Nakata blisko Lazio!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Lazio rzym jest bliskie wypożyczenia japońskiego pomocnika Hidetoshiego Nakaty z Parmy.Negocjacje miedzy klubami trwają!!
Jak chcecie tą informacje znalazłem na dwóch stronach mianowicie na interii i piłce nożnej.Jak nie wierzycie to sprawdzcie!!!
Jak chcecie tą informacje znalazłem na dwóch stronach mianowicie na interii i piłce nożnej.Jak nie wierzycie to sprawdzcie!!!
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2003, 14:38 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mario_166
- Juventino
Ja tam slyszalem ze nakata ma isc do milanu a tu lazio chce go kupic a przeciez mili takie problemy w zeszlym roku. Szkoda mi troche parmy bo troche lubie ten klub a odzchodza oniego czolowi gracze- Mutui teraz Nakata (o ile to prawda) 
- Alexxxxx
- Juventino
Tak dla ciebie agnieszka to z lazio.glt.pla_gu_nia pisze:Skąd masz tą informację? Na drugi raz może podaj źródło- bo niezbyt jestem przekonana co do jej wiarygodności :? Jeśli nawet przejdzie do Lazio- chyba to byłoby dla niego lepsze.
Agnieszka

Jak grzał ławe w Parmie tak samo bedzie w Lazio. Nie wiem po co im taki zawodnik :roll: . Maja problemy finansowe a wymnieniają zwodnikow jakby kosztpowali po 30euro. Nie powinni tak mieszac do tegojak maja problemy finansowe. Mam nadzieje, że wyjdzie im to na dobre( w końcu nienawidze Romy :twisted: ). Zobaczymy jak się ta sprawa potoczy. Tylko mam jedno pytanko skąd oni mają tyle ksy jak Nakata był za drogi dla Milanu

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Yuwe
- Juventino
Nakata do dobry zawodnik, z tym ze nie rowny. Ma fenomenalne mecze tak samo czesto jak i te nieudane. Ale mimo wszystko sadze ze w Lazio nie bedzie pierwszym zawodnikiem . Sa w tej druzynie lepsi pilkarze i ten transfer Lazio wcale nie jest potrzebny zeby z powodzeniem walczyc o czolowe lokaty w Serie A. A osobiscie zyczylbym sobie zwyciestwa Juve nad nimi w lidze , czego juz dawno nie bylo :roll: .
- juveluck
- Juventino
Juz mila grac w milanie, teraz ma grac w Lazio. A ja sadze ze i tak zostanie w Parmie. Jakos nie za bardzo wiedze go w Rzymie, po za tym czy Lazio ma takie fundusze
. Czy bedzie mialo pieniadze zeby placic nie mala pensje Japonczykowi
Watpie. Duzo sie mowi mniej robi. Taki okres. Dlatego ja nie wierze w przejscie Nakaty do Lazio

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- 3d_man
- Juventino
hehe widze ze czekacie na potwierdzenie fachowca w temacie 8)
a wiec Nakata jest w Lazio na powiedzmy 80%
kluby juz sie dawno dogadaly - teraz po prostu czekamy na zgode samego Hidetoshiego - jutro powinno wszystko zostac zalatwione (choc niektorzy mowia ze Nakata czeka az Lazio pokona Benfice i awansuje do LM)
w kazdym badz razie Nakata bedzie musial sobie zapracowac na miejsce w podstawowym skladzie - narazie ma przed soba Albertiniego. Jesli zas chodzi o jego umiejetnosci - to tak jak ktos powiedzial - on ma spore mozliwosci, ale jest dosyc chimeryczny - choc mysle ze Mancio go odrodzi (pamietam zwlaszcza te swietne bomby z daleka w stylu Nedveda)
jesli chodzi o finanse - mowi sie tylko o wypozyczeniu a dodatkowo Lazio zamiast pieniedzy zamierza dac jakichs zawodnikow w zamian.
Co do jego iscie "krolewskiej" pensji - jego sponsorzy zwracaja duza czesc kosztow utrzymania, wiec damy rade
co do sponsorow -> to jest jeden z powodow sprowadzenia Japonczyka do Lazio - ktore wciaz nie ma oficjalnego sponsora na koszulce (mowie Wam -nie ma to jak koszulka bez zadnego logo - prezentuje sie wysmienicie (grali w takiej przeciw Benfice)). Krotko mowiac - jesli przyjdzie Nakata do Lazio to znajdzie sie takze chetny sponsor - Sony, Subaru czy Toyota.
jakies pytanka ??

a wiec Nakata jest w Lazio na powiedzmy 80%
kluby juz sie dawno dogadaly - teraz po prostu czekamy na zgode samego Hidetoshiego - jutro powinno wszystko zostac zalatwione (choc niektorzy mowia ze Nakata czeka az Lazio pokona Benfice i awansuje do LM)
w kazdym badz razie Nakata bedzie musial sobie zapracowac na miejsce w podstawowym skladzie - narazie ma przed soba Albertiniego. Jesli zas chodzi o jego umiejetnosci - to tak jak ktos powiedzial - on ma spore mozliwosci, ale jest dosyc chimeryczny - choc mysle ze Mancio go odrodzi (pamietam zwlaszcza te swietne bomby z daleka w stylu Nedveda)
jesli chodzi o finanse - mowi sie tylko o wypozyczeniu a dodatkowo Lazio zamiast pieniedzy zamierza dac jakichs zawodnikow w zamian.
Co do jego iscie "krolewskiej" pensji - jego sponsorzy zwracaja duza czesc kosztow utrzymania, wiec damy rade
co do sponsorow -> to jest jeden z powodow sprowadzenia Japonczyka do Lazio - ktore wciaz nie ma oficjalnego sponsora na koszulce (mowie Wam -nie ma to jak koszulka bez zadnego logo - prezentuje sie wysmienicie (grali w takiej przeciw Benfice)). Krotko mowiac - jesli przyjdzie Nakata do Lazio to znajdzie sie takze chetny sponsor - Sony, Subaru czy Toyota.
jakies pytanka ??
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- juveluck
- Juventino
Według ostatnich doniesień Hidetoshi Nakata, pomocnik Parmy, odrzucił ofertę Lazio Rzym.
Klub ze stolicy Włoch poszukuje nadal rozgrywającego. Kolejnym na liście Roberto Manciniego jest zawodnik Interu - Stephan Dalmat.
Zrodlo: PILKANOZNA.PL
Nasuwa mi sie tu tylko jedno zdanie: a nie mowilem
. Przypuszcam ze za niska pensje mu zaoferowali a on sie nie zgodzil. A kolega Laziata tak zapewnial ze beda mieli pieniadze na pokryc jego transferu i wyplate pensji. Oczywiscie nie wiadomo czy ta pewno informacja. Ale ja od poczatku do konca watpie w przejscie Japonczyka do Lazio
Klub ze stolicy Włoch poszukuje nadal rozgrywającego. Kolejnym na liście Roberto Manciniego jest zawodnik Interu - Stephan Dalmat.
Nasuwa mi sie tu tylko jedno zdanie: a nie mowilem

- JUVEFANE_10
- Juventino
masz racje on chce zostać w parmie na następny sezon i odrzucił oferte laziojuveluck pisze:Według ostatnich doniesień Hidetoshi Nakata, pomocnik Parmy, odrzucił ofertę Lazio Rzym.
Nasuwa mi sie tu tylko jedno zdanie: a nie mowilem![]()
. Przypuszcam ze za niska pensje mu zaoferowali a on sie nie zgodzil. A kolega Laziata tak zapewnial ze beda mieli pieniadze na pokryc jego transferu i wyplate pensji. Oczywiscie nie wiadomo czy ta pewno informacja. Ale ja od poczatku do konca watpie w przejscie Japonczyka do Lazio
JESTEM OSZUSTEM
- daj5stuff
- Juventino
Eee..kurde Lazio sie wzmacnia. Zeby nie bylo ze Scudetto zdobeda!! I tak Juve jest lepsze chcby Lazio i 3 takich jak Nakata kupilo. Hidetoshi nie jest wcale taki rewelacyjny
My mamy lepszych pomocnikow!!

- 3d_man
- Juventino
tak tak potwierdzam ze zawodnik nie zgodzil sie na transfer, ale NIE MA TO ZWIAZKU z pieniedzmi, po prostu Nakata powiedzial (dzis w radiu) ze jego przejscie mialo byc jedynie chwytem marketingowym (wg niego) i woli probowac swoich szans w parmie (zwlaszcza teraz jak odeszli Mutu i Lamouchi).juveluck pisze:Według ostatnich doniesień Hidetoshi Nakata, pomocnik Parmy, odrzucił ofertę Lazio Rzym.
Nasuwa mi sie tu tylko jedno zdanie: a nie mowilem![]()
p.s.
-> nastepnym razem wolalbym "laziale" jesli to nie problem.A kolega Laziata
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
- juveluck
- Juventino
Nie ma problemu, nie wiedzialem wlasnie za bardzo jak cienazwac. Ale juz wiem, drogi Laziale3d_man pisze:-> nastepnym razem wolalbym "laziale" jesli to nie problem.A kolega Laziata