Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 22:54

W moim odczuciu w drugim meczu na plus zaprezentowali się: Rossi, Ekdal, Buffon (ta fantastyczna instynktowna interwencja po rzucie rożnym), oraz Ranieri (chodzi mi o to piękne zagranie piętą :P). Szkoda słupków Del Piero, drugi gol w ogólnym rozrachunku mógłby nam dać zwycięstwo w turnieju, a tak nie wiem jaka jest sytuacja, ile musi przegrać Milan?

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 22:55

mlodzierz pokazuje klase a jeszcze pare fajerwerkow mamy w pekinie ;) ktore do nas wroca niebawem. mecz z interem chamski (inter zaczal to) widac ze te 2 zespoly nie przepadaja za soba. z milanem nasi pilkarze rozmawiali jak z kumplami a z interem....
buffon zabuffonowal ;) ogolnie podoba mi sie to wszystko co robi ranieri z naszym zespolem oby tak dalej.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 22:56

Mecze z udzialem Bianconerich sie zakonczyly i jestem bardzo zadowolony z gry.
Mecz z Milanem bardzo dobry i 4 bramki w 45 minut :!: Szkoda tylko,ze nie wszystkie dla Juve :P Podobala mi sie gra Marchionni'ego(daj Boze mu zdrowie w sezonie) Gigi w bramce tez pewnie no i Molinaro zrobil wielki postep-wreszcie potrafi dosrodkowac w pole karne :wink:
Gigi musi popracowac jeszcze tylko nad bronieniem rzutow karnych,bo juz nie pamietam kiedy w koszulce Juve obronil,ale mniejsza oto to tylko turniej i mi zwisa,kto go wygra.
Na podwieczorek,a raczej kolacje zostal inter,ktory dopiero zaczynal turniej.
Poczatek zapowiadal sie marnie,bo to do glosu doszedl inter(pierwsze minuty),ale pozniej juz wszystko ok i nasz joker Iaquinta potwierdzil swoja forme.

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:02

Jestem bardzo zadowolony z gry Juve :D potwierdziliśmy, że nasz zespół jest dobrze zgrany i co ciekawe nasze hity transferowe pokazały sie z dobrej strony :D oby tak dalej...

!!! Juventus Per Sempre !!!
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:03

hmm.. mnie zastanawia ,czemu Amauri poszedł sobie do szatni i raczej w nie najlepszym humorze.. Nie wydaje mi się ,że to przez ten rozcięty łuk brwiowy ,bo jak schodził do szatni ,to krew już była zatamowana ,albo przynajmniej nie leciała.. Ciekawi mnie to ,może jutro ktoś się na ten temat wypowie..

A co do meczów to z Milanem nam poszło chyba lepiej trochę.. ale ogólnie jestem zadowolony.. gdyby nie Seedorf byśmy wygrali ten turniej :whistle: :twisted:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:05

Coś czuję,że dzisiejszego wieczora zdobędziemy historyczny,pierwszy puchar tego turnieju :lol: Mourinho spodziewał się przeciwko nam zdecydowanie innego wyniku,co było wyraźnie widać po spotkaniu....Zachował się ładnie,bo podszedł do Ranieriego i złożył mu gratulacje,ale jego mina mówiła wszystko...Ważne jest,że Alex zaczyna wracać do formy,Molinaro coraz pewniejszy,a i Poulsen od samego początku swoich występów pewny.Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na wielki sukces naszych w tym sezonie :pray:

PabL0o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:08

Zwycięstwo z Interem to już coś, myślę że będzie historychne zwycięstwo w tym turnieju :dance:

Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:11

DjJuve pisze:Nie wiem co wyprawia Trezeguet, dzieje się z nim coś złego.
Pierwszy raz widzisz Treze? Treze żyje tylko i wyłącznie z piłek, kiedy ich nie ma Treze nie ma i nie możemy mieć do niego żalu. Nie wiem o co ci chodzi, Treze się nie cofa po piłkę, nie schodzi do boku, on nie jest takim napastnikiem i nie bedzie! Z tych piłek co miał dzisiaj Treze (a z ich ilością szału nie było) jedna wykorzystał strzelił bramkę i jest ok. A to, że nie wykorzystuje tylu sytuacji jak zawsze to nic groźnego, to normalne, dopiero pracujemy nad forma, zapewniam, że na Serie A będzie gotowy i zobaczymy świetną rywalizacje z Amaurim.

Swoją drogą szkoda mi Amuriego, chciał chłopak zagrać wkońcu w jakimś ważniejszym meczu, z lepszym przeciwnikiem a tu niestety, widziałem jak schodził zdenerwowany

Mogli by zatrudnić takich lekarzy jak mają bokserzy w narożniku, specjalnie dla naszego Amauriego :D Oni rozetną se łuk brwiowy, w 30 sekund mu go naprawią, walczy dalej, dostaje ciosy i nic się nie dzieje :D

Imponuje mi zwinnośc i zryw jaki posiada Iaquinta!!
Podoba mi sie to jak czycha w lini ze stoperami ktos zasygnalizuje długą piłke a Iaquinta błyskawiczy start i jest z piłką 10 metrów za obrońcami (po świetnym przyjęciu piłki)

Jak już mówiłem, Ekdal i Rossi muszą być w kadrze na sezon!!!

Sprawdził bym jeszcze Esposito, ładnie chodził z Mezzcorona

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:14

czyli nie możemy mieć do niego żalu od niemal pół roku (druga runda w jego wykonaniu słaba)? :>

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
PabL0o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:22

No właśnie - zgadzam się z przedmówcą że będzie ciekawa rywalizacja wśród napastników bo Trezeguet , Amauri i Iauqinta będą ze sobą ostro rywalizować no i zostaje jeszcze Alex, zapowiada się ciekawy sezon :D

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:24

Fakt faktem Rossi prezentuje się naprawdę świetnie-chłopak walczy bez żadnych kompleksów,wręcz bez pokory,co mi się bardzo podoba,bo już w tak młodym wieku zna swoją piłkarską wartość.Niestety wątpię,aby zarząd go zatrzymał-zapewne zostanie wypożyczony,choć sam chciałbym,aby pozostał-zawsze byłby wzmocnieniem,nawet w kontekście gry w Coppa d'Italia.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:27

Nie, widocznie nie doceniasz tego co Treze dla nas zrobił w tym sezonie, także w drugiej rundzie, może powiedz jeszcze, że cały sezon miał słaby i powinniśmy go sprzedać

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:38

mało to razy Trez nawet w słabszej formie nam tyłek ratował? mało to ważnych bramek strzelił? David ma niesamowitego nosa do piłek i potrafi wyłuskać coś nawet z najtrudniejszej sytuacji.

a Vinnie Iaquinta zawsze imponował grą bez piłki, jego zrywność to też duży atut : D

dalej nie napiszę nic nowego: brawo Gigi, Chiello (normalka 8) ), Rossi, Albin i (nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem) Molinaro. Cristian coraz bardziej mi imponuje, widać u niego postępy i to spore... może i będą z niego ludzie. oby. życzę mu jak najlepiej.

no i ten, nie wie ktoś jak tam mecz Interu z Milanem? bo mi się szczerze już nie chce TV włączać, za granicą siedzę to i trudniej się do niego dorwać.

niech Bozia da kości ze stali Marcchionniemu, od zawsze lubiłem jego grę... ma potencjał, ale no... kruchy jest.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2008, 23:40 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.

paf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:38

kurde musze to napisać! nasza szkółka RoX!

Edkal, Rossi pozytyw jak stąd do Kansas... Marchionni bajka, Iaquinta to samo, Melberg pare naprawde świetnych interwencji zaliczył, aaaaaa no i Molinaro wow jak juz ktoś wyżej napisal chlopak zaczął grać! :pray: szkoda tej głowki Amauriego... chcialem zobaczyc jak zagra w tym turnieju ale cóż.

generalnie chlopaki sie niezle zaprezentowali, szkoda tej bramki w koncowce z Milanem. w sumie mowi sie ze karne to loteria... ale tak prestrzelic i podać piłke Kalacowi to niewiele osób potrafi :D

to teraz czekamy do soboty na Emirates Cup, tam tez bedzie gorąco choć żałuje braku meczu z "Galacticos".

pzdr!

noo Milan z Interem 0 - 0 wiec Trofeo Tim dla Juve! Forza!
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2008, 23:48 przez paf, łącznie zmieniany 2 razy.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2008, 23:42

A myślał ktoś co będzie jak Milan wygra w karnych?
Też będzie miał 4 pkt
Wtedy moim zdaniem wygramy my.
Mamy zwycięstwo w regulaminowym czasie. I więcej bramek strzelonych i lepszy bilans, trzymamy kciuki, jeszcze dwie minuty

Zablokowany