JuvePoland (Poznań) vs Warta Poznań?
- Martin
- Juventino
Będzie podawał piłkęjuveluck pisze:Skoro Venomik również zagra w niedzielę, to dla damiana nie ma miejsca.

Ewentualnie może objąć stanowisko asystenta trenera

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Już widzę jak on ze swoimi fochami będzie stał z boku. Żaden z niego Juventino, więc mu dziękujemy, krótka piłka.Martin pisze:Będzie podawał piłkęjuveluck pisze:Skoro Venomik również zagra w niedzielę, to dla damiana nie ma miejsca.
Ewentualnie może objąć stanowisko asystenta trenera

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexa Del Piero
- Juventino
Mamuśka marudzi, że mam jechać w niedziele na działkę więc nie wiem czy uda mi się przyjechać na mecz.Martin pisze:No to mamy ustalone...
Niedziela, 14.10 godzina 13:00 boisko przy ul. Traugutta.
ooooooo awansowałamMartin pisze:Trener: Alexa Del Piero

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Martin
- Juventino
A możesz mi powiedzieć jak my to mamy zagrać bez trenera?Alexa Del Piero pisze:Mamuśka marudzi, że mam jechać w niedziele na działkę więc nie wiem czy uda mi się przyjechać na mecz.Martin pisze:No to mamy ustalone...

- Tasak
- Juventino
Wydaje mi sie, że zastąpić w takiej sytuacji Alexę mogłaby tylko jedna osoba- mistrz taktyki, guru wszystkich, i postrach przeciwników- niejaki bblack... Sama Alexa pobierała u niego porad w sprawie taktyki na zlocie ( o ile dobrze pamietam :-D ) No ale, że i Daniela nie bedzie (jak mniemam) to trzeba zrobić tak, żeby jednak Trener był...Martin pisze:A możesz mi powiedzieć jak my to mamy zagrać bez trenera?Alexa Del Piero pisze:Mamuśka marudzi, że mam jechać w niedziele na działkę więc nie wiem czy uda mi się przyjechać na mecz.Martin pisze:No to mamy ustalone...

Alexa gdzie ta działka? Jest tam boisko? 8)
- Alexa Del Piero
- Juventino
Gdyby nie udało mi sie przybyć na to jakże ważne spotkanie to na ławce trenerskiej zastąpi mnie bardzo utaentowana trenerka młodego pokolenia - MadziaTasak pisze:(...)Martin pisze:
A możesz mi powiedzieć jak my to mamy zagrać bez trenera?
Alexa gdzie ta działka? Jest tam boisko? 8)

Działeczka jest jakieś 20 km za Poznaniem, boisko jest całkiem niedaleko ale zaręczam, że nie chcielibyście na nim grać

P.S. Tasaczku pamiętaj o płytkach i pendrajwie

FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Venomik
- Juventino
Mały problem
Po wczorajszym meczu strasznie spuchła mi kostka i ledwie chodzę. Nie wiem jak będę wyglądał za dwa dni.
W razie czego warto znaleźć jakiegoś rezerwowego na moje miejsce, ale postaram się dać radę grać - choćby na bramce, cokolwiek.
Dziś wyglada to jednak nieciekawie.
Najdziwniejsze jest to, że nikt mnie wczoraj nie kopnął, z boiska schodziłem normalnie i nic mnien ie bolało. Minęło 30 minut po meczu, a na 3 piętro to się niemal po poręczy wciągałem
Po wczorajszym meczu strasznie spuchła mi kostka i ledwie chodzę. Nie wiem jak będę wyglądał za dwa dni.
W razie czego warto znaleźć jakiegoś rezerwowego na moje miejsce, ale postaram się dać radę grać - choćby na bramce, cokolwiek.
Dziś wyglada to jednak nieciekawie.
Najdziwniejsze jest to, że nikt mnie wczoraj nie kopnął, z boiska schodziłem normalnie i nic mnien ie bolało. Minęło 30 minut po meczu, a na 3 piętro to się niemal po poręczy wciągałem

Dirty mind
- adi130
- Juventino
juz trener guru mial kontakt ze stadionem warty i z problemami ale dal rade...Tasak pisze: Wydaje mi sie, że zastąpić w takiej sytuacji Alexę mogłaby tylko jedna osoba- mistrz taktyki, guru wszystkich, i postrach przeciwników- niejaki bblack...

- Alexa Del Piero
- Juventino
Po tak pełnym emocji dniu też byłbyś zmęczonyadi130 pisze:juz trener guru mial kontakt ze stadionem warty i z problemami ale dal rade...Tasak pisze: Wydaje mi sie, że zastąpić w takiej sytuacji Alexę mogłaby tylko jedna osoba- mistrz taktyki, guru wszystkich, i postrach przeciwników- niejaki bblack...

FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Martin
- Juventino
To na pewno przez te pożyczone "majty w grochy"Venomik pisze:Mały problem

- Tasak
- Juventino
ja zapytam Wojtka czy będzie tak dobry i nam pożyczy. (na 90% będzie tak dobry) :-DMartin pisze:Czy ktoś ma rękawice bramkarskie? Bo w takiej pogodzie to jednak się przydadzą nawet jeśli będziemy się zmieniać.