsmouth bo zasłużyło na wygranąFred_juve pisze:Bubu boli remis? widzialem ten mecz i mlan nie gral jakos wspaniale,to prawda meli pare okazji ale to nie jest ten milan c kiedys :-D
- ewerthon
- Juventino
Ronaldinho jak zwykle, klasa sama dla sobie. James miał marne szanse na obronę tego strzału. A drugi gol oczywiście Piłkowpychacza
. Umiejętności to on ma marne (zresztą nigdy ich zbyt wiele nie miał), ale instynkt strzelecki i niesamowita reakcja do piłki jest u niego od zawsze. To wszystko sprawia, że zdobywa tyle bramek. Typowy "lis", wie gdzie się znaleźc w polu karnym. Widac, że Shevchenko stracił na pobycie w Anglii, skoro zamiast niego gra ten 35-letni piłkarz.

- Fred_juve
- Juventino
Marcin_ACM to ty chyba nie widziales jak Ronaldinho gral w barcelonie,wmilanie prezentuje sie slabo ogolnie stracil forme,a remis z Portsmouth wydaje mi sie ze to nie jest powod do dumy,porównasjmy Milan a Portsmouth? Portsmouth to średniak w europie w lidze zjamuja 8 miesjce :-D
- Marcin_ACM
- Milanista
Troche chce mi sie smiac, jak czytam takie maile. Ronaldinho w Barcelonie ogladalem wiele razy nawet z Camp Nou, wiadomo gral <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Choc w Milanie nie gra jeszcze tego co w Barcy, to jest juz blisko, ma on juz teraz najwyzsza srednia not wg wszystkich serwisow.Fred_juve pisze:Marcin_ACM to ty chyba nie widziales jak Ronaldinho gral w barcelonie,wmilanie prezentuje sie slabo ogolnie stracil forme,a remis z Portsmouth wydaje mi sie ze to nie jest powod do dumy,porównasjmy Milan a Portsmouth? Portsmouth to średniak w europie w lidze zjamuja 8 miesjce :-D
- ewerthon
- Juventino
Nie oglądałem meczu, bo nie obchodzi mnie co ten wasz Milan robi w "Pucharze pocieszenia". Obejrzałem tylko skrót najważniejszych akcji, bo chciałem zobaczyc jak to się stało, że Milan wyrównał. Przecież nie oceniam Milanu więc o #### Ci chodzi? Meczy z udziałem Inzaghiego widziałem mnóstwo, więc na ten temat mam akurat coś do powiedzenia. A Shevchenko tak często gra w Milanie? Popraw mnie, jeśli się mylę.Bubu1899 pisze: @gladston widac jak uwaznie ogladales mecz
- kamilu_87
- Juventino
A Ty co sie tak unosisz ? przeciez Milanista, nie miał nic złego na mysli pisząc ze uwaznie oglądałeś mecz, po prostu zgadzał sie z Tobągladston pisze:Nie oglądałem meczu, bo nie obchodzi mnie co ten wasz Milan robi w "Pucharze pocieszenia". Obejrzałem tylko skrót najważniejszych akcji, bo chciałem zobaczyc jak to się stało, że Milan wyrównał. Przecież nie oceniam Milanu więc o #### Ci chodzi? Meczy z udziałem Inzaghiego widziałem mnóstwo, więc na ten temat mam akurat coś do powiedzenia. A Shevchenko tak często gra w Milanie? Popraw mnie, jeśli się mylę.Bubu1899 pisze: @gladston widac jak uwaznie ogladales mecz

- Fred_juve
- Juventino
Bubu Juve mial 1 wpadke po za tym Juve gra w LM mało tego jest w grupie śmierci i sa na 1 miejscu(wygrane 2 mecze z Realem czy zwyciestwo z Zenitem) a Milan gra w Uefa i wiem ze to boli was :-D Milan wedlug mnie jest najwiekszym faworytem zeby zdobyc puchar pocieszenia ale pewnie odpadna w półfnale :-D
- milanistka
- Milanistka
gladston pisze:co ten wasz Milan robi w "Pucharze pocieszenia".

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
- Fred_juve
- Juventino
Marcin ACM zakladamy sie ze Ronaldinho juz nie powroci do tej formy jaka mial w Barcelonie? Po za tym to co wiem brazylijczycy w milanie zazwyczaj srednio grali
2 POST:
Milanistka tylo ze Juve gra w LM a wasz Milanek w Pucharze Uefa :-D hmm Milan czeka 7 lat na Mistrzostwo Włoch? :-D
2 POST:
Milanistka tylo ze Juve gra w LM a wasz Milanek w Pucharze Uefa :-D hmm Milan czeka 7 lat na Mistrzostwo Włoch? :-D
- kamilu_87
- Juventino
Weź sie nie ośmieszaj i nie pisz w tematach o których nie masz pojęcia...France Football dla Kaki to co ? No chyba ze sądziłeś po kolorze skóry ze to nie CanarinhiosFred_juve pisze:Marcin ACM zakladamy sie ze Ronaldinho juz nie powroci do tej formy jaka mial w Barcelonie? Po za tym to co wiem brazylijczycy w milanie zazwyczaj srednio grali

Cafu też słąbo grał..no no
I skąd ta pewność ze Ronaldinho nie wróci do wielkiej formy? Jak dla mnie juz gra duzo lepiej niż w ostatnim sezonie w Hiszpani.
Rivaldo i Ronaldo przechodzili do Włoch jak "dziadki" mianowicie, "weźmiemy ich za nie duze pieniądze moze sie uda moze nie", niestety (stety dla nas) nie wyszło im to na dobre, natomiast "Złota piłka" to dla Ciebie śmieszna i nieprzekonywująca nagroda? to jest najważniejsze wyróznienie dla piłkarza jakie istnieje, oczywiście mam na myśli osobiste wyróznienie, a nie drużynowe.Fred_juve pisze:kamilu_87 a Rivaldo? Ronaldo? wiesz wedlug mnie te smieszne nagrody France Football nie sa przekonujace :-D
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2008, 12:30 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.
- milanistka
- Milanistka
Skarbie - ale Juventus też grywał w Pucharze UEFA (taka informacja jakbyś nie wiedział :C ) więc nie rozumiem Twojej pogardy dla tego trofeum. Powiem Ci coś jeszcze fajnego - że Juve pucharów UEFA ma więcej niż pucharów LM :CFred_juve pisze:Milanistka tylo ze Juve gra w LM a wasz Milanek w Pucharze Uefa :-D hmm Milan czeka 7 lat na Mistrzostwo Włoch? :-D
Poza tym wiesz - grac w pucharze a go wygrać to jest że tak powiem wielka różnica

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !