Koszulki Juve sezon 2008/09
- Myzarel
- Juventino
Źle nie jest, domowa ładna do kołnierzyka sie przyzwyczaimy a czasem (ale w zeszłym sezonie domówka była taka żywsza
jakby ) a wyjazdówki, musze je zobaczyć w 3 d z każdej strony i wydam wyrok
podoba mi sie zmieniony kolor new holland, pewno czarne numery, tylko zagadka co to za kolor jest bo na pewno nie zapowiadany kanarkowy ;p, może wyblakłe złoto :-D

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Motor
- Juventino
Sapo_JuveFan pisze:![]()
vs
Jak dla mnie starcie wygrywa koszulka nr 1. A Wy jak sadzicie?
Nie :!: :!: :!: Te ohydne czerwone wstawki :!: :!: :!: Nawet kołnierzyk tak nie przeszkadza jak czerwone wstawki, chwała Nike brak czerwonych wstawek

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- meda11
- Juventino
Domowa: Jestem zwolennikiem większej ilości pasów(tak jak w koszulkach z sezonu w Serie B) i będę musiał przywyknąć do nich, bo jak na razie to nie widzą mi się.
Wyjazdowa: Na piłkarzach prezentuje się o niebo lepiej. Tak więc jest wielce prawdopodobne, że "w ruchu" będzie wyglądać jeszcze lepiej.
Swoją drogą...i niech ktoś mi powie, że Sebie źle w Naszych barwach. Normalnie IDEALNE połączenie :!: Piknie :!:
Wyjazdowa: Na piłkarzach prezentuje się o niebo lepiej. Tak więc jest wielce prawdopodobne, że "w ruchu" będzie wyglądać jeszcze lepiej.
Swoją drogą...i niech ktoś mi powie, że Sebie źle w Naszych barwach. Normalnie IDEALNE połączenie :!: Piknie :!:
- gawron
- Juventino
Tamte były o NIEBO lepsze..qUIET pisze:[...]już lepsze by były takie jak mieliśmy w tamtym sezonie wyjazdowe.[...]
Ale co tam.. Mistrzowie to Mistrzowie.. Nie ważne w jakiej koszulce się gra ,tylko ile w tą grę wkłada się serca.. Przecież ,ktoś mądry kiedyś powiedział ,że "nie szata zdobi człowieka".
Już chyba lepiej gejowski czerwony ,niż jeszcze bardziej gejowski jaskrawy żółty nieprawdaż? Przecież jak się od nas odbije światło na stadionie ,to nic w telewizji nie będzie widać:D to wygląda jak teraz Ci rowerzyści na drogach.. Chyba ,że UEFA planuje zmiany i od tego sezonu będą grać w nogę na rowerach;>..kopniak pisze:Nie :!: :!: :!: Te ohydne czerwone wstawki :!: :!: :!: Nawet kołnierzyk tak nie przeszkadza jak czerwone wstawki, chwała Nike brak czerwonych wstawek
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2008, 13:12 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino

To jest na 100% zloty kolor, napewno nie zolty czy tez pomaranczowy

znalazlem takie obrazki tylow koszulek ale nie wiem czy sa prawdziwe czy zrobione w photoshopie ale pewnie na 99% takie beda

Ostatnio zmieniony 04 lipca 2008, 13:12 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- meda11
- Juventino
Po chwili namysłu...czy Nasz drugi komplet nie jest(kolorystycznie) podobny do koszulek Lyonu(najdalej sprzed 3 lat)
Tak czy inaczej po raz pierwszy bardziej podoba mi się wresja "nie-pasiasta", wyjazdowa niż wersja "podstawowa-pasiasta".
http://www.juventus.com/site/filesite/n ... -nuova.jpg
Ważne że getry nie są już pasiaste, bo wyglądało to strasznie obciachowo.

http://www.juventus.com/site/filesite/n ... -nuova.jpg
Ważne że getry nie są już pasiaste, bo wyglądało to strasznie obciachowo.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2008, 13:20 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.
- MaHeR
- Juventino
Mi osobiście podoba się domowa koszulka, może te żółte wstawki mają trochę dziwny odcień (nie wiem czemu ale jakoś mi się tak wydaje ;P), ale poza tym wyglądają całkiem dobrze. Co do koszulek wyjazdowych to, poczekajmy lepiej jak będą sie w nich prezentować nasi piłkarze w akcji, bo narazie to ten kolor nie bardzo mi się podoba ;P
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Motor
- Juventino
Tak zgadam się całkiem-całkiem ale w sezonie 2007/08 bardziej mis się podobał miał o to cośkomplet bramkarski też nie wygląda źle
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
- Tofciu#10
- Juventino
Tak będą wyglądać tyły koszulek. Można to zobaczyć w sklepie:Sapo_JuveFan pisze: znalazlem takie obrazki tylow koszulek ale nie wiem czy sa prawdziwe czy zrobione w photoshopie ale pewnie na 99% takie beda
http://www.juvestore.com/dettagli.asp?c ... c=&sposta=
Na dole jest rubryka Personalization i jest tam do wyboru kilku zawodników i po wybraniu jednego nazwiska, wyświetla się nam tył koszulki.

- Desant.
- Juventino
Nie, a na stronie Juventusu był, więc nie wiem o co ci chodzi.kopniak pisze:Tak zgadam się całkiem-całkiem ale w sezonie 2007/08 bardziej mis się podobał miał o to cośkomplet bramkarski też nie wygląda źle
Strój bramkarski nie jest zły.Nawet ośmielę się powiedzieć, że lepszy niż w zeszłym sezonie.
- Filippo911
- Juventino
jak dla mnie komplet wyjazdowy jest super - kolor jest ładny , bardziej podoba mi sie niż ta "żółta żarówa"
sadze że w rzeczywistości będą wyglądały jeszcze lepiej 8)
domowe nie są złe - tak jak z "wyjazdami" powinny lepiej wyglądać w grze , choć wolał bym trochę węższe pasy
ogólnie pozytywne wrażenia
ps. faceci są daltonistami , ale tak jak ktoś wyżej napisał to nie jest żółty tylko wyblakłe złoto
F.

domowe nie są złe - tak jak z "wyjazdami" powinny lepiej wyglądać w grze , choć wolał bym trochę węższe pasy

ogólnie pozytywne wrażenia
ps. faceci są daltonistami , ale tak jak ktoś wyżej napisał to nie jest żółty tylko wyblakłe złoto
F.