Koszulki Juve sezon 2008/09
- kielun1897
- Juventino
Nowe koszulki już są i jak dla mnie koszulki z poprzedniego sezonu bardziej przypadły mi do gustu choć te też nie są głupie.
Wyjazdowe strasznie ostry żółty ale da się przeżyć.
Ważny by wyniki były dobre
Wyjazdowe strasznie ostry żółty ale da się przeżyć.
Ważny by wyniki były dobre

- Venomik
- Juventino
Kolega jak ma gazete w ręce to też kończy na oglądaniu obrazków a treści nie czyta?
Wyraxnie jest tam pisane (i to od pierwszego zdania) że koszulek jeszcze kibice nie widzieli a to co jest na zdjęciach to projekt fanów po przeczytaniu opisu.
Nic więcej
Wyraxnie jest tam pisane (i to od pierwszego zdania) że koszulek jeszcze kibice nie widzieli a to co jest na zdjęciach to projekt fanów po przeczytaniu opisu.
Nic więcej
Dirty mind
- Nevermind
- Juventino
A mnie to troche irytuje. Rozumiem, ze ze wzgledow marketingowych stwarzone sa co rok inne koszulki. Ale zeby zmieniac tylko wstawki z zoltych na czerwone?
Bez sensu, zebym kupowal koszulke z nastepnego sezonu, skoro nie zmieni sie znacznie od tej ktora mam.
A zolte? Bardziej podobaly mi sie niebieskie..
Aczkolwiek to tylko projekt grafikow.
Bez sensu, zebym kupowal koszulke z nastepnego sezonu, skoro nie zmieni sie znacznie od tej ktora mam.
A zolte? Bardziej podobaly mi sie niebieskie..
Aczkolwiek to tylko projekt grafikow.
- drozdi
- Juventino
żółte też już mieliśmyoliver pisze:Wcale się nie ździwe jak będą żółte. Mieliśmy już niebieske czerwone różowe. To czemu nie żółte ?

mnie sie tam podobają i w sumie nawet logo New Holland nie wygląda na nich źle (zwłaszcza na żółtej)

- darek
- Juventino
Każe Ci ktoś? Nie podoba Ci się - nie kupuj.Juventino90 pisze:Bez sensu, zebym kupowal koszulke z nastepnego sezonu, skoro nie zmieni sie znacznie od tej ktora mam.
Wg. mnie te koszulki zaprezentowane na JP są bardzo gustowne.
No może czcionkę mogli zostawić starą. Ale ta też dobra.
Wyjazdowe też mi się podobają. Już się nie moge doczekać prezentacji

- Mati
- Juventino
Hmm, czytając ten temat nie wierzę własnym oczom. Pamiętam jak większość osób narzekała na czerwone napisy i wstawki, ponieważ były mało widoczne. Nie podobało sie to praktycznie nikomu.
To co teraz czytam, wydaje mi się być nieprawdopodobne, wygląda na to, że rzeczywiście da się przyzwyczaić do wszystkiego
To co teraz czytam, wydaje mi się być nieprawdopodobne, wygląda na to, że rzeczywiście da się przyzwyczaić do wszystkiego

- Skrzekacz
- Juventino
Rzeczywiscie tez to zauwazylem :shock: Dlatego pozwolilem sobie na takie male porownanie:)Mati pisze:Hmm, czytając ten temat nie wierzę własnym oczom. Pamiętam jak większość osób narzekała na czerwone napisy i wstawki, ponieważ były mało widoczne. Nie podobało sie to praktycznie nikomu.
http://img370.imageshack.us/img370/1892/01vu33nl6.jpg
(tylko nie patrzcie na to na dole :lol: )
Ciezko mi sie zdecydowac ktora lepsza, jednak wydaje mi sie ze pierwotna wersja z zoltymi wzorkami. Bardziej pasuje do loga NEW HOLLAND wedlug mnie

Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
- stahoo
- Juventino
@Skrzekacz
Czerwone ładniejsze
Sam byłem przeciwnikiem tych strojów rok temu, ale jak widać gusta sie zmieniaja. Czerwone wstawki naprawde mi się spodobały. Wcale nie czyniły napisów słabo czytelnymi w czasie meczy.
Czerwone ładniejsze
- Venomik
- Juventino
Też się dziwiłem. Mi czerwony się nie podobał, przyzwyczaiłem się do nich - ale to żaden powód żeby je wywyższać ponad inne.
Żółte wstawki są dla mnie neutralne, czerwone mi się nie podobały jak je widziałem pierwszy raz.
Wniosek prosty: wolę żółte.
Żółte wstawki są dla mnie neutralne, czerwone mi się nie podobały jak je widziałem pierwszy raz.
Wniosek prosty: wolę żółte.
Dirty mind
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Jak dla mnie to żółte wstawki dużo bardziej do sponsora pasują.
- Nevermind
- Juventino
A dla mnie jes to troche nie stanowcze dzialanie tworcow stroi. 2006/2007 wstawki byly zolte, 2007/2008 czerwone a teraz znowu zolte.
Ja osobiscie mam obie koszulki z wczesniejszych sezonow i mi bardziej podobaja sie wkladki czerwone.
Ja osobiscie mam obie koszulki z wczesniejszych sezonow i mi bardziej podobaja sie wkladki czerwone.
- Sapo
- Juventino
Cytat z forum JUVENTUZ.COM
za 3 dni nowe koszulki? Czy ja o czyms nie wiem? Szukalem w necie ale wszedzie jest napisane ze 17 lipca...UFFICIALE: PRESENTAZIONE DELLA MAGLIA VENERDì
Official: Presentation of the new jersey on Friday
source:gazzetta
(says a guy at j1897.com)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jest bardzo możliwe,że nowe koszulki pojawią się już w piątek
W końcu Barcelona zaprezentowała już swoje trykoty(notabene także w kolorze żółtym 8) ),więc nie widzę żadnych przeszkód,aby i nasze zostały zaprezentowane,zwłaszcza że mamy wspólnego sponsora-Nike.