LM (Gr. H) [03]: JUVENTUS 2-1 Real
- KeRmit19
- Juventino
KeRmit19 napisał:
Mam nadzieje, ze w koncu odniesiemy to zwyciestwo, chociaz bedzie piekielnie ciezko, ale wierze w to ze Del Piero, Nedved i reszta dadza z siebie 120%! na sama mysle o tym meczu przechodzi mnie dreszczyk emocji
Dragon napisał:Jakos nie moge sobie wyobrazic porazki w tym spotkaniu. To bedzie wielki rewanz za sezon 02/03;]! FORZA JUVE! Tylko zwyciestwo![]()
!
Raczej chodzilo mi o to, ze Real bedzie chcial wziac rewanz za tamten przegrany dwumecz.Ale za co Ty chcesz brać rewanż? Za najlepszy mecz w historii Juve...??
Mam nadzieje, ze w koncu odniesiemy to zwyciestwo, chociaz bedzie piekielnie ciezko, ale wierze w to ze Del Piero, Nedved i reszta dadza z siebie 120%! na sama mysle o tym meczu przechodzi mnie dreszczyk emocji

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie, masz wierzyć, to Twój obowiązek. Trochę to zabrzmialo jak rozkaz, to jest Twoja osobista sprawa, ja nie mam zamiaru podważać Twojego zdania, niemniej jednak takiego podejścia nie rozumiałem, nie rozumiem i nigdy nie zrozumie.Niasty pisze:Dragon pisze:Z takim podejściem owszem, można, ale chyba f.c albatros z Karolem Krawczykiem na czele
Takie było moje obiektywne zdanie, mam pisać że wygramy mimo że twierdze inaczej?.
Na ich chęciach się zakończy :twisted: 8)KeRmit19 pisze:KeRmit19 napisał:Dragon napisał:Jakos nie moge sobie wyobrazic porazki w tym spotkaniu. To bedzie wielki rewanz za sezon 02/03;]! FORZA JUVE! Tylko zwyciestwo![]()
!
Raczej chodzilo mi o to, ze Real bedzie chcial wziac rewanz za tamten przegrany dwumecz.Ale za co Ty chcesz brać rewanż? Za najlepszy mecz w historii Juve...??

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadza się, ale jutro walcząc o korzystny wynik na boisko wyjdą pilkarze a nie zarząd i to im jest potrzebne wsparcie, które musimy im dać.Peja pisze:@Dragon
My wierzymy w klub,
Nie wierzymy w niektórych ludzi w nim się znajdujących.

- montero19
- Juventino
Forza Juve !!! Musimy wygrac i woerze w nasz klub chociaz z takim skladem to bysmy mieli problem z Lechem Poznań
moze ktos jest z Bydgoszczy i wie gdzie pokazuja mecz Juve - Real ? bo chetnie bym sie wybrał

- Tharp
No bo liverpool.marek_FCJ pisze:Czy żadna stacja w polskiej TV nie transmituje tego meczu? dlaczego? :?
A, i nie jest tak ze zadna stacja nie transmituje... N transmituje.
- Mr Cezary
- Juventino
Czeska 2 pokaże również ten mecz.Tharp pisze:No bo liverpool.marek_FCJ pisze:Czy żadna stacja w polskiej TV nie transmituje tego meczu? dlaczego? :?
A, i nie jest tak ze zadna stacja nie transmituje... N transmituje.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Damy rade, wgnieciemy Real w glebe
Porównując składy obu drużyn, nasz skład wygląda słabiej, ale nawet nie takie drużyny wygrywały z Realem. Chłopaki się zmotywują i będzie dobrze. Najgorsze jest to że Ranieri może wszystko zepsuć, przeprowadzi jakieś głupie zmiany i rozwali dobrze grający zespół. Jak pewnie obejmiemy prowadzenie to przerzuci się na catenaccio, ale z taką obroną jaką mamy nie będzie to najlepszy pomysł... Najlepszą obroną jest atak. Ale Ranieri będzie telepał pośladami... i całe g... z tego wyjdzie. Giovinco powinien grać od początku meczu :!:
Dobrze że mam CT2 to sobie meczyk obejrzę :-D
Porównując składy obu drużyn, nasz skład wygląda słabiej, ale nawet nie takie drużyny wygrywały z Realem. Chłopaki się zmotywują i będzie dobrze. Najgorsze jest to że Ranieri może wszystko zepsuć, przeprowadzi jakieś głupie zmiany i rozwali dobrze grający zespół. Jak pewnie obejmiemy prowadzenie to przerzuci się na catenaccio, ale z taką obroną jaką mamy nie będzie to najlepszy pomysł... Najlepszą obroną jest atak. Ale Ranieri będzie telepał pośladami... i całe g... z tego wyjdzie. Giovinco powinien grać od początku meczu :!:
Dobrze że mam CT2 to sobie meczyk obejrzę :-D
- Niasty
- Juventino
Dragon pisze:Nie, masz wierzyć, to Twój obowiązek. Trochę to zabrzmialo jak rozkaz, to jest Twoja osobista sprawa, ja nie mam zamiaru podważać Twojego zdania, niemniej jednak takiego podejścia nie rozumiałem, nie rozumiem i nigdy nie zrozumie.
W tym wypadku tylko serce sprawia że nadal wierze, jednak rozum mówi mi coś zupełnie innego...
- juve09
- Juventino
Według mnie możemy się modlić o remis!!! Przy obecnej formie zespołu to bedzie ogromny sukces... Mam nadzieje że jutro nie będziemy swiadkami blamażu... :snooty:
Uwielbiałem patrzec parę sezonów temu jak Juve pykało Real za każdym razem w LM
ale teraz... no cóż...

