Moggi grozi Camoranesiemu ze go sprzeda !!!!!!
- BIANCONERI
- Juventino
Agent Mauro Camoranesiego uważa, że Juventus zbyt nerwowo zareagował na absencję podopiecznego na treningu rozpoczynajacym przygotowania do sezonu.
Camoranesi dołączył do drużyny dopiero w piątek wieczorem. Agent piłkarza skomentował całą sytuację:"Jesteśmy świadomi, że Mauro popełnił błąd, ale nie rozumiemy reakcji Moggiego na tą sytuację."
Nawet agent Camoranesiego się wystraszył,teraz Mauro juz chyba nigdy nie zawali żadnego treningu 8)
Camoranesi dołączył do drużyny dopiero w piątek wieczorem. Agent piłkarza skomentował całą sytuację:"Jesteśmy świadomi, że Mauro popełnił błąd, ale nie rozumiemy reakcji Moggiego na tą sytuację."
Nawet agent Camoranesiego się wystraszył,teraz Mauro juz chyba nigdy nie zawali żadnego treningu 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Shadow_Alex
- Juventino
Camo nie rezygnuj z panienek!!! Baw sie dobrze...Myslal ze w Juve bedzie robil co mu si epodoba LOL
- Johnny777
- Juventino
No cóż...dyscyplina musi być bo bez niej nie byłoby wielkiego JUVE tylko jakiś Piłkarski Związek Panienek Naburmuszonych (przepraszam jeśli jakaś Pani poczuła się dotknięta - bez urazy proszę..
) i ogólnie zrobiłby się rozpiździel 8)

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niestety z tym niemogę się zgodzić! Szanuję jak najbardzioej Twoje zdanie, każdy ma przecież do niego zdanie lecz ja uważam przeciwnie. Fakt Camoranesi miał gorszą 2 połowę sezonu lecz po tym niemozna go skreslać. I tak grał dobre mecze. Za to początek sezonu miał rewelacyjny co zaowocowało powołaniem do kadry narodowej! To wspaniały zawodnik z wielką haryzmą, wolą walki, głodny sukcesu, zawzięty. Znakomity technik, potrafi pięknie minąć rywali i dośrodkować co do cm.Znakomicie czuje się w akcjach ofensywnych. Oczarował mnie ten zawodnik. Jest nam bardzo potrzebny, to przyszłość. Zobaczysz nowy on jeszcze pokiaże na co go staćNowy pisze:
Comoranesi jest za słaby na Juve. Najlepiej gdyby w ogóle nie wrócił z tych wakacji.

- RadeKas
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niestety z tym niemogę się zgodzić! Szanuję jak najbardzioej Twoje zdanie, każdy ma przecież do niego zdanie lecz ja uważam przeciwnie. Fakt Camoranesi miał gorszą 2 połowę sezonu lecz po tym niemozna go skreslać. I tak grał dobre mecze. Za to początek sezonu miał rewelacyjny co zaowocowało powołaniem do kadry narodowej! To wspaniały zawodnik z wielką haryzmą, wolą walki, głodny sukcesu, zawzięty. Znakomity technik, potrafi pięknie minąć rywali i dośrodkować co do cm.Znakomicie czuje się w akcjach ofensywnych. Oczarował mnie ten zawodnik. Jest nam bardzo potrzebny, to przyszłość. Zobaczysz nowy on jeszcze pokiaże na co go staćNiemożemy mieć pretensji o to, że w mecz np: z realem(1mecz) zjadła go trema. Dotąd w Veronie bronił sie jedynie przed spadkiem. Jestem pewien, że zbliżający sie sezon będzie świetny w jego wykonaniu.
W pełni się z przedmówcą zgadzam. Camor jest zawodnikiem z podstawowej 11 i jego brak byłby wielkim osłabieniem.
srali muszki będzie wiosna
- Nowy
- Juventino
Nie miałbym nic przeciwko temu, aby w tym sezonie pokazał klasę, którą należy mieć grając w Juve. Obawiam się jednak, że tak się nie stanie. Życie przyniesie niezawodnie odpowiedź w tej sprawie. Mauro grał słabo w drugiej części sezonu i teraz musi poprawić swoją dyspozycję. W przeciwnym wypadku skończy na ławie, a następnie na liście transferowej.
Comoranesi to zawodnik bardzo himeryczny, gra nierówno. Zbyt wiele zależy od formy w danym dniu. Nie można na nim polegać - nie stanowi pewnego punktu drużyny. Prawie nie istnieje w destrukcji. To ważne negatywy. Juve byłoby mocniejsze z Zambrottą na prawej pomocy.
Comoranesi to zawodnik bardzo himeryczny, gra nierówno. Zbyt wiele zależy od formy w danym dniu. Nie można na nim polegać - nie stanowi pewnego punktu drużyny. Prawie nie istnieje w destrukcji. To ważne negatywy. Juve byłoby mocniejsze z Zambrottą na prawej pomocy.
- Johnny777
- Juventino
Albo przynajmniej najpożyteczniejszym zawodnikiem na boisku! :-Dmadmo pisze:No to już wiadomo jak zmobilizować Camoranesiego do dobrej gry.
Moggi:Oj Camor, przyłóż się do gry, bo za karę sprzedam cię do Realu!
Efekt - Mauro królem strzelców![]()
![]()
Wolałbym już w takim wypadku szatnie na Delle Alpi sprzątać lub linie malować na murawie niż być sprzedanym do sRealu.... 8)
- DeeJay
- Juventino
Według mnie Moggi troche przesadza. Rozumie, spóźnił się... Ale przecież nie spóźnił się na finał Ligi Mistrzów tylko poprostu na rozpoczęcie sezonu. Owszem, kara finansowa się należy - ale od razu straszyć odejściem?