Następna runda LM
- Reggie
- Juventino
Czyli na kogo ma trafić Juventus po wyjsciu z grupy (w co nie śmiem nawet wątpić) Chciałbym żeby trafił na Real i rozwiał ich wątpliwości co do Pucharu :-D (ach te marzenia...)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Bianco-neri
- Juventino
Z pewnością przejdzie dalej ale Turcja i Grecja nie kojarzy się Juve najlepiej.
- Juve The Best
- Juventino
champions league wygra JJUUVVEE!!!!

- Yari
- Juventino
juve20 pisze:Bez sensu takie gdybanie,najpierw niech wyjdą ,później będziemy sie martwić na kogo trafią.Może sie okazać że ani Realu ani Mu nie będzie dalej......
Właśnie , Nie mów póki nie przeskoczysz , nie chwal dnia przed nocą. Nie lubie wybiegać w przeszłość. Ale czy mniej więcej to nie jest już ustalone?? Przecież chyba już są przypożądkowane które drużyny z danych grup będą walczyć ze sobą. Np zwycięzca grupy D z drugim zespołem grupy ....( i tu nie wiem jak to jest przypożądkowane. Ale przecież jest chyba tak jak na mistrzostwach świata, ale jeśli sie nie myle to tu powienien być drugi zespół grupy H).
- Notch
- Juventino
Moje marzenie to grupa ktora by wygladal tak
Nazwa pkt m w r p s s
Juventus 18 6 6 0 0 20 0
Partizan Belgrad 12 6 4 0 2 8 6
Real Madryt 2 6 0 2 4 0 4
Manchaster unt 2 6 0 2 4 0 4
^^
Nazwa pkt m w r p s s
Juventus 18 6 6 0 0 20 0
Partizan Belgrad 12 6 4 0 2 8 6
Real Madryt 2 6 0 2 4 0 4
Manchaster unt 2 6 0 2 4 0 4
^^
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Yari pisze:nie, nie ma przyporządkowania grup....czyli ze D z H itd....juve20 pisze:Ale przecież jest chyba tak jak na mistrzostwach świata, ale jeśli sie nie myle to tu powienien być drugi zespół grupy H).
- Yari
- Juventino
BIGGI pisze:Yari pisze:nie, nie ma przyporządkowania grup....czyli ze D z H itd....juve20 pisze:Ale przecież jest chyba tak jak na mistrzostwach świata, ale jeśli sie nie myle to tu powienien być drugi zespół grupy H).
hmm szkoda. To może wie ktoś jak to ma wyglądać?? Chyba że to zostanie ustalone dopiero pod koniec rozgrywek... Kórcze a pamięta ktoś jak było w ubiegłym sezonie bo mi jakoś wyleciało z głowy.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Yari pisze:Bedzie zwykle losowanie....zwycięzca jakiejs grupy spotka sie z drugim miejscem w innej grupie...nie wazne jakiej (chyba oprócz druzyny z tego samego kraju)BIGGI pisze:Yari pisze:
nie, nie ma przyporządkowania grup....czyli ze D z H itd....
hmm szkoda. To może wie ktoś jak to ma wyglądać?? Chyba że to zostanie ustalone dopiero pod koniec rozgrywek... Kórcze a pamięta ktoś jak było w ubiegłym sezonie bo mi jakoś wyleciało z głowy.
- juveluck
- Juventino
Chyba napewno oprocz druzyny z tego samego krajuBIGGI pisze:Bedzie zwykle losowanie....zwycięzca jakiejs grupy spotka sie z drugim miejscem w innej grupie...nie wazne jakiej (chyba oprócz druzyny z tego samego kraju)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
to chyba jest oczywistejuveluck pisze:Chyba napewno oprocz druzyny z tego samego krajuBIGGI pisze:Bedzie zwykle losowanie....zwycięzca jakiejs grupy spotka sie z drugim miejscem w innej grupie...nie wazne jakiej (chyba oprócz druzyny z tego samego kraju)i oprocz druzyny ktora zajela drugie miejsce w tej grupie ktorej dana druzyna byla triumfatorem. Czyli prosciej tej druzyny z ktora bylo sie w grupie a tez z niej wyszla
- DeeJay
- Juventino
Ja miałem bardzo duże nadzieje, ze w rozgrywakach grupowych trafimy na Sparte Praga. Do Pragi mamy naprawdę nie daleko i myśle, że moglibyśmy zorganizować wyjazd. Tak się nie stało, a to, że Sparta przejdzie rozgrywki grupowe i jeszcze do tego akurat trafi na Juve graniczy z cudem. Dlatego jest mi obojętne na kogo trafimy. Jeśli chcemy byc najlepsi musimy pokonać każdego, kto stanie nam na drodze.
P.S. powiem na kogo nie chciałbym trafić... Napewno nie na Manchester. Wiedzą jak z nami grać i mogą nam pokrzyżować plany!
P.S. powiem na kogo nie chciałbym trafić... Napewno nie na Manchester. Wiedzą jak z nami grać i mogą nam pokrzyżować plany!