LaLiga
- Rasi
- Qualità Juventino
Nawet jeżeli Ayala przejdzie do Realu ( w co wątpie ) to nic im nie pomoże. Jeden zawodnik nie zmieni słabej obrony w mur nie do przejścia.
A w Realu nie ani jednego dobregońcy. Wiem , że się tym niektórym naraże ale wedłyg mnie Carlos jest SŁABY. On jest niezły w pomocy, w grze do przodu ale w odbiorze piłki cienizna... Tak wiec aby realowi coś pomogło musieliby kuopić ze 3 dobrych obrońców. A jeśli będą sie trzymać swojej taktyki: jedna gwiazda co sezon to mamy trzy lata spokoju
A w Realu nie ani jednego dobregońcy. Wiem , że się tym niektórym naraże ale wedłyg mnie Carlos jest SŁABY. On jest niezły w pomocy, w grze do przodu ale w odbiorze piłki cienizna... Tak wiec aby realowi coś pomogło musieliby kuopić ze 3 dobrych obrońców. A jeśli będą sie trzymać swojej taktyki: jedna gwiazda co sezon to mamy trzy lata spokoju

- Mania
- Juventino
Masz zupełną rację, i co do obrony i co do Carlosa- on rzeczywiście nie jest dobrym obrońcą- ma ogromne kłopoty z zatrzymywaniem przeciwników (nie jest to ta sama klasa co Nesta, Cannavaro czy Thuram- który spisuje się dobrz i jako wychodzący gracz i jako obrońca).Nawet jeżeli Ayala przejdzie do Realu ( w co wątpie ) to nic im nie pomoże. Jeden zawodnik nie zmieni słabej obrony w mur nie do przejścia.
Swoją drogą- ciekawe jaka "gwiazda"będize następna?
Agnieszka
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehehe kolejne zakupy Realu? Tym razem chyba sie obudzili i mają ochotę na obrońcę. I tak już jest zapóźno aby cokolwiek zrobić z obroną Realu a to ich problem 8) A swoją drogą to ta informacja jeszcze niejet pewna i niewiem czy to niejest kolejna plotka transferowa, których ostanio pojawia się bardzo dużo.

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A swoją drogą to ta informacja jeszcze niejet pewna i niewiem czy to niejest kolejna plotka transferowa, których ostanio pojawia się bardzo dużo.
Ostatnio zmieniony 23 września 2003, 22:03 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIANCONERI
- Juventino
wicior,a ty myślisz,że na stronie Piłki Nożnej nie ma żadnych plotek transferowych?Tam praktycznie codziennie ukazują się jakies informacje o transferach i niecała połowa okazuje sie prawdziwa!Dziwny z ciebie człowiek...wicior pisze:To wejdż sobie na www.pilkanozna.pl i sie przekonasz czy to plota czy nie??!!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A swoją drogą to ta informacja jeszcze niejet pewna i niewiem czy to niejest kolejna plotka transferowa, których ostanio pojawia się bardzo dużo.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Alexxxxx
- Juventino
W tym okresie jest dużo plotek o transferach.Mi sie wydaje, że ta wiadomość właśnie taką jest. Ale jak juz by miał pzejść do Realu to i tak nie przejdzie bo Real jest w rozsypce.Teraz tam myslalą aby pogodzic całą druzyne a nie jeszcze kogoś dokupować.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Rasi
- Qualità Juventino
A dla ciebie Wicior ta stronka to jakaś świętość czy co ? Jak cos tam napisza to musi być prawda ? Jak wszedzie opierają sie tylko na doniesieniach z prasy zagranicznej. To tam bodajże pisali niedawno, że bekham na 100% przejdzie do Interu bo podobno widziano go w Mediolanie jak dom kupował !!!wicior pisze:To wejdż sobie na www.pilkanozna.pl i sie przekonasz czy to plota czy nie??!!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A swoją drogą to ta informacja jeszcze niejet pewna i niewiem czy to niejest kolejna plotka transferowa, których ostanio pojawia się bardzo dużo.
A co do Ayali to uwierze jak zobacze

- Mania
- Juventino
Heh, swego czasu była jeszcze plotka że beckham na 100% będzie w Interze bo jego przewspaniała żona stwierdziła że to właśnie Mediolan jest europejską stolicą mody- i podobne w tej sprawie rozmawiała nawet z Morattim :shock:Ja czytalem ze Manu chce kupia ayale watpie w jego przejscie do realu
Rasi Wysłany: 26.08.2003 18:32:24 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
wicior napisał:
Ti_Amo_Juventus_Dragon napisał:
A swoją drogą to ta informacja jeszcze niejet pewna i niewiem czy to niejest kolejna plotka transferowa, których ostanio pojawia się bardzo dużo.
To wejdż sobie na www.pilkanozna.pl i sie przekonasz czy to plota czy nie??!!!
A dla ciebie Wicior ta stronka to jakaś świętość czy co ? Jak cos tam napisza to musi być prawda ? Jak wszedzie opierają sie tylko na doniesieniach z prasy zagranicznej. To tam bodajże pisali niedawno, że bekham na 100% przejdzie do Interu bo podobno widziano go w Mediolanie jak dom kupował !!!
A co do Ayali to uwierze jak zobacze !!!
Agnieszka
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dobrze mówisz BIANCONERI, to, że na piłce nożej tak pisze to w żadnym stopniu mnie nieprzekonuje. Jak zobaczę Ayalę w stroju realu to uwierzę 8) A Ty wicior niewiesz tak wszystkim doniesieniom bo jeszcze nie raz sie rozczarujesz...BIANCONERI pisze:wicior,a ty myślisz,że na stronie Piłki Nożnej nie ma żadnych plotek transferowych?Tam praktycznie codziennie ukazują się jakies informacje o transferach i niecała połowa okazuje sie prawdziwa!Dziwny z ciebie człowiek...wicior pisze:To wejdż sobie na www.pilkanozna.pl i sie przekonasz czy to plota czy nie??!!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: A swoją drogą to ta informacja jeszcze niejet pewna i niewiem czy to niejest kolejna plotka transferowa, których ostanio pojawia się bardzo dużo.

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dzisiejsze wydanie Hiszpańskiej "Marcy" donosi że Fernando Morientes i Santiago Solari odrzucili oferty odejścia z Realu Madryt.
Morientes po spotkaniu z działaczami Szhalke04 Gelsenkirchen uświadomił sobie, że przeprowadzka do niemieckiego klubu bedzie wiązała sie ze znacznym obiżeniem zarobków.Wcześniej do porozumienia doszły kluby cena transferu miała wynosić około 9 mln.euro.
Solari natomiast wcale ni był zainteresowany przejściem do rzymskiego Lazioktórego przedstawiciele zjawili sie w Rzymie w poniedziałek!!!
Żródło- Piłka Nożna!!
Morientes po spotkaniu z działaczami Szhalke04 Gelsenkirchen uświadomił sobie, że przeprowadzka do niemieckiego klubu bedzie wiązała sie ze znacznym obiżeniem zarobków.Wcześniej do porozumienia doszły kluby cena transferu miała wynosić około 9 mln.euro.
Solari natomiast wcale ni był zainteresowany przejściem do rzymskiego Lazioktórego przedstawiciele zjawili sie w Rzymie w poniedziałek!!!
Żródło- Piłka Nożna!!
- JuveQL
- Juventino
To Real jeszcze potrzebuje obroncow??? :shock: To ja myslalem ze kupowanie zawodnikow bloku defensywnego wyszlo z mody, jest juz nieaktualne. W koncu majac Beckhama, Figo, Ronaldo czy Zidana po co komu obrona??? Przeciez ustawienie Realu (1-0-5-5) ma wielka przyszlosc. A tu nagle slysze o Ayali. Szkoda kasy, lepiej kupic ofensywnego pomocnika lub napastnika. Real nie badz glupi, nie kupuj Ayali!!!

- Mania
- Juventino
A ja myślałam że Morientes tylko marnuje się w realu, że jest niewiadomo jak pokrzywdzony- widać- kazda moneta ma dwa końce :evil: Skoro on woli nic nie robić i dostawać za to kasę- to ja już wolę królika :evil:
Agnieszka
Agnieszka