Serie A (29): Empoli 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 16:54

holydevil pisze:mam prosbe, jakby ktos znalazl kanal na sopcascie lub zna jakis kanal na ktorym moznaby bylo ten mecz ogladnac to byl bym wdzieczny jakby tu zamiescil bo szukam i szukam i znalezc nie moge
program do odtwarzania UUSee a kanal Calcio 2

dziala bardzo dobrze.

Pozwole sobie poprawic : mecz leci na programie Calcio 1 do ktorego linka znajdziecie tutaj http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota
(przy meczu Lazio - Udinese).

white_wolv

Tharp

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 17:16

Osobiscie bardziej bym byl za przesunieciem Chielliniego na bok obrony, zeby nie ogladac tam Molinaro, a w srodku postawic na Legro i Stendardo ( i Grygera na drugim boku). Nie wiem czy wystawienie Tiago to bylby dobry pomysl. Juz mial swoja szanse przeciwko empoli w tym roku. Nie wyszlo mu... wolalbym nie ryzykowac punktow, i postawic na Sissoko - Nocerino (mimo 'bezplodnosci' w ofensywie takiej opcji)

holydevil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 17:25

CzarnyZkultury pisze: program do odtwarzania UUSee a kanal Calcio 2

dziala bardzo dobrze.
Dziekuje

Obrazek

Juve is back on the track and it's time for payback !!!
meloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 18:01

mrozzi pisze:Mam nadzieję na dobry występ Tiago.Nasz Portugalczyk wraca powoli do formy "sprzed Juve"
A niby skad wiesz ze wraca do formy... przeciez na boisku dalej nie prezentuje nic specjalnego... :roll: Z Napoli moze i zagrał swoj najlepszy mecz w Juve ale trzeba przyznac ze zagrał słabo. Jego czas w Juve sie konczy...

Tharp pisze:Osobiscie bardziej bym byl za przesunieciem Chielliniego na bok obrony, zeby nie ogladac tam Molinaro, a w srodku postawic na Legro i Stendardo ( i Grygera na drugim boku).
Po co osłabiac i wprowadzac zamieszanie w i tak juz najsłabszej naszej formacji, przed arcywaznym meczem w sobote. Chiellini to juz typowy srodkowy obronca i tam jest jego miejsce a o miejsce obok niego niech rywalizuja Stendardo i Legro. Na bokach Zebina i Grygera... juz raz pokazał ze potrafi zagrac na lewej, niech teraz potwierdzi ze to nie był przypadek. :roll:

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 18:06

Kędzior pisze:

Mecz w TV:

C+ Sport EXTRA

gdzie jest taka stacja?? myslalem ze to na polskiej c+ poleci :(

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 18:09

. Nie wiem czy wystawienie Tiago to bylby dobry pomysl. Juz mial swoja szanse przeciwko empoli w tym roku. Nie wyszlo mu...
Zerknąłem do archiwum.
Mecz ligowy (dla mnie najważniejsza ocena bo nikt nie traktował tego meczu rezerwowo) - wedle średnich not było tylko dwóch graczy lepszych od Tiago - Zanetti oraz strzelec hat-tricka: Trezeguet.
Pierwszy mecz pucharowy - fatalnie (w ustawieniu z Almironem)
Drugi mecz pucharowy: bardzo słabo (z Zanettim).
Więc mozna powiedziec, ze faktycznie sie nie sprawdzał. Jednak najważniejszy mecz z Empoli zagrał naprawdę dobrze, ostatni mecz też zagrał dobrze - można na niego postawić. Zwłaszcza że Nocerino notuje ostatnio słabsze występy.

Dirty mind
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 18:11

na 99 % będą bramki [ jeśli padną] z polsat sport extra świetnej jakości 8)

Obrazek
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 18:18

juvelook pisze:
Tharp pisze:Osobiscie bardziej bym byl za przesunieciem Chielliniego na bok obrony, zeby nie ogladac tam Molinaro, a w srodku postawic na Legro i Stendardo ( i Grygera na drugim boku).
Po co osłabiac i wprowadzac zamieszanie w i tak juz najsłabszej naszej formacji, przed arcywaznym meczem w sobote. Chiellini to juz typowy srodkowy obronca i tam jest jego miejsce a o miejsce obok niego niech rywalizuja Stendardo i Legro. Na bokach Zebina i Grygera... juz raz pokazał ze potrafi zagrac na lewej, niech teraz potwierdzi ze to nie był przypadek. :roll:
hmm jesli dla ciebie oslabieniem jest linia obrony Chiellini-Legro-Stendardo-Grygera to wybacz, ale jakie ustawienie na obecny stan kadrowy jest najlepsze wg Ciebie ? Stendardo zagral co prawda w dwoch meczach tylko, ale w obydwu wypadl znakomicie! pamietny mecz z Interem w CP i ostatni wystep przeciw Napoli..

meloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 18:27

CzarnyZkultury pisze:hmm jesli dla ciebie oslabieniem jest linia obrony Chiellini-Legro-Stendardo-Grygera to wybacz, ale jakie ustawienie na obecny stan kadrowy jest najlepsze wg Ciebie ? Stendardo zagral co prawda w dwoch meczach tylko, ale w obydwu wypadl znakomicie! pamietny mecz z Interem w CP i ostatni wystep przeciw Napoli..
Po pierwsze z tym "znakomice" to troche przyhamuj... :roll:
A po drugie pomysl jaki jest sens wystawienia na boku naszego najlepszego srodkowego obronce a na srodku ustawic dwóch przecietnych i w dodatku niezgranych ze soba Legro i Stendardo :whistle: W dodatku w perspektywie mamy mecz z interem na san siro... idealny czas na eksprerymenty w obronie :lol:

Tharp

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 19:12

juvelook pisze:
CzarnyZkultury pisze:(...)
Po pierwsze z tym "znakomice" to troche przyhamuj... :roll:
A po drugie pomysl jaki jest sens wystawienia na boku naszego najlepszego srodkowego obronce a na srodku ustawic dwóch przecietnych i w dodatku niezgranych ze soba Legro i Stendardo :whistle:
MOIM zdaniem, zarowno Stendardo jak i Legro mocno wystaja ponad przecietna, jesli chodzi o srodek obrony. A Chiellini, coprawda, jest swietnym srodkowym obronca, ale na bokach swoje tez gral. Mysle ze jednak lepiej go by bylo wystawic, niz takiego nieobliczalnego Zebine. + solidnych Legro Stendardo w srodku
juvelook pisze:W dodatku w perspektywie mamy mecz z interem na san siro... idealny czas na eksprerymenty w obronie :lol:
Spojrz na nazwe tematu. Ja mowilem o obronie przeciwko empoli. Na inter mozna wymyslic cos innego.

Tak swoja droga o co chodzi z ta ksywa? 'juvelook' ? umm, jak dla mnie to taki niezbyt udany 'pstryczek w nos' juveluck'owi... ale co tam.

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 19:47

No tak w tym meczu inna perspektywa niż 3 ptk. jest wykluczona. Liczę na dobre spotkanie i ładną grę z naszej strony. Ważne żeby wygrać nie 1:0, a strzelić najlepiej ze 3 bramki to na pewno doda wiary i podniesie morale zawodnikom. No i liczę też na czyste konto Buffona i brameczkę alexa. FORZA JUVE !

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
dexoff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 20:25

Jak odpalacie Calcio 2 na UUSEE??? bezposrednio z linka nie idzie a po chinsku nie umiem czytac;) Gdzie to znalesc??

-=Różnie bywa=-
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 20:25

Z tego co przed chwila widziałem sklad Juve czekając na mecz..to Sissoko nie gra w pierwszej 11 jak i Treze, w przypadku Treze, to rozumiem ostatnio nie najlepiej mu idzie, co do Sissoko to sa dwa wyjścia albo Ranierii go oszczędza, albo Tiago ma grac ofensywniej nisz zwykle, więc w tym wypadku Nocek będzie dobrym pomysłem, bo jak wiemy Momo ma często ciąg na bramkę(mnie to nie przeszkadza :D ) przez co brakuje zabezpieczenia przy kontrach np.
P.S dziwi mnie jak niektórzy obstawiają 4-0 3-0 ...
dla mnie jak Juve zagra dobry mecz i wygra 2-0 będzie dobrze..
Ostatnio zmieniony 19 marca 2008, 21:03 przez Moonk, łącznie zmieniany 3 razy.

meloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 20:33

Tharp pisze:MOIM zdaniem, zarowno Stendardo jak i Legro mocno wystaja ponad przecietna, jesli chodzi o srodek obrony. A Chiellini, coprawda, jest swietnym srodkowym obronca, ale na bokach swoje tez gral.Mysle ze jednak lepiej go by bylo wystawic, niz takiego nieobliczalnego Zebine. + solidnych Legro Stendardo w srodku
Moze wystaja ponad przecietna ale grajac na srodku z Chiellinim... razem ze soba sa praktycznie w ogole nie zgrani i watpie by po jednym meczu stanowili przeszkode nie do przejscia... A wystawiajac Chielliniego na boku po prostu marnujemy jego potencjał. A Zebina... on jest własnie w miare solidnym i pewnym punktem tej obrony. Dlatego optymalnym ustawieniem naszej obrony na obecna chwile jest Zebina - Legro- Chiellini - Grygera który na lewej juz sobie radził.
Tharp pisze: Spojrz na nazwe tematu. Ja mowilem o obronie przeciwko empoli. Na inter mozna wymyslic cos innego.

No ja tez cały czas mowie o obronie na empoli... ale za 3 dni mamy mecz na san siro. Nie wiem jak Ci sie wydaje ale moim zdaniem obrona bedzie tam odgrywac jedna z kluczowych ról wiec wolałbym nie "wymyslac" niczego tylko zagrac tym co mam obecnie najlepsze i tym co sie w miare sprawdzało...
Tharp pisze: Tak swoja droga o co chodzi z ta ksywa? 'juvelook' ? umm, jak dla mnie to taki niezbyt udany 'pstryczek w nos' juveluck'owi... ale co tam.
A ja mam gdzies to ze ktos tu ma ksywe podobna do mojej... ale co tam :lol:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2008, 20:46

Oglądam mecz na necie (UUSEE) , nie gra Trezeguet (alex&iaquinta), molinaro gra padake i dostal żólta, ogólnie Juve nie robi szalu, gra Buffon, Molinaro, chiellini, legro, zebina, camor, NOCERINO, tiago(narazie bez zarzutu) i hassan 8) sorry za bledy ale sie spiesze 8)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany