GDAŃSK- JOGA BONITO!
- Luciano_Moggi
- Juventino
Witam wszystkich serdecznie.
Tak przeglądam tematy- Wrocław, Poznań gra w gałę, to czemu My czcigodni mieszkańcy pomorza nie możemy skusić się na sparing? 8) Sam pokusiłbym się o przyjazd z Malborka do Gdańska jeżeli bylibyście skłonni pomóc w organizacji takiego meczu.
I pytania do znających teren:
Idealne boisko na rozegranie owego sparingu?
Ewentualna data spotkania?
Ktoś chętny?
A tak właściwie na samym początku to powienienem zapytać czy są jacyś zacni kibice z pomorza? :-D
PS: Przepraszam majestatycznych moderatorów, jeżeli mój temat w jakimś stopniu narusza regulamin.
Tak przeglądam tematy- Wrocław, Poznań gra w gałę, to czemu My czcigodni mieszkańcy pomorza nie możemy skusić się na sparing? 8) Sam pokusiłbym się o przyjazd z Malborka do Gdańska jeżeli bylibyście skłonni pomóc w organizacji takiego meczu.
I pytania do znających teren:
Idealne boisko na rozegranie owego sparingu?
Ewentualna data spotkania?
Ktoś chętny?
A tak właściwie na samym początku to powienienem zapytać czy są jacyś zacni kibice z pomorza? :-D
PS: Przepraszam majestatycznych moderatorów, jeżeli mój temat w jakimś stopniu narusza regulamin.

Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, 13:32 przez Luciano_Moggi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Abi
- Juventino
Pomysł całkiem "w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" 8) Zgłaszam się do gry i chętnie pomogę także przy organizacji przedsięwzięcia, przy pomocy oczywiście kogoś, kto ma jako takie rozeznanie w boiskach(najlepiej darmowych) w Gdańsku.
Przy okazji mendy z JPC mogłyby odebrać swoje legitymacje, które kurzą się u mnie na półce już od ponad tygodnia.
Przy okazji mendy z JPC mogłyby odebrać swoje legitymacje, które kurzą się u mnie na półce już od ponad tygodnia.
Najlepiej by było wbić sie na teren jakiejś szkoły: pusto, za darmo, i co najważniejsze - z reguły szkoły mają po kilka boisk(mniejszych i większych), więc można by było dopasować sobie jedno do ilości uczestników.Idealne boisko na rozegranie owego sparingu?
- Cyro92
- Juventino
Na to się pisze i nie bedzie tak jak z meczem gdzie nie mialem autobusu powrotnego...
a co do boisk to w boiskach w gdansku nie jestem obeznany bo mieszkam w Kolbudach a u Nas jedyne boisko ladne to stadion ale watpie zeby wpuscili Nas tam... a szkoda:(

Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
- WADMIN
- Juventino
Hehehehehe musze powiedzieć że jest to świetna zabawa , my wczoraj rozegraliśmy sobie taki turniej i było świetnie ;] wszystko było dopięte na ostatni guzik ;] Pozdrawiam i życze wam powodzenia w organizacji ;]
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- Luciano_Moggi
- Juventino
Rzeczywiście można by pomyśleć za jakimś boiskiem szkolnym, najlepiej trawiaste. Choć gdyby zostało znalezione jakieś boisko za przyzwoity pieniądz to bynajmniej ja również nie pogradziłbym.Najlepiej by było wbić sie na teren jakiejś szkoły: pusto, za darmo, i co najważniejsze - z reguły szkoły mają po kilka boisk(mniejszych i większych), więc można by było dopasować sobie jedno do ilości uczestników.
Jak na razie- umownie są tylko 3 osoby. Trzeba poczekać na znacznie większą ilość. Panowie (być może jakieś utalentowane Panie :shock: ) skuście się na boiskową batalię!
- ULAT
- Juventino
Możecie mnie doliczyć. Ewentualnie jeszcze 2-3 kumpli mógłbym skołować ( z czego jeden fan Juve
)
Problemem może być boisko. Nie żeby ich brakowało ale w większości są to sahary z kamieniami, krzywe jak moje plecy i ciężko tam o płynną grę. Niemniej jednak jakoś się gra ( tyle lat pykam i żyję
).

Problemem może być boisko. Nie żeby ich brakowało ale w większości są to sahary z kamieniami, krzywe jak moje plecy i ciężko tam o płynną grę. Niemniej jednak jakoś się gra ( tyle lat pykam i żyję

- mateusz017
- Juventino
ja rowniez popieram pomysl i chetnie bym sie przylaczyl !!! pozdrawiam!
- Luciano_Moggi
- Juventino
Widzę, że powoli zbiera się szersze grono osób. Mam nadzieję, że na aktualniej liczbie osobników nie poprzestaniemy i znajdą się jeszcze chętne osoby.
Może powoli trzeba myśleć za ustaleniem ewentualnej daty sparingu?
Może powoli trzeba myśleć za ustaleniem ewentualnej daty sparingu?
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jak poczekacie do października, aż zacznę studia, to chętnie pogram
... btw świetny pomysł, korciło mnie, żeby założyć coś takiego, ale właśnie w trakcie semestru
powodzenia.

Capo di tutti capi
- Abi
- Juventino
Czekać do października raczej nie ma sensu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby organizować następne takie spotkania w miesiącach późniejszych.hara pisze:Jak poczekacie do października, aż zacznę studia, to chętnie pogram... btw świetny pomysł, korciło mnie, żeby założyć coś takiego, ale właśnie w trakcie semestru
powodzenia.
UWAGA!!!
Ogłoszenie1: Robię wywiad środowiskowy, czyt. szukam boisk. Jak na razie wszystko piaskowe albo betonowe. Dodam, że przeglądam tylko Wrzeszcz, Przymorze i Zaspę(jakby nie patrzeć - środek Trójmiasta). Okoń mówił mi na gadu coś o trawie na Ujeścisku, ale wydaje mi się, że powrót z tego zadupia do domów po dłuższym meczu byłby nieprzyjemny dla współtowarzyszy podróży w tramwaju/autobusie jak i dla samych grających.
Ogłoszenie2: Wszyscy, którzy są zdecydowani grać i pozostają otwarci na terminy, niech prześlą mi na PW numery telefonów/gg, żebym mógł im wysyłać bezczelne przypomnienia i aktualności dotyczące organizowanego meczu. Uwaga: tylko te osoby będą brane pod uwagę przy liczeniu.
Ogłoszenie3: Wszyscy, którzy deklarowali możliwość zabrania kolegi(ów) niech powiadomią ich o tej całej akcji i mobilizują do gry.
A więc, pomorska braci: komentować, wysyłać, mobilizować, i, co najważniejsze - śledzić temat na bieżąco.
- Luciano_Moggi
- Juventino
Wreszcie ktoś podjął się wzięcia sprawy w swoje ręce. Ja zadzwonię wieczorem do kuzyna, może on poda jakieś idealne trawiaste boisko.
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Byłoby miło, chętnie wtedy pogram i zaprezentuję swoje wiejskie umiejętnościAbdul_BN.pl pisze:Czekać do października raczej nie ma sensu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby organizować następne takie spotkania w miesiącach późniejszych.hara pisze:Jak poczekacie do października, aż zacznę studia, to chętnie pogram... btw świetny pomysł, korciło mnie, żeby założyć coś takiego, ale właśnie w trakcie semestru
powodzenia.

Capo di tutti capi