POZNAŃ, JP - VI lo rewanż, Przeźmierowo
- adi130
- Juventino
chyba nikt niezwrócił uwagi na mojego ostatniego posta wiec zakladam temat. Wyszła propozycja rewanżu na tym samym boisku. Boisko mialby zalatwic jeden z kolesi z VI lo. Podobno kumpel Diega wiec pewne boisko będzie. Ze mną skontaktowal sie jeden z organizatorow z tamtej drużyny. Mamy wybrac termin tylko. Więc piszcie czy sie na to piszecie ponownie i propozycje daty meczu.
moge dodac ze wlasnie dostalem intratną propozycje na jeszcze jeden mecz....z kibicami z przezmierowa ktorzy ogladali nasz mecz z boku. nie wiem co o tym sadzic. gramy?
moge dodac ze wlasnie dostalem intratną propozycje na jeszcze jeden mecz....z kibicami z przezmierowa ktorzy ogladali nasz mecz z boku. nie wiem co o tym sadzic. gramy?
- M.
- Juventino
A jaki prestiż ma taki sparing? Rozumiem, Wiara Lecha, kibice Warty, zorganizowane grupy kibiców Barcelony czy VI LO. Ale naprędce zmontowana ekipa z Przeźmierowa, którzy jeszcze w trakcie meczu zapewne będą dzwonić po kolegów, żeby przyjechali na boisko. No ludzie, zastanówcie się.
:roll:
- ronaldinho233
- Juventino
Skusilem sie i zalogowalem sie na tym waszym forum. Myślę, że Wasz szanowny kolega Diego( na pewno nie boski Diego) trochę się jest zle nastawiony do nas " a jaki prestiż ma taki sparing?" A sorry wy gracie tylko dla prestiżu? Bo po tym całym Waszym sparingu myśle ze nawet nie gracie prestiżowo! Ale jak chcecie zagrać z mniej prestiżową ekipą z Przeźmierowa to zawsze możemy sie umówić. Nie musicie się martwić, że bedziemy dzwonić w trakcie meczu po kolegów!
- M.
- Juventino
Najboskrzy.ronaldinho233 pisze:Diego( na pewno nie boski Diego)
Musisz zrozumieć, że taki mecz ma mniejszy prestiż. Taką drużynę każdy może zebrać w 10 minut. Gdybyście chociaż wszyscy razem byli kibicami jednego zespołu, albo coś. Ja chętnie z Wami zagram, nie ma problemu. Jeśli reszta będzie chciała się ustawić na taki pojedynek, to również nie widzę nic przeciwko. Ja tylko poprosiłem o to, żeby poczekali na mnie. Również chciałbym mieć osobistą satysfakcję z tego zwycięstwa.
A może, drogi Tomaszu, powtórzyłbyś słowa, które tak zdenerwowały naszego jednego kolegę?
:roll:
- juveluck
- Juventino
Może tobie specjalnie nie przeszkadzało to co mówili, ale mi bardzo tak więc zajmij się sobą, a oni byli, są i będą fujarami.damianeq pisze:nie wiem ktory toale przestan wyzywac
bo napisal kulturalnie
a nie jak do swin a potem pomysla ze kibice Juve tacy sa .....

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ronaldinho233
- Juventino
"Ten koleś co się zarejestrował jest jedną z tych dwóch fujar? Którym, tym z głupszą fryzura czy głupszą twarzą?"
Widze, że nie wszyscy są pozytywnie nastawieni i sądze, że autor tych słow to za pewne ten kolega co się najwiecej stawiał i przeszkadzało mu nawet to, ze sie na niego spojrzało... Widocznie tacy ludzie też muszą być kibicami, nistety. A jeżeli chodzi o to czy jesteśmy fanami jakiegoś klubu to musze wam powiedzieć, że jesteśmy na każdym meczu Lecha.
P.S. A co do tych słów, które doprowadziły do szału Twojego kolegę to o ile dobrze pamiętam, że Juventus spadł do 2 ligi. Może powiesz, że to nie prawda?!
Widze, że nie wszyscy są pozytywnie nastawieni i sądze, że autor tych słow to za pewne ten kolega co się najwiecej stawiał i przeszkadzało mu nawet to, ze sie na niego spojrzało... Widocznie tacy ludzie też muszą być kibicami, nistety. A jeżeli chodzi o to czy jesteśmy fanami jakiegoś klubu to musze wam powiedzieć, że jesteśmy na każdym meczu Lecha.
P.S. A co do tych słów, które doprowadziły do szału Twojego kolegę to o ile dobrze pamiętam, że Juventus spadł do 2 ligi. Może powiesz, że to nie prawda?!
- damianeq
- Juventino
ja nawet nie wiedzialem co on poweidzial bo w tym momenci bylem na boisku a nie na lawce widzialem i slyszalem tylko jak sie wyzywalisciejuveluck pisze:Może tobie specjalnie nie przeszkadzało to co mówili, ale mi bardzo tak więc zajmij się sobą, a oni byli, są i będą fujarami.damianeq pisze:nie wiem ktory toale przestan wyzywac
bo napisal kulturalnie
a nie jak do swin a potem pomysla ze kibice Juve tacy sa .....
mala rumuneczko
<hahaha>

- juveluck
- Juventino
Źle pamiętasz. Nie chodziło o te słowa. A to co napisałeś nie jest prawdą, ponieważ sytuacji w wyniku której Juventus znalazł się w Serie B nie można nazwać spadkiem, Juventus nigdy by nie spadł.ronaldinho233 pisze:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!