Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Karol_Juve
- Juventino
- j@ro
- Juventino
Ok Radek to wpisz mnie na liste. Tylko mam prosbe, bo widzisz na necie jestem 2 dni w tygodniu i nie bardzo bede mogl sledzic to wszystko. Chcialbym, zebys mi poslal info na maila, jak juz bedzie znany ostateczny termin wplaty kasy na konto. Bylbym wdzieczny. Moj mail: jaro.juve@gmail.com
In my veins goes black & white blood
- Radek_88
- Qualità Juventino
Poprosilem producenta zeby sprobowal jeszcze zrobic nieco wieksze odstepy miedzy literami w tym naszym projekcie na prawej stronie. Mam nadzieje, ze dzis dostane ten projekt i zobaczymy jak to bedzie wygladac. Jesli nadal beda watpliwosci to proponuje zamowic prototypy obu wzorow i wtedy 'na zywo' (kto zobaczy na zywo ten zobaczy 8) ) bedzie mozna lepiej ocenic ktory lepszy. Oczywiscie w takim wypadku ogolna kwota do zaplaty bedzie powiekszona o 2zl od osoby.
A i mysle, ze lewa strona jest lepsza na projekcie producenta (skoro i tak nie będzie ona dokładnym odbiciem lustrzanym prawej strony taśmy), i uwazam, ze tak czy siak powinnismy ja zostawic.
A i mysle, ze lewa strona jest lepsza na projekcie producenta (skoro i tak nie będzie ona dokładnym odbiciem lustrzanym prawej strony taśmy), i uwazam, ze tak czy siak powinnismy ja zostawic.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Oto projekt z wiekszymi odstepami pomiedzy literami na prawej stronie smyczy. Wydaje mi sie, ze wyglada to lepiej, dlatego proponuje, aby zamowic probna smycz z polaczenia prawej strony z projektu powyzej (z 'rozszerzonymi' napisami) oraz lewej z projektu producenta. CO Wy na to?
- Shrek_Rybnik
- Juventino
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ja na probna smycz pieniadze wyloze, a pozniej jak juz zaczne zbierac kase za smycze + przesylke to po prostu kazdy dolozy sie tam po te ~50gr, jesli zaakceptujemy projekt bez zmian.Kędzior pisze:Projekt jest wyśmienity ! Chyba trzeba ogłosić zbiórkę pieniędzy na próbną smycz, bo lepszego projektu już zrobić nie można
- darek
- Juventino
No, elegancko. Zróbmy tak. Zacznijmy zbierać szmal...Radek_88 pisze:Wydaje mi sie, ze wyglada to lepiej, dlatego proponuje, aby zamowic probna smycz z polaczenia prawej strony z projektu powyzej (z 'rozszerzonymi' napisami) oraz lewej z projektu producenta. CO Wy na to?
Pozdro
Rozumiem że tu na forum też dasz fotkę :-DRadek_88 pisze:Mysle, ze lepiej zrobic. Po pierwsze bedzie mozna ja ocenic 'na zywo', nie bedziemy musieli czekac do zakonczenia akcji, a tak naprawde nie bedzie wiadomo na co czekamy. A po drugie smycz bedzie prawdopodobnie mogla zobaczyc spora czesc osob, np Ci jadacy na mecz z UdineseSlater pisze:Oplaca sie robic probna smycz i tak tylko nieliczni ja zobacza
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008, 18:52 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Mysle, ze lepiej zrobic. Po pierwsze bedzie mozna ja ocenic 'na zywo', nie bedziemy musieli czekac do zakonczenia akcji, a tak naprawde nie bedzie wiadomo na co czekamy. A po drugie smycz bedzie prawdopodobnie mogla zobaczyc spora czesc osob, np Ci jadacy na mecz z UdineseSlater pisze:Oplaca sie robic probna smycz i tak tylko nieliczni ja zobacza
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Dla mnie wypas... Z dotychczasowych projektów najleszy... 
A wiadomo jak długo trzeba będzie czekać na wykonanie ew projektu?
PS...
Aczkolwiek i tak uważam, że mimo tej "podwyżki" warto projekt wykonać... XD
EDIT:
@Radek_88:
No tak, ale przecież próbna (wcześniej użyłem słowa projekt co pewnie cię zmyliło) smycz będzie połączona z dwóch projektów, a później będziemy robić smycz tylko z jednego, tak? Czyli będzie zmiana... A może rzeczywiście pomieszałem? XD

A wiadomo jak długo trzeba będzie czekać na wykonanie ew projektu?
PS...
Z tego co zrozumiałem to raczej nie zaakceptujemy projektu bez zmian ponieważRadek_88 pisze:Ja na probna smycz pieniadze wyloze, a pozniej jak juz zaczne zbierac kase za smycze + przesylke to po prostu kazdy dolozy sie tam po te ~50gr, jesli zaakceptujemy projekt bez zmian.
więc zapłacimy ~1.50. ^^Radek_88 pisze:probna smycz z polaczenia prawej strony z projektu powyzej (z 'rozszerzonymi' napisami) oraz lewej z projektu producenta.
Aczkolwiek i tak uważam, że mimo tej "podwyżki" warto projekt wykonać... XD
EDIT:
@Radek_88:
No tak, ale przecież próbna (wcześniej użyłem słowa projekt co pewnie cię zmyliło) smycz będzie połączona z dwóch projektów, a później będziemy robić smycz tylko z jednego, tak? Czyli będzie zmiana... A może rzeczywiście pomieszałem? XD
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2008, 01:56 przez m-a-t-t-e-o, łącznie zmieniany 1 raz.