Serie A (26): JUVENTUS 2-3 Fiorentina

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 22:05

W kazdym meczu prubuje zobaczyc cos dobrego w grze Juve..Ale dzisiaj za duzo tego nie zobaczylem :cry: Po pierwszych 10 min myslalem ze jak dalej tak nasi beda grali to bedzie pogrom :roll: Potem gra sie wyrownala i byla akcja za akcja choc na palcach jednej reki moglem policzyc jakies grozne akcje Bianconerrich i naszych rywali..W skali od 1-6:
Buffon(5)-Na taka obrone to nawet najlepszy bramkarz nie pomoze..Bezblednie uratowal nas pare razy..(JAK ZAWSZE)Grande Gigi
Zebina(-4)-Gral dosyc dobrze ale za duzo bylo tych dlugich niedokladnych pilek..Szkoda tej sytuacji z poczatku meczu..
Legrottaglie(3)-Slabo jak na niego :płaczę:
Grygera(3)-Niewypal..Zacznij grac Zdenek licze na ciebie
Molinaro(+2)-Miej honor i odejdz..Jak przychodzil do nas to myslalem ze to jest dobry transfer bo mnie Balza nie przekonywal i myslalem na lawke Molinaro bedzie dobry ale nawet na lawe sie nie nadaje..
Camoranesi(4/+4)-Dobrze gral ladna bramka..Oby to nie byla ZNOWU jakas kontuzja..
Zanetti(3)-Cien tego Zanettiego co byl z poczatku sezonu..
Sissoko(+4)-(Jak Sie Nie Myle to..)W Liverpoolu za dwa lata strzelil 1 bramke a u nas w 4 mecze strzelil jedna bramke :wink: Widac Serie A mu odpowiada (wkoncu udany transfer) :prochno: Kibice Barcy beda sie mnie pytac "Czy widzialem przewrote R10?" A ja im odpowiem "Widzieliscie bramke Momo to byla dopiero przewrota" Grande Sissoko :!:
Palladino(4)-Niebylo tak zle Ostatnie 20 min to on prowadzil nasza gre :smile:
Trezeguet(3)-Nie dostaje podan to nie strzela :whistle:
Del Piero(3)-Kompletnie niewidoczny
Nocerino(3)-Slabo..Wierze w ciebie Nocer
Iaquinta(+3)-...
Farina(+4)-Dobrze sedziowal chyba stan sedziowania sie polepsza :D
Ranieri nie potrzebnie zdejmowal Alexa..Camora mu sie nie dziwie bo mogl doznac kontuzji..Ale El Capitana :whistle: To on mogl strzelic z wolnego przytrzymac pilke itp..Mogl zdjac Treze bo on nic nie gral :cry: Forza Juve Licze Na Lepsze Wyniki Ale Z Klubem Jest Sie Na Dobre I Na Zle :!:

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 22:24

0 - to nasza liczba dnia, a nawet liczba paru tygodni, bo wlasnie tyle mamy pomyslow na gre i to w tym momencie soba prezentujemy. Przykre, ale prawidzwe. Kolejny zły mecz o ktorym kazdy juz wsumie wszystko powiedzial i napisal. Ja sie tylko przejade po paru zawodnikach :)

ZEBINA - dzisiaj jako jedyny na boisku, moze poza Camorem mi naprawde zaimponowal. Gral dobrze w obronie, szedl do przodu, szukal gry, mial dobre dosrodkowania, sam raz prawie strzelil bramke po wlasnej akcji.

O Mauro nie pisze bo zagral dobrze, nie mozna sie go czepiac.

W tym momencie plusy naszego zespolu sie skonczyly.

Legro - fatalnie...chyba wraca do swoich starych "dobrych" czasow.
Gryger - troche lepiej ale tez kicha

Sissoko - ladna bramka pare odbiorow ale co z tego? SŁABO.
Zanetti - cień Zanettiego z poczatku sezonu...

Alex - o ile na poczatku szarpal to potem bylo juz coraz gorzej, bezbarwna postac.
Treze - boszzzzzz...

Na koniec zostawilem sobie 3 zawodnikow ktorych dluzej w Juventusie nie jestem w stanie zniesc:

Palladino - ani nowy kontrakt ani nowy hairstyle nie jest w stanie zrobic z niego lepszego pilkarza. Nie moge uwierzyc, ze znalezli sie ludzie ktorzy chca dalej wspolpracowac z tym dnem...

Molinaro - fakt ze zaliczyl asyste to cud, znowy zle dosrodkowal w stylu kosowskiego na lampe. Cudem znalazl sie tam Camor i zrobil oc trzeba.
Ten gosc to pomylka, on by mogl konkurowac o miejsce na lewej stronie w zniczu pruszkow a nie grac w podstawie Juve, pomyłka...

Nocerino - poprostu za slaby jak na gre dla Juve, za slaby na Serie A, napewno za slaby na ewentualne puchary...Piacenza to chyba szczyt mozliwosci...

Smutne, ale prawdziwe...

Regulus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 22:57

Inter przegrał :D Zawsze jakieś pocieszenie.

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 23:08

Regulus pisze:Inter przegrał :D Zawsze jakieś pocieszenie.
no na prawdę, ze szczęścia aż buta osrałem.. ;/
stratę do nich odrabiamy że ho ho..

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 23:11

Nie no to masakra. Proponuje zrobic tak:
Wyrzucic Gigiego z klubu!! W koncu puscil 3 gole nie ?
Ale czekajce... Alex nie strzelil gola? Nie no, tak nie moze byc!! Won!
Treze... ktos o nim napisal "boszzzzz".. no tak.. 10mln ludzi sie zastanawia co on robi w naszym klubie? Jak mozna Fiorentinie nie strzelil hattricka to tego nie wiem...
Nocerino.. chlopie. Pol roku grasz w Juve a jeszcze nie jest z Ciebie Gattuso?
Sprzedamy cie za 4 zgrzewki piwa do Albinoleffe i bedzie spokoj...

Molinaro - no coz.. Z Molinaro chyba macie racje :P

Ludzie.. mam nadzieje, ze kazdy zlapal moja ironie i komentarze odnosnie waszych komentarzy. Jakbysmy kazdego skreslali albo jechali po nim po kazdym niewygranym meczu, to Juve byloby zespolem w Serie D..

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 00:28

Del pisze:Molinaro - no coz.. Z Molinaro chyba macie racje :P
Dobre, tu się uśmiałem :-D Nie ma to jak pozytywnie zacząć poniedziałek :-D
btw. Już trochę nerwy opadły... Próbuję na chłodno przeanalizować jak to możliwe, że spokojnie ogrywamy Romę, która potem bije wszystkich SerieA i remisuje - po bardzo dobrej grze - z Interem i ogrywa Real Madryt! A my? Porażka z Regginą i Violą, remis z Torino. Niech mi ktoś to wytłumaczy!

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 08:38

Jak tak czytam te oceny zawodników to jestem załamany, to sa chyba goście z ulicy z nazwiskami piłkarzy. Tyle błędów, ten to ten tamto, ten niewidoczny. No żal tego słuchać, jakbyśmy grali w jakiejś okręgówce.
Moim zdaniem potrzebujemy lidera, jakiegoś środkowego pomocnika. Nie ma tej gry kto pociągnąć. Mecz u siebie druzyna ze szczytu powinna wygrać z każdym a my dostajemy w pałe, w dodatku bramka w 93 minucie, najodpowiedniejsze słowo to chyba frajerstwo, takie tracenie bramki to tylko prawdziwi frajerzy.
Coś jest z piłkarzami, z formą czy psychiką. Najeżdżanie na trenera nie ma najmniejszego sensu, w dodatku nikt chyba tu obecnych nie ma pojęcia o trenerce na tym poziomie.

Obawiałem się ze po tym meczu zejdziemy do defensywy w sensie pozycji w tabeli. Trzeba uciekac Violi i Milanowi, bo mogą być jaja.
Prawda jest taka ze jak się nie obudzimy w najbliżych meczach to będzie katasrofa, nad Violą mamy 1 pkt nad Milanem 5pkt.

Naprzód chłopcy :!: FORZA JUVE :!:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
shnatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 12:22

Nie jestem w stanie cokolwiek napisać te ostanie 3 mecze mnie po prostu wykończyły psychicznie.Nie wypowiem się nic na temat trenera bo obiecałem tym którym moje zdanie nie pasowało , że wstrzymam się z tym do końca sezonu...Patrząc na tabelę tak sobie myślę jakbyśmy wygrali te 3 mecze mielibyśmy w 2 miejsce z 56 ptk. i 5 ptk. straty do Interu...chyba byłoby za pięknie...jedyne co mi się podoba to rozwijająca się forma Sissoko u nas.Czułem, że nie wypali się jak Tiago.Na prawdę ładnie odbiera piłkę i czasami potrafi rozegrać niesamowicie co udowodnij wczoraj a w dodatku pokazał, że i strzelać umie, jedyne co może u niego być złe to to, że czasmi nie wie co zrobić z piłką ale widac, że chce biegac,podawać,grać... ale czasmi po prostu nie ma komu i mu nie wychodzi przynajmniej widac ze sie stara w przeciwienstwie co do niktórych...

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 12:52

shnatyk pisze:patrząc na tabelę tak sobie myślę jakbyśmy wygrali te 3 mecze mielibyśmy w 2 miejsce z 56 ptk. i 5 ptk. straty do Interu...
to jest chyba najbardziej dolujace... mimo, ze Inter przegral pirwszy raz to gdybysmy polowe tych dobrych meczow wedlug Ranieriego w tym roku zakonczyli zwyciestwem to bysmy ich mieli... :angry:

calma calma
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 13:24

O tym meczu mówię z kpiną,
Nasz Juventus wczoraj zginął,
Tracę kasę, tracę wiare,
Poszło nowe, przyszło stare,
I to wszystko z Fiorentiną...

Ehhh... [*]

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 17:29

dominik10dziki pisze: Ranieri nie potrzebnie zdejmowal Alexa..Camora mu sie nie dziwie bo mogl doznac kontuzji..Ale El Capitana :whistle: To on mogl strzelic z wolnego przytrzymac pilke itp..Mogl zdjac Treze bo on nic nie gral :cry: Forza Juve Licze Na Lepsze Wyniki Ale Z Klubem Jest Sie Na Dobre I Na Zle :!:
Błagam Cię, mów na niego po nazwisku.Błagam. :roll:

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 21:39

Tak jak myślałem. Ranieri bez kompletnego pomysłu na ten mecz. Dla niego już się skończył czas w Juventusie ,ale znając nasz zarząd będą go trzymali aż całkowicie zdłamsi Juve. Jak można po tak dobrym początku sezonu tak maścić obecny czas rozgrywek.
Aż się dziwie że z takim poziomem gry zajmujemy 3 miejsce w tabeli w Serie A.
Przed sezonem były wielkie nadzieje, ogromne pieniądze na transfery i wszystko teraz obraca sie w NIC

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 22:10

juveman7 pisze:
Aż się dziwie że z takim poziomem gry zajmujemy 3 miejsce w tabeli w Serie A.
no wlasnie dla mnie to FENOMEN - albo Serie A jest cieniutkie albo jestesmy naprawde wielkimi szczesciarzami :lol:

galica07

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 21:48

nie ma co panikować. mam, że w następnych kolejkach juventus wygra a roma i inter remisują albo przegrywają :lol: :lol:
FORZA JUVE !!!!!!!!! 8)

Kto grał w JUVENTUSIE jest częścią JUVENTUSU!!! :I
Zablokowany