Puchar UEFA 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 11:27

A o czym tu dyskutować? ;) Groclin zaprezentował się kiepsko (liczymy na lepszy rewanż) a BOT? Z taka postawą mają duże szanse na awans do fazy grupowej. I może to im wyjść nawet na dobre, że nie zdobyli mistrzostwa i będą się męczyć z LM ;)

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 11:31

Dobrze, że BOT coś pokazał. Bo Groclin odwalił wiochę. Co to ma być? W ciągu całego meczu zdobywca Pucharu Polski oddaje 7-8 strzałów na bramkę przeciwnika :angry: I to jeszcze takiego sortu. Mam nadzieję, bełchatowianie zajdą wyżej. Groclin to porażka. Jeśli nie potrafią wygrać z takim przeciwnikiem, to nie mają co marzyć o awansie. A ten ich cały Ivanowski (or whatever) to może być niewypał roku. Niby próbował, niby walczył, ale nic z tego konkretnego nie wychodziło.

Bełchatów może nie pokazał wielkiej piłki, ale grając w osłabieniu, z niewygodnym przeciwnikiem potrafił spokojnie wygrać spotkanie. Ale brak Garguły był boleśnie widoczny. W ogóle linia pomocy Bełchatowa była jakaś śnięta. Rachwał cały czas się cofał, Jarza to, przy całym szacunku, nie ta klasa. Nie pokazywał się za często. Za to będą jeszcze mieli pociechę z Costly`ego. Zobaczymy co będzie w rewanżach.

Anyway, co myślicie o odmowie Groclinu gry w Superpucharze Polski? Niezły obciach :smile:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Bodmer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 11:36

BOT to naprawdę silna drużyna. Moim zdaniem kiedy przyjdzie jeszcze Garguła i Nowak mają szansę na awans do fazy grupowej. Pokazali że nie tylko Wisła czy Legią muszą grać w europejskich pucharach. Dlaczego tylko dlatego że są z dużych miast?

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 11:46

deszczowy pisze: Anyway, co myślicie o odmowie Groclinu gry w Superpucharze Polski? Niezły obciach :smile:

Kompletnie niezrozumiala decyzja. Wedlug mnie zachowali sie nieprofesjonalnie. Az mi sie wierzyc nie chce w to ze Groclin nie moglby wystawic do gry rezerwowych lub mlodzikow ze swojej druzyny. Co prawda wynik moglby byc niekorzystny, ale licza sie checi, ktorych w Grodzisku ewidentnie brakuje.

P.S

Znow trzeba pochwalic BOT ze zgodzil sie zastapic Groclin w meczu o superpuchar. W tej druzynie widac checi rozwoju, ktore przeksztalcane sa w czyny. Oby tak dalej.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 12:03

A tego nie wiedziałem! BOT ma grać? Noo, to będzie ciekawy meczyk. Groclinowi grozi kara finansowa, chyba 100 000 zł za odmowę. No i dobrze, kurde! Albo są profesjonalistami, albo kopaczami z podwórka! Drzymała myśli, że jest bogiem, czy co?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 13:20

PGE GKS Bełchatów zagrał naprawde niezłe spotkanie miomo kilku braków kadrowych. Nieźle zagrali Strąk, Wróbel i Rachwał. Groclin odwalił kiche i tyle!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 13:24

Mówi się, że to Groclin sie skompromitował. A co ma powiedzieć duzło lepsza drużyna z Izrela :-D :
Andora doczekała się historycznego zwycięstwa w klubowych rozgrywkach piłkarskich. W pierwszej rundzie kwalifikacyjnej Pucharu UEFA zespół Don Pernil Santa Coloma pokonał Maccabi Tel Awiw (Izrael) 1:0. To była największa niespodzianka czwartkowych meczów

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 13:55

ArtHur pisze:Mówi się, że to Groclin sie skompromitował.
Może nie skompromitował. Po prostu oczekiwania były trochę większe.

BOT dobry mecz i wynik :bravo:. Meczu w całości (tylko fragmenty) nie oglądałem (niestety).

A o odmowie gry Groclinu w Superpucharze nie słyszałem. Ale jeśli to prawda, to chyba klub musi być w nienajlepszej sytuacji.

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2007, 18:59

TomiQ pisze:
ascalcin pisze:A Listkiewicz mówił m.in że Uefa może zastosować w rewanżu 300 od Warszawy przy pustych trybunach
ciekawe czy wogóle będzie rewanż :lol:
Podobno gdy Jańczyk się dowiedział o tym incydencie rozpłakał się mówiąc że Kibice mu zaprzepaścili okazję pokazania się Europie ...
Nie dziwie się Jańczykowi!! koles ma talent i mógłby sobie otworzyc drzwi przez Puchar UEFA do klubów zagranicznych!! a tak apropo dobre to hałso o pseudo piłkarazach i pseudo kibicach :D
Kto to jest Jańczyk? :think:

Nutshell

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2007, 19:11

Dobry mecz w wykonaniu GKSu, obrona nie pozwoliła na wiele gruzionom. Większy problem był z atakiem, sam Costly miał ciężkie życie. Ale jak widać i obrońcy potrafią strzelać bramki i to nie byle jakie:D Widoczny brak Garguły, Nowaka i Ujka (zdrowego od początku meczu)

PS. Szkoda, że Boguski musiał wrócić do Krakowa
Pozdro

Tysiące spraw - Jeden Juventus
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2007, 21:30

Juz jutro 2 spotkania rewanzowe o awans do kolejnej rundy eliminacyjnej o puchar uefa.Szczerze mowiac jestem spokojny o wynik tych meczow. O Gks Bełchatow to sie szczegolnie nie obawiam bo dobrze
rozpoczeli sezon i maja dobra zaliczke ktorej juz nie powinni roztwonic.
Troche niepokoi mnie gra Groclinu która bardzo przecietnie zagrala w pierwszym spotkaniu i w lidze zostala rozgromiona przez Ruch.
Ale mimo wszystko wierze w awans obydwu ekip.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 18:59

Mimo że mecz Bełchatowa wciąż trwa pokuszę się o stwierdzenie że poziom ich gry jest kompromitujący - nie wiem być może doprowadza do karnych i jakimś cudem wygrają ale są drużyną dużo słabszą od przeciwników w dzisiejszym meczu - bo nie zapowiada się by strzelili coś z gry. Szkoda tym bardziej że Groclin jest w kryzysie po porażce z Ruchem podobno i też nie zapowiada się dobry mecz w ich wykonaniu. Czyżby (niestety) koniec udziału Polskich drużyn w europejskich pucharach. Jesli tak miałoby być to strach się bać... :doh: :think: Bo jestem realistą i w awans Zagłębia Lubin nie wierzę :| (co nie znaczy że bym tego nie chciał w końcu Lubin jest rzut beretem od mojego miasta)

EDIT
A jednak się udało - co tu dużo mówić GKS uratował Piotr LEch, nic tylko im pogratulować i prosić o dużo lepsza postawę w następnym meczu pucharu UEFA :D

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 19:44

Dzis Bełchatow zagral kompromitujaco. Myslalem ze bedzie to spokojny
mecz a tu taki horror ale najwazniejsze jest zwyciestwo. Mam jednak nadzieje ze inaczej zaprezentuje sie Groclin.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 22:42

No i mamy dwa awanse, oba po wielkich męczarniach.
Czarno wróżę polskiej piłce, skoro z Azerami i Gruzinami walczymy jak równy z równym.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 22:48

Wie ktoś o co przy 2 karnym chodziło bramkarzowi BOTu? Bo najpierw stanał w miejscu a potem prawie zabił sedziego :prochno: Ja na miejscu arbitra dałbym mu za wykłócanie sie żółtą kartkę :smile:

ODPOWIEDZ