Serie A (35): JUVENTUS 5-2 Lazio

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
holydevil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 17:06

ale sampdoria i viola bezposrednio walcza o LM a juve lazio to jest mecz paktycznie o pietruszke

p.s i tak wole wloski canal :P niz polskie wypociny :D

Obrazek

Juve is back on the track and it's time for payback !!!
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 17:11

holydevil pisze:ale sampdoria i viola bezposrednio walcza o LM a juve lazio to jest mecz paktycznie o pietruszke

p.s i tak wole wloski canal :P niz polskie wypociny :D
a wolalbys powiedzmy ,,mecz o pietruszke w stylu Juve - Milan'' czy walke o LM miedzy np Lazio i Sampdoria? :roll:

holydevil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 17:18

dlaczego szukasz jakis podtekstow ....

odpowiedzialem wam na pytanie dlaczego nie pokazuja juve bo wg nich ten mecz nei ma znaczenia o pozycji i koncowych rostrzygniecach

nie podwazaj mojej milosci do juve

Obrazek

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 18:41

Okoni pisze:Czasem wydaje mi się, że więcej meczy obejrzałbym jakbym miał PS, a nie Canal+...
To zle Ci sie wydaje. Mimo tego, ze meczu z Lazio (najprawdopodobniej) nie zobaczymy na antenie C+ to w przekroju calego sezonu naprawde sporo razy moglismy ogladac dzieki nim JUVENTUS na zywo.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 19:30

Okoni pisze:Nie no ten Canal+sport mnie rozwala nie dość, że w magazynach typu "gol+gol" czy "serie A" pomijają mecze Juve to jeszcze nie puszczają go w TV co jest na mnie nie pojęte bo na pewno jak ktoś wyżej napisał Juve ma więcej kibiców niż Fiorentina i Sampdoria razem wzięci.
Canal+ nie ma prawa do pokazywania meczów niektórych drużyn Serie A, w tym Atalanty, stąd nie można ich zobaczyć w wymienionych przez Ciebie magazynach.

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 12:48

Mr Cezary pisze:
Okoni pisze:Nie no ten Canal+sport mnie rozwala nie dość, że w magazynach typu "gol+gol" czy "serie A" pomijają mecze Juve to jeszcze nie puszczają go w TV co jest na mnie nie pojęte bo na pewno jak ktoś wyżej napisał Juve ma więcej kibiców niż Fiorentina i Sampdoria razem wzięci.
Canal+ nie ma prawa do pokazywania meczów niektórych drużyn Serie A, w tym Atalanty, stąd nie można ich zobaczyć w wymienionych przez Ciebie magazynach.
Mi się wydaje, że Canal+ ma prawa do meczy Atalanty bo poprzedni mecz Juve z Atalantą był transmitowany na Canal+Sport :wink: (oglądałem :D )

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 12:53

Mr Cezary pisze:Canal+ nie ma prawa do pokazywania meczów niektórych drużyn Serie A, w tym Atalanty, stąd nie można ich zobaczyć w wymienionych przez Ciebie magazynach.
A na jakiej podstawie głosisz taką bzdurę ?

C+ ma prawa do wszystkich spotkań Serie A. Polsat ma prawa do niektórych spotkań domowych drużyn (Sampa, Palermo, Udine, Cagliari, Empoli itd.), pod warunkiem że Canal+ tego akurat nie weźmie do ramówki.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 14:44

Napisalem sobie maila do Canal+ dlaczego zmienili ramowke i dostalem taka odpowiedz:

,,Witam

Zdecydowaliśmy się na emisję meczu Fiorentina - Sampdoria nie ze względu na ilość fanów tych klubów, ale z uwagi na znaczenie tego meczu dla układu tabeli. Jesteśmy zdania, że będzie on interesujący również dla kibiców nie sympatyzujących z żadną konkretną włoską drużyną.

Pozdrawiam
Marcin Ostrowski
CANAL+"

A Juve - Lazio nie bylo by interesujace :|

holydevil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 14:50

mowilem....

Obrazek

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 19:48

Sapo_JuveFan pisze:A Juve - Lazio nie bylo by interesujace :|
Z sportowego punktu widzenia mecz Juve vs Lazio byłby bardziej interesujący, ale jak patrzeć na tabele to faktycznie mecz Fiorentina vs Sampdoria byłby ciekawszy, gdyż te klubu są blisko siebie w tabeli, a Juve i Lazio dzieli przepaść...

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 20:18

Mam nadzieje ze nasi nie beda za pewni swego, licze na wystepy Palladino i Tiago.

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 21:13

@Okoni: ostatni mecz był na stadio Olimpico w turynie, a koledze chodziło o to, że C+ nie ma prawa transmisji meczów domowyczh Atalanty itp.

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 21:27

Łyko pisze:Mam nadzieje ze nasi nie beda za pewni swego, licze na wystepy Palladino i Tiago.
Mogli by zagrac, w koncu nie bedzie jakiejs mego ogromnej presji w tym meczu.Ale mysle, ze Ranieri jednak zagra najlepszym skladem, wiec chlopaki nie zalapia sie do pierwszej 11 :/ .

Forza JUVE :!:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 21:48

No kolejne ciezkie spotkanie, musimy do konca sezonu wygrywac wszystko zeby liczyc na 2 miejsce ;) No i moje marzenie zey wkoncu Alex zostal krolem strzelcow Włoskiej Serie A czym przypieczetowalby swoja wartosc i zalapal sie do kadry na EURO :)

sempaju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 21:51

Liczymy jak zwykle na zwycięstwo - takowe będzie zdaje się pobiciem najlepszej passy zwycięstw Juventusu tego sezonu. Kibice cały czas żyją nadzieją na drugie miejsce, więc do boju Del Piero i spółka ;)

Zablokowany