Mogę Was pocieszyć, że Real słabo gra na wyjazdach. Ostatnia wygrana z Zenitem, to dopiero pierwsza wygrana wygrana Realu na wyjeździe w LM po dwóch latach.
Chociaż może dla Was lepiej, żeby to Juventus przegrał, w końcu dzięki temu szybciej wywalą Ranieriego...
Chociaż może dla Was lepiej, żeby to Juventus przegrał, w końcu dzięki temu szybciej wywalą Ranieriego...
- darek
- Juventino
Jeśli nawet przegramy z Realem to i tak powiedzą, że Real z najwyższej półki i pokonanie ich to bardzo ciężkie zadanie. Chłopcy zagrali świetnie, ale niestety po głupich błędach straciliśmy bramki. Postaramy się je wyeliminować.Junakson pisze:Chociaż może dla Was lepiej, żeby to Juventus przegrał, w końcu dzięki temu szybciej wywalą Ranieriego...
Nasz zarząd ufa Claudio. Myślę, że prędko go nie zwolnią. A szkoda.
Jesteśmy w stanie pokonać Real, ale czy to się uda to już nikt nie wie.
Albo wygramy po świetnej grze, albo dostaniemy ostro po dupie po słabej grze. Wierzę, że faktem będzie 1 opcja.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
to sie nazywa szczypta obiektywizmu albo zdrowego rozsadku; np. wczoraj w Rzymie czesc publicznosci bila brawo schodzącemu Ibrahimovicowi... mi z kolei to trudno zrozumiec ale to nie znaczy, ze komus mniej zalezy na swoim klubie.Dragon pisze:niemniej jednak takiego podejścia nie rozumiałem, nie rozumiem i nigdy nie zrozumie
Widzac nasza czarna serie, liste kontuzjowanych, klase przeciwnika, niezrównowazonego trenera i nazwiska w stylu Salihamidzic, Molinaro, Grygera czy Marchisio, ktorzy maja stawic czola Realowi... trudno o racjonalny optymizm.
Oczywiscie sam będę ogladal spotkanie z oczekiwaniem na wygrana... ale nie dziwie sie komus, kto zakalda czarny scenariusz.
Teoretycznie, z tego co sie pisalo maja wrocic Mellberg, Iaquinta i Legro. Pewnie usiada na lawce takze bez zadnego znaczenia bo jedyna istotna zmiana to bedzie Molinaro<-De Cegiele.... no chyba ze bedzie korzystny remis to zejdzie jakis napadzior :].
Forza Juve.
calma calma
- darek
- Juventino
Legro ani Mellberg nie będą mogli grać? Mam nadzieję, że chociaż Mellberg zastąpi Knezevicia bo wybitnym zawodnikiem to on nie jest.Pluto pisze:Teoretycznie, z tego co sie pisalo maja wrocic Mellberg, Iaquinta i Legro. Pewnie usiada na lawce
Chciałbym widzieć Legro na boisku.
Skład:
.............................Manninger...............................
Grygera....Legro....Chiellini.....De Ceglie.....
...............Marchisio........Sissoko......................
Marchionni......................................Nedved.....
.................Alex..........Amauri
Nie wygląda to aż tak źle. W drugiej połowie może wejść Giovinco za Alexa lub Nedveda.