Trofeo Berlusconi: Milan 2-0 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jak wygraliśmy z Romą to cieszyliśmy się z osiągniętego wyniku. Porafiliśmy wykorzystać sytuacje, które sobie wypracowaliśmy. Tutaj tego brakowało i to jest przyczyna takich nastrojów. Gramy bardzo dobrze, w każdym spotkaniu lepiej, zdecydowanie lepiej, ale nie potrafimy tej gry udokumentować wynikiem. W lidze nie będzie się już liczyło, czy gramy dobrze czy źle, ważny będzie tylko wynik po końcowym gwizdku sędziego i punkty zdobyte w meczu.PABLO pisze:kurcze co wy chcecie ?? jak wygralismy z roma to co to bylo, a jak z milanem to do ### trener, zawodnicy. jezus. stalo sie. dyspozycja dnia!!!! tutaj macie skroty.
Jeśli chodzi o zawodników. Po raz kolejny zaskoczyła mnie dwójka naszych stoperów, która pokzazała się z dobrej strony.
Nie mogę się doczekać powrotu Camoranesiego i jego dośrodkowań, dograń piłek do napastników. Na lewej obronie, pomimo nienajgorszej gry Molinago, ja widzę jednak w pierwszym składzie Chielliniego.
- Roberto_JFC
- Juventino
Szkoda porażki i całego zespołu , oby to się nie odbiło na moralach ..
- balwannek
- Juventino
Dokładnie zobaczycie że trener doprowadzi jeszcze Juventus na wyżyny futbolu!!!
A mnie coraz bardziej denerwują swoja postawa napatnicy Juve. Wydaje sie mi bowiem że grają bardzo haotycznie i ociążale!!! Ale już niedługo (mam nadzieje) i pokażą na co ich stać!!!
A mnie coraz bardziej denerwują swoja postawa napatnicy Juve. Wydaje sie mi bowiem że grają bardzo haotycznie i ociążale!!! Ale już niedługo (mam nadzieje) i pokażą na co ich stać!!!
ONLY JUVE!!!
- Mateo
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tylko tego czasu pozostało nam 7 dni :roll:Pelson pisze:tylko na razie brakuje nam skuteczności myślę że ona przyjdzie z czasem,
Dokładnie o tym chciałem wspomnieć. Zachwycacie się stylem gry jak nie wiem co, ok, fajnie, ja też się cieszę, że coś zaczyna grać w bądź co bądź nowym Juventusie. Teraz możemy patrzeć na wyniki przez palce, z dystansem i zachwycać się grą. Ale nie zapominajmy, że za tydzień rusza liga. Tam nikt za styl nam pkt. nie da. Co z tego, że mamy 10 sytuacji w meczu, jak kolejny już raz nie potrafimy ich wykorzystać? Po remisie 0-0 z Livorno też byście się zachwycali grą? Jestem dobrej myśli i głęboko wierzę, że w lidze bedzie inaczej, naprawdę jest już mało czasu, a czeka nas jeden z najtrudniejszych sezonów w historii Serie A, pkt. musimy zbierać od 1 do ostatniej kolejki.szczypek pisze: Jak wygraliśmy z Romą to cieszyliśmy się z osiągniętego wyniku. Porafiliśmy wykorzystać sytuacje, które sobie wypracowaliśmy. Tutaj tego brakowało i to jest przyczyna takich nastrojów. Gramy bardzo dobrze, w każdym spotkaniu lepiej, zdecydowanie lepiej, ale nie potrafimy tej gry udokumentować wynikiem. W lidze nie będzie się już liczyło, czy gramy dobrze czy źle, ważny będzie tylko wynik po końcowym gwizdku sędziego i punkty zdobyte w meczu.
Przegraliśmy, cóż, tego wyniku nie odbieram jako malo ważnego, jak wspomniałem wcześniej, dla mnie nie ma meczów towarzyskich z niektórymi drużynami. Po dwa razy złojił nas inter i milan, trochę jestem zniesmaczony, bramki oczywiście im nie strzeliliśmy.
Wczoraj fakt, gra nie wyglądala źle, ale o tym już wspomnialem, w Świat idzie wynik. Kolejny raz Iaquinta potwierdził, że nie jest zawodnikiem na Juventus, jak Ranieri go wystawi od 1 min. z Livorno to zwątpię... tak jakbysmy zaczynali w ,,10''. Reszta poprawnie jak ktoś słusznie wspomniał, Andrade wyrasta na filara obrony. Criscito też dobrze, ale nie wiem czy nie zostanie zbyt szybko rzucony na głebokie wody, wczoraj nie upilnował Pippo, a takiego zawodnika się kryje na cm. Boki nieźle, choć w miejsce Molinaro jak ktoś wyżej wspomniał, też mam zamiar zobaczyć Chielliniego. Hasan to nie Camor, jak to niektórzy już tu pisali
Teraz to śmieszne Biellese, bardziej od wyniku meczu interesują mnie nowe stroje 8)
FiorentinaPeter-ACM pisze: PS takie pytanie z trochę innej beczki - czy wie ktoś może z kim mocnym grała Fiorentina i jaki wynik osiągnęła ???
Lipiec 20: Fiorentina 13-0 Team Alpe di Siusi
Lipiec 22: Fiorentina 1-1 Football Club Universitar Politehnica
Lipiec 27: Fiorentina 3-2 Veneto Team
Lipiec 28: Fiorentina 0-0 Larissa
Sierpień 5: Fiorentina 2-0 Figline
Sierpień 8: Fiorentina 5-0 Fiorentina Primavera
Sierpień 11: Viareggio 0-2 Fiorentina
Sierpień 18: Athletic Bilbao-Fiorentina
Jak widać, same kluby z górnej półki
Kurde, czy tylko ja nie mogę ściągać plików z tego zhare? Kiedyś nie bylo z tym żadnego problemu, ale od jakiegoś miesiąca, strona ta w ogóle mi się nie wyświetlaMateusszek pisze:Bramki, triki, skrót spotkania >>> EuroGoal.pl - kliknij

- alex_pl
- Juventino
Prawda jest taka że w naszej drużynie o skuteczność dba Trezeguet, tak więc na mecz z Livorno widzę nasz stary dobry duet; Alex-Treze, w trakcie meczu ewentualnie jak któremuś z tej dwójki nie idzie dokona się jakiejś zmiany, czy to wejdzie Palla czy to Iaquinta(a może oboje)
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- KamilDeath
- Juventino
dla mnie środek pomocy to nasza nowa 4 , w pierwszej połowie w sumie każdy atak przez niego rozgrywany , bardzo dobry zakup za niewielkie pieniądze , Iaquinta wcale się tak źle nie prezentował , za każdym razem do niego leciała piłka na dlugie podanie i w wiekszości przypadków ładnie oddawał ją do nadbiegających pomocników , na minus trzeba mu przyznać że za bardzo chce strzelić , druga połowa mi sie już nie podobała , w środku dziura straszna , tak że to Del Piero schodził do środka a tak nie powinno być , Nocerino za to ładnie czyści i kryje , Tiago , hmmm ... jeden strzał na 45 minut gry , tyle go widziałem a gra na środku in minus , dlatego jestem na tak jeśli chodzi o transfer z Arsenalu ,no i nasza kochana obrona - brakuje zgrania , ale mam nadzieje że z biegiem sezonu wszystko sie poukłada 
wielu tak strasznie krytykuje trenera , ale trzeba zrozumieć że my mamy wiekszosć nowych ludzi w zespole i to wymaga czasu , nie od razu Rzym zbudowano

wielu tak strasznie krytykuje trenera , ale trzeba zrozumieć że my mamy wiekszosć nowych ludzi w zespole i to wymaga czasu , nie od razu Rzym zbudowano
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Mateo
- Juventino
Ja nie mam żadnych problemów z zSHARE, tyle, że ostatnio pogorszyli się, jeśli chodzi o prędkość transferów. Być może spróbuj w innej przeglądarce.Dragon pisze:Kurde, czy tylko ja nie mogę ściągać plików z tego zhare? Kiedyś nie bylo z tym żadnego problemu, ale od jakiegoś miesiąca, strona ta w ogóle mi się nie wyświetlaMateusszek pisze:Bramki, triki, skrót spotkania >>> EuroGoal.pl - kliknijWiecie co może być grane? Przy okazji, jeśli ktoś by ściągnął owe pliki i był tak dobry aby je spakować i wrzucić na jakiś inny serwer byłbym bardzo wdzięczny, zależy mi na nich.
W każdym razie w newsie na Egoalu, dodałem mirrorki do tych dwóch siatek.
- Del
- Juventino
Ja po tym meczu sie wcale nie zdziwie jak w pierwszym skladzie na mecz z Livorno wybiegnie w srodku pola Nocerino z Almironem. Tiago cos nie idzie, nie wiem moze to przez to zatrucie, a moze zwykly brak formy. Niektorzy mowia, ze Nedved gral bez zycia. Ja tam nie zauwazylem czegos takiego, czesto byl przy pilce, czesto strzelal, atakowal, mysle ze to bedzie dobry sezon w jego wykonaniu, ciekawe tylko ile wytrzyma, ale znajac hart ducha naszego niedzwiedzia to moze pociagnac i caly rok