BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Judzio
- Juventino
PANOWIE ROZPOCZYNAMY SEZON :!:
Na dobry początek proponuję we środę obejrzeć ManU - Juve jeżeli będzie w TV.
Potem ewentualnie będziemy się organizować na Bratysławę (aktualnie nie mówię tu akurat o sobie bo nie wiem jak będzie z funduszami
)
Na dobry początek proponuję we środę obejrzeć ManU - Juve jeżeli będzie w TV.
Potem ewentualnie będziemy się organizować na Bratysławę (aktualnie nie mówię tu akurat o sobie bo nie wiem jak będzie z funduszami

- Winner
- Juventino
Meczu MU - Juve na 100% w tv nie ma bo szukałem ale zapewne mecz z Fiorentiną w tv będzie. Do Bratysławy też bym się wybrał ale trzeba poczekać do czwartku gdy już będzie pewne żę Artmedia wygrała i wtedy może JPC dowie się na temat biletów czy jest szansa że dostaniemy i czy coś zorganizują.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dominiccos
- Juventino
Na Fiorentinę się piszę. Szkoda, że ManU nie ma w TV, zostaje tylko na kompie obejrzeć. Mam nadzieję, że w końcu pokażą prawdziwy futbol.
Pozdro, 5.
Pozdro, 5.
- Judzio
- Juventino
No to panowie szykujcie się na niedzielę, poopowiadacie troche jak tam było w Bratysławie więc kto może niech przychodzi troche wcześniej i kto może niech nagra foty lub wrzuca na serwer 
Oczywiście mam nadzieję że ktoś z nowych osób się stawi, zapraszamy

Oczywiście mam nadzieję że ktoś z nowych osób się stawi, zapraszamy

- Winner
- Juventino
Ja uważam że nie należy się narzucać skoro pisze na forum to i chyba je czyta jak ma chęć to wpadnie. Mecz jutro w escapadzie na akademickiej 20-30 ale pewnie będziemy wcześniej. I tyle w tym temacie moim zdaniem. Chłopaki zdjęcia by się przydały z wyjazdu bo nie mam co na naszą klasę wrzucićJudzio pisze:oczywiście że takwerbujemy wszystkich :!:

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Shadow0700
- Juventino
na mecz z Viola nie wpadne bo juz umówiony na ten termin jestem;/
NedvedFAN
- białas
- Juventino
Panowie, skoro padł pomysł wyjazdu na mecz z Bate, to należałoby coś zrobić w tej sprawie. skoro prawie doszliśmy do porozumienia, że znajdzie się 5 osób, aby zapełnić samochód, to warto byłoby zająć się pozostałymi sprawami. poszperałem tu i ówdzie (ale nie tam gdzie myślicie
) i dowiedziałem się, że trzeba kilka spraw załatwić zanim wjedziemy na Białoruś. otóż trzeba posiadać wizę. i tutaj sprawa ma się tak: aby otrzymać wizę potrzebny jest:
- paszport
- ksero strony paszportu z fotką
- wniosek wizowy + fotka
- ubezpieczenie.
to tak szperając w necie. proponowałbym jednak, żeby ktoś z dużą ilością wolnego czasu odwiedził konsulat Białorusi, który znajduje się w naszym miescie przy ulicy Elektrycznej 9 i który przyjmuje interesantów w sprawie wiz od 9.00 - 12.00 (oprócz środy). wiza turystyczna kosztuje 25 ojro, przy czym powyżej 5 osób (ciekawe czy od 5 też) - 10 ojro.
organizujemy wyjazd czy nie? bo ja bym chętnie pojechał. paliwo - ok 50-60 zł. + wiza (25 ojro) ok. 82 zł. lub grupowa (po 10 ojro) - ok. 33 zł. + bilet - na pewno nie więcej niż na Artmedię, czyli zamykamy się w kwocie ok. 170 zł. + jakieś wydatki.

- paszport
- ksero strony paszportu z fotką
- wniosek wizowy + fotka
- ubezpieczenie.
to tak szperając w necie. proponowałbym jednak, żeby ktoś z dużą ilością wolnego czasu odwiedził konsulat Białorusi, który znajduje się w naszym miescie przy ulicy Elektrycznej 9 i który przyjmuje interesantów w sprawie wiz od 9.00 - 12.00 (oprócz środy). wiza turystyczna kosztuje 25 ojro, przy czym powyżej 5 osób (ciekawe czy od 5 też) - 10 ojro.
organizujemy wyjazd czy nie? bo ja bym chętnie pojechał. paliwo - ok 50-60 zł. + wiza (25 ojro) ok. 82 zł. lub grupowa (po 10 ojro) - ok. 33 zł. + bilet - na pewno nie więcej niż na Artmedię, czyli zamykamy się w kwocie ok. 170 zł. + jakieś wydatki.