TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- Abi
- Juventino
Dosyć ważny mecz chyba, więc, mimo iż to środek tygodnia i niektórzy muszą uczyć się dodawania macierzy i pacierzy, mogłoby się stawić parę osób. Rooster woli siatkówkę, w multi en-bi-ej(daję 30 srebrników, że spotkalibyśmy tam Tarnosia :P), więc kierujemy się na prl. Jak ktoś nie wie, gdzie to, to niech pisze - pokieruję.
1. Ja
2. hara
3. darel
4. Szymon
1. Ja
2. hara
3. darel
4. Szymon
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2008, 19:29 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szymon JUVEMAN
- Juventino
no dobra to mozna mnie dopisac tym razem bede sam
dozo 

FORZA JUVE !!!
- Abi
- Juventino
Gdańsk
Szczecin
Osioł
EDIT
Cmoknij mnie w pompkę z tą kartką, a potem właściwie posklejaj te tematy. Szczecin, jak widać na załączonych obrazkach, jest dość daleko od Trójmiasta, i tylko osioł mógł pomyśleć, że kibice z tych miast umawiają się wspólnie na mecze...
muaaaa:* sam jestem tego ciekaw, wielki odkrywco. Ale rozdzielac nie bede specjalnie dla ciebie....
/kouba
Szczecin
Osioł
EDIT
Cmoknij mnie w pompkę z tą kartką, a potem właściwie posklejaj te tematy. Szczecin, jak widać na załączonych obrazkach, jest dość daleko od Trójmiasta, i tylko osioł mógł pomyśleć, że kibice z tych miast umawiają się wspólnie na mecze...
muaaaa:* sam jestem tego ciekaw, wielki odkrywco. Ale rozdzielac nie bede specjalnie dla ciebie....
/kouba
- AmericanPsycho
- Juventino
Temat martwy?
Może jednak ostał się jeszcze jakiś bastion biało-czarnych nad bałtykiem?
Może jednak ostał się jeszcze jakiś bastion biało-czarnych nad bałtykiem?
- Abi
- Juventino
Niestety, wszyscy polegli pod Cedynią. Podobno jeden się ostał i liże rany w Dolnym Lubiechowie, ale to niezweryfikowana informacja...
We czwartek może w prlu, może w kojocie, może w kontakcie - nic pewnego, nic oficjalnego...
We czwartek może w prlu, może w kojocie, może w kontakcie - nic pewnego, nic oficjalnego...
- Lepek
- Juventino
na dzisiejszy mecz ze Sturmem 3miasto się gdzieś zbiera?
Bo z chęcią bym sie dołączył oglądając mecz z kimś kto lubi mój klub(reszta znajomych to same barcelony, manchestery i inne prowincjonalne kluby heh)
Z wcześniejszych wypowiedzi widzę, że zazwyczaj zbieraliście się we wrzeszczu gdzie mieszkam i tym bardziej byłoby to mi na rękę
Bo z chęcią bym sie dołączył oglądając mecz z kimś kto lubi mój klub(reszta znajomych to same barcelony, manchestery i inne prowincjonalne kluby heh)

Z wcześniejszych wypowiedzi widzę, że zazwyczaj zbieraliście się we wrzeszczu gdzie mieszkam i tym bardziej byłoby to mi na rękę

- Duff
- Juventino
Bo Trójmiejska biało-czarna gwardia nie istnieje bez przyjezdnych studentówAbdul_BN.pl pisze:Niestety, wszyscy polegli pod Cedynią. Podobno jeden się ostał i liże rany w Dolnym Lubiechowie, ale to niezweryfikowana informacja...

EDIT: Abdul możesz podesłać zdjęcie spod swoich wypowiedzi w pełnym wymiarze?

- Abi
- Juventino
po pierwsze primo, posty w tym temacie są tak stare, że ich wiek trzeba by sprawdzać datowaniem radiowęglowym. Od dwóch sezonów spotykamy się najczęściej w żabiankowej Strefie21Lepek pisze: Z wcześniejszych wypowiedzi widzę, że zazwyczaj zbieraliście się we wrzeszczu gdzie mieszkam i tym bardziej byłoby to mi na rękę
po drugie primo, tydzień temu oglądaliśmy na wrzeszczu, w prlu, przegapiłeś
po trzecie, dzisiaj nic nie organizuję, mam za dużo na głowie(do poniedziałku muszę złożyć pracę, a jeszcze jej nie napisałem...). Każdy we własnym zakresie
po czwarte, jak coś będzie, to obiecuję Cię zawiadomić, tylko weź mi wyślij na pw jakiś nr telefonu
@Bobek - zara podeślę. A przyjezdni studenci to banda gejuf, rzyduf i kupemonów!
- Duff
- Juventino
Ja Cię Z..e..eAbdul_BN.pl pisze:po pierwsze primo, posty w tym temacie są tak stare, że ich wiek trzeba by sprawdzać datowaniem radiowęglowym. Od dwóch sezonów spotykamy się najczęściej w żabiankowej Strefie21Lepek pisze: Z wcześniejszych wypowiedzi widzę, że zazwyczaj zbieraliście się we wrzeszczu gdzie mieszkam i tym bardziej byłoby to mi na rękę
po drugie primo, tydzień temu oglądaliśmy na wrzeszczu, w prlu, przegapiłeś
po trzecie, dzisiaj nic nie organizuję, mam za dużo na głowie(do poniedziałku muszę złożyć pracę, a jeszcze jej nie napisałem...). Każdy we własnym zakresie
po czwarte, jak coś będzie, to obiecuję Cię zawiadomić, tylko weź mi wyślij na pw jakiś nr telefonu
@Bobek - zara podeślę. A przyjezdni studenci to banda gejuf, rzyduf i kupemonów!

- daj5stuff
- Juventino
siemka.
chciałbym odgrzać temat. są jeszcze jacyś Juventini w Trójmieście?
co powiecie na wspólne oglądanie meczu z parmą? nowy sezon, nowy stadion, nowe nadzieje itp.
o ile się odbędzie tego 11 września...
co powiecie na wspólne oglądanie meczu z parmą? nowy sezon, nowy stadion, nowe nadzieje itp.
o ile się odbędzie tego 11 września...
- Abi
- Juventino
Ja odpadam, bede w tym czasie na nowym DelleAlpi i niestety nie obejrze meczudaj5stuff pisze:siemka.
co powiecie na wspólne oglądanie meczu z parmą?