Juventus szuka wzmocnień w Primera Division

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 17:31

Łukasz pisze:
mati__________ pisze: Może i macie racje, ale moim zdaniem tak dobry pikarz jak Giuly przychodzący za darmo to tylko pożytek.Jeżeli nie wymagał by astronomicznych sum na kontrakcie to jestem za sprowadzeniem go.Tym bardziej że może grać zarówno na ataku jak i prawym skrzydle.
Wpadł mi jednak do głowy prosty argument przeciw :P.Giuly chce grać częściej, więc oczekuje gry w pierwszym składzie.A ja widzę go jako uczestnika rotacji, bo sezon jest długi.Pewnie nie chciał by przyjść w takiej roli, ale jeśli by się zgodził, to zapraszam :)
Kolejny argument przeciw:
- jeśli na jedną pozycję w drużynie przypada zbyt wielu piłkarzy, to ci którzy nie grają (a naturalnie wszyscy grać nie mogą), poprzez niezadowolenie własne obniżają morale drużyny.
Wydaje mi sie że logicznie rozpatrując tę sytuację .... podałeś taki sam argument jak ja :).Napisałem, że Giuly chce grać w pierwszym składzie a tu nie będzie miał tego zapewnionego, więc to nie kolejny, a poprostu ten sam argument ;)

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 17:45

mati__________ pisze:Wydaje mi sie że logicznie rozpatrując tę sytuację .... podałeś taki sam argument jak ja :).Napisałem, że Giuly chce grać w pierwszym składzie a tu nie będzie miał tego zapewnionego, więc to nie kolejny, a poprostu ten sam argument ;)
Nie wydaje mi się. Tzn. nie do końca. Tu nie chodzi tylko o ewentualną sytuacje Giulego, a raczej o jej wpływ na całą drużynę...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