Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja już mam to BS więc podam "namiary":
- ma Ronaldinho na okładce
- napis 10 lat z gwiazdami
- kosztuje 5,99
W tym naklejki, chodziło mi tylko o Del Piero i herb Juve, nie wiem gdzie nakleje, ale nie ważne...
I jeszcze takie klaskacze oraz 4 'megaplakaty' ...
- ma Ronaldinho na okładce
- napis 10 lat z gwiazdami
- kosztuje 5,99
W tym naklejki, chodziło mi tylko o Del Piero i herb Juve, nie wiem gdzie nakleje, ale nie ważne...

I jeszcze takie klaskacze oraz 4 'megaplakaty' ...
- mateelv
- Juventino
Nie nie, chodziło mi o to, że możesz sobie wybrać który powiesisz już po zakupie, bo w jednym BS są 4 "megapaplakaty"darek13 pisