Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tak jak mowilem odbedzie sie losowanie, a jego zwyciezca zgarnie jakas nagrode. W najblizszym czasie przekaze informacje o uzytkownikach, ktorzy wspomogli JP odpowiednim osobom i oni dokladnie zadecyduja, kiedy odbedzie sie losowanie i co bedzie nagroda.Mateo21 pisze:Mam ostatnie pytanie: Co związku z osobami które wpłaciły tez na dotacje JP??
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie dostalem od nikogo zadnej informacji co do tego zeby ktos nadwyzke z bluz przeznaczyl na dotacje dla JP w akcji ze smyczami. Poza tym, z tego co wiem, to nadwyzka ta (z akcji z bluzami) zostala juz odpowiednio rozdysponowana :-DGorn pisze:A ci co przeznaczyli rnadwyżkę kasy z bluz też się wliczją ? :p
- Desant.
- Juventino
A ja zapytam, czy te dwie osoby, które miały wysłać Ci adresy już to zrobiły??
No i tu znowu wtrąci się niecierpliwość.Więc zapytam czy porobiłeś już paczki(czy co tam) i są gotowe do wysłania??
Tak wiem upierdliwy jestem, ale cóż
No i tu znowu wtrąci się niecierpliwość.Więc zapytam czy porobiłeś już paczki(czy co tam) i są gotowe do wysłania??
Tak wiem upierdliwy jestem, ale cóż

- Radek_88
- Qualità Juventino
Od jednej osoby nie mam jeszcze pelnego adresu, ale nie wiem co to ma do rzeczy. Po prostu osoba ta dostanie swoja smycz w pozniejszym terminie.qUIET pisze:A ja zapytam, czy te dwie osoby, które miały wysłać Ci adresy już to zrobiły??
Wlasnie skonczylismy robic paczki (podziekowania dla kouby i Lucasa) i jutro z samego rana wszystkie zostana wyslane.qUIET pisze:No i tu znowu wtrąci się niecierpliwość.Więc zapytam czy porobiłeś już paczki(czy co tam) i są gotowe do wysłania??
- Radek_88
- Qualità Juventino
Kilka godzin spedzonych na poczcie, sporo roznych uwag pod moim adresem (w efekcie nikt sie za mna w kolejce juz nie ustawial
), zablokowane okienko, ale wszystkie smycze zostaly wyslane :-D W poniedzialek, gora wtorek kazdy powinien otrzymac swoja przesylke.

- nookie
- Juventino
Masakra :shock: masz za to piwo przy najbliższej okazji..naprawdę wielkie dzięki za poświęcenieRadek_88 pisze:Kilka godzin spedzonych na poczcie, sporo roznych uwag pod moim adresem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jakie piwo?? jakie piwo?? To jego obowiązek! 8)nookie pisze:Masakra :shock: masz za to piwo przy najbliższej okazji..naprawdę wielkie dzięki za poświęcenieRadek_88 pisze:Kilka godzin spedzonych na poczcie, sporo roznych uwag pod moim adresem
- alex_KiNiO
- Juventino
Nie no piwo to sie należy! Naprawdę radek wielkie dzieki za to co zrobiłeś 

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Juventinha
- Qualità Juventina
To ja przyniosę wodę mineralną, taką 1,5l żeby dla całej trójeczki starczyłokouba pisze:To was rozczaruję, bo on nie pije 8)

- God
- Juventino
Właśnie dotarła paczka, chyba 1szy będę hehe... =]
Smycz bardzo ładna, zszyta dobrze, tylko ten czarny plastykowy element tandetny, mój już jest pęknięty i nie nadaje się do podpięcia telefonu absolutnie (ten zaczep Wąs czy coś takiego) ale mimo to, wszystko bardzo dobrze.
Ktoś wspominał, że smycz jest dziwnie szeroka, nie prawda, 2,5cm szerokości to standard w większości smycz.
Pozdrawiam i dziękuje za zaangażowanie w całą sprawę Radka... =]
Smycz bardzo ładna, zszyta dobrze, tylko ten czarny plastykowy element tandetny, mój już jest pęknięty i nie nadaje się do podpięcia telefonu absolutnie (ten zaczep Wąs czy coś takiego) ale mimo to, wszystko bardzo dobrze.
Ktoś wspominał, że smycz jest dziwnie szeroka, nie prawda, 2,5cm szerokości to standard w większości smycz.
Pozdrawiam i dziękuje za zaangażowanie w całą sprawę Radka... =]
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Winner
- Juventino
Smycz bardzo fajna
Mam tylko 2 uwagi techniczne:herb Turynu wypada na mojej smyczy w miejscu zszycia wiec nie widać go, i ucięty jest napis storia brakuje s bo w tym miejscu jest zszycie.Ogólnie lewa strona wygląda jakby zaczynała od środka "wzoru".Ale ogólnie jestem zadowolony 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.