del piero 94-99 pics
- fgh5
- Juventino
hi guys. Excuse me i totally dont understand polish but i am big juve fan and i know that your website has a good reputation. I want to ask you for Del Piero pics from Uefa Cup final 94/95 from CL final 1996/97(vs borussia) and from CL 97/98 final (vs Real). I have some pics of this matches but very few. Tnx..
Russian juve fan...
- Venomik
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
hi guys. Excuse me i totally dont understand polish but i am big juve fan and i know that your website has a good reputation. I want to ask you for Del Piero pics from Uefa Cup final 94/95 from CL final 1996/97(vs borussia) and from CL 97/98 final (vs Real). I have some pics of this matches but very few. Tnx..
Translation:
Cześć ludzie, Wybaczcie mi, ja zupełnie nie rozumiem języka polskiego, ale jestem wielkim fanem Juventusu i wiem, że Wasza strona ma dobrą renomę. CHciałbym Was poprosić o zdjęcia Del Piero z finału pucharu UEFA 94/95, z finału Ligi Mistrzów 96/97 (finał z Borussią) i z Ligi Mistrzów 97/98 (graliśmy z Realem). Mam kilka zdjęć z tych spotkań, ale niewiele. Dzięki
Dirty mind
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Proszę bardzo 8)Cześć chłopaki. Przepraszam, kompletnie nie rozumiem polskiego, ale jestem wielkim fanem Juve i wiem, że Wasza strona cieszy się bardzo dobrą reputacją. Chciałbym spytać Was o zdjęcia Del Piero z finału Pucharu UEFA 94/95, z finału Ligi Mistrzów 96/97 (przeciwko Borussi) i z finału Ligi Mistrzów 97/98 (przeciwko Realowi). Posiadam kilka zdjęć z tych meczy, niestety bardzo mało. Dziękuję.