CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- MarcinB
- Juventino
Dziwi mnie tak mała frekwencja
ale cóż. Na siłę nikogo nie będziemy zmuszać. Ze mną będą z 2,3 osoby jeszcze. Dołącza się ktoś do nas w sprawie zamówienia pizzy 
P.S Po rozmowie z Radziem nasunęła się puenta aby iść świętować gdzieś na disco:)Kto jeszcze by szedł :twisted:

P.S Po rozmowie z Radziem nasunęła się puenta aby iść świętować gdzieś na disco:)Kto jeszcze by szedł :twisted:
- Nedved11rulez
- Juventino
Wiiitaammm ;]
Dajcie Znac GDzi4e i o ktorej sie widzimy Ja postaram sie wpasc na ten meczyk , wszystko zalezy od fundusza ... ale musle ze dam rade ;]
Dajcie Znac GDzi4e i o ktorej sie widzimy Ja postaram sie wpasc na ten meczyk , wszystko zalezy od fundusza ... ale musle ze dam rade ;]

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- MarcinB
- Juventino
Ustawiamy się o 20:10 przed wejściem do "Nowej Piwniczki", dla niezorientowancyh III Aleja 8) My mamy zamiar zamówic sobie do dzbana, pizze, a wy róbcie jak chcecie. Żebyście się nie prosili na meczu :lol: Potem może jakiś wypad na dance. Wejdzie się gdzieś dziś za free
Bo wczoraj zdzierali nieźle.

- Nedved11rulez
- Juventino
no to ja Wpadam na stóweczke ;] Na dwa Browarki ;] I Sie zmywam .... ;]

- juventinio2603
- Juventino
bede z ziomami 
z tego co wiem to bedzie duzo kibicow milanu :naughty: :lol: :lol:
oczywiscie ja jestem bialo czarny od 10lat ale beda ponoc te ciecie :lol:

z tego co wiem to bedzie duzo kibicow milanu :naughty: :lol: :lol:
oczywiscie ja jestem bialo czarny od 10lat ale beda ponoc te ciecie :lol:
- Joshua__
- Juventino
Te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak ty organizujesz te mecze w piwniczce??? bo nie rozumiem skoro zamawiam mecz to ma leciec jak przychodza moi qmple to jest dla nich miejsce.... wiec niebede chodzil z nie wazne kim na mecze jak nie bede pewien ze bedemial miejsce wole obekrzec spokojnie w domu. smacznego za pizze na dworze... el dupa

GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
- MarcinB
- Juventino
Nie wiem o co Ci ostatnio chodzi :!: Miałem nadzieję, że sobie wyjaśniliśmy coś, ale Tobie nadal coś nie pasuję. Po pierwsze nie obrażaj mnie na forum a, po 2 kto Ci powiedział że ja "zamawiałem" ten mecz :doh: Nawet nie napisałeś na forum że będziesz a teraz masz jakiś problem. To nie moja wina, że nie było miejsca. To nie jest mój pub. Trza było ruszyć dupe i przyjśc wcześniej, a nie mieć pretensje do mnie. Napewno wolałbym ją zjeść w środku, a nie na dworze
z tym, że ja nie miałem problemu i znalazłem sobie miejsce. Szkoda, że nawet nie odpowiesz nic jak kolega do Ciebie coś mówi :naughty:
P.S Jeszcze jedno, jak piszesz, że przyjdziesz na mecz to przyjdź, albo poprostu napisz że nie możesz bo Ci coś wypadlo. Podobno miało to miejsce na mecz z Napoli. Jakoś nikt inny nie ma do mnie pretensji :doh: Lepiej skończmy ten głupi temat(czytaj ze zrozumieniem) i daj sobie więcej luzu.

P.S Jeszcze jedno, jak piszesz, że przyjdziesz na mecz to przyjdź, albo poprostu napisz że nie możesz bo Ci coś wypadlo. Podobno miało to miejsce na mecz z Napoli. Jakoś nikt inny nie ma do mnie pretensji :doh: Lepiej skończmy ten głupi temat(czytaj ze zrozumieniem) i daj sobie więcej luzu.
- Nedved11rulez
- Juventino
Jakby nie było Zgadzam sie jak najbardziej Z Joshua!!
Jak Sie Idzie na mecz to od 1 minuty I <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> by było jakby tez Było gdzie usiąsc... Miejmy nadzieje Ze taka akcjia sie nie powtórzy !! ;|
Jak Sie Idzie na mecz to od 1 minuty I <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> by było jakby tez Było gdzie usiąsc... Miejmy nadzieje Ze taka akcjia sie nie powtórzy !! ;|

- Nedved11rulez
- Juventino
Mam tylko nadzieje ze w Przyszłosci Bedzie Poprostu Wiecej Organizaji,
Powiedzmy Dwa dni Przed Meczem robic Liste osob Na 1oo % A PRzed dzien Robic rezerwacjie Na Tyle osob ;] I Nie bedzie Zadnego Problemu
Powiedzmy Dwa dni Przed Meczem robic Liste osob Na 1oo % A PRzed dzien Robic rezerwacjie Na Tyle osob ;] I Nie bedzie Zadnego Problemu

- Nedved11rulez
- Juventino
No To najblizszy meczyk Z Lazio ;] Wiec mozna cos myslec powoli ;]