Za kim jestescie w Polskiej Lidze??
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ja mam kilka ulubionych w Polsce klubów. W pierwszej kolejności - Motor Lublin, który w zbliżającym się sezonie zagra w II lidze (mam taką nadzieję, bo to nic pewnego z wielu powodów
) Dalej są Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, Lechia Gdańsk, Legia i Groclin.

- iwan_91
- Juventino
ja jestem w tak niefortunnym miescie a co dopiero w dzielnicy ze niechce kibicowac zadnego klubowi z polski, mimo ze przeciagano mnie na różne strony watpie zeby kiedykolwiek zdecydował kibicowac polskiemu klubowi :?
- iwan_91
- Juventino
całym sercem kibicuje tylko JUVE bo mam troche zgubne polożenie(dzielnica) R.Chorzów to mnie z osiedla moga dopaść a jak za GKS to z niedalekiego osiedla gdzie czesto gram w noge, innych blizej klubów nie ma, ciesze sie gdy jakas druzyna z Śląska ( i nie chodzi mi o województwo
) wygrywa mecze 

- Kame1988_Kornel
- Juventino
A czy w Białej Podlasce nie ma własnych klubówPawlakos pisze:TYLKO i wylacznie Widzewowi!!!!

- paku
- Juventino
A co w tym złego że Kolo z Białej Podlaski kibicuje Widzewowi, a nie swojemu lokalnemu klubowi ? A no tak, jestes kibicem ŁKS,Kame1988_Kornel pisze:A czy w Białej Podlasce nie ma własnych klubówPawlakos pisze:TYLKO i wylacznie Widzewowi!!!!:lol:

- Kame1988_Kornel
- Juventino
Niee no nic. Może kibicować... mnie to nie przeszkadza, tylko tak trochę dziwnie i trochę zastanawiające, a gdzie jego patriotyzm do miasta
do klubu lokalnego
(oczywiście nie miała to być ani napinka ani nic złośliwego
) W końcu może kibicować swojej lokalnej drużynie I ... Widzewowi... (chyba że coś takiego jak lokalna drużyna w Białej Podlasce nie istnieje,w co nie wierze :shock: . A to że kibicuje ŁKS-owi to (chyba) nie ma nic do tego...
W końcu ich pół Polski kocha, a drugie pół nienawidzi
(czy jakoś tak... :lol: )

W końcu ich pół Polski kocha, a drugie pół nienawidzi
- deszczowy
- Juventino
Hmm... Jako ze pochodzę rdzennie z Podlasia, to chyba za Jagą. Lubię też Koronę i BOT. Nie przepadam za to, za Zagłębiem,Cracovią i Górnikiem Zabrze. Ale umotywować mi to trudno. Ot tak 
- juventinho94
- Juventino
Ja jestem za WKS Śląskiem Wrocław. W końcu jestem z Wrocławia :] Zgodę mamy z: Miedzią Legnica, Wisłą Kraków, Motorem Lublin, Lechią Gdańsk, SFC Opavą. Kosę z: Arką, Lechem, Koroną, Cracovią, Legią, Pogonią Szczecin, Widzewem, Ruchem, Odrą Opole, Polonią (Bytom i Warszawa), z Zagłębiem, i z innymi a neutralny stosunek do: GKS (Bełchatów i Katowice), Wisłą Płock i innymi. Juve !!!
pozdrawiam, Juventini
- deszczowy
- Juventino
Jeśli macie kosę z Legią to z JUVE takożjuventinho94 pisze:Ja jestem za WKS Śląskiem Wrocław. W końcu jestem z Wrocławia :] Zgodę mamy z: Miedzią Legnica, Wisłą Kraków, Motorem Lublin, Lechią Gdańsk, SFC Opavą. Kosę z: Arką, Lechem, Koroną, Cracovią, Legią, Pogonią Szczecin, Widzewem, (...) i innymi. Juve !!!
- Juve_kubusthc
- Juventino
Ja jestem za Legią.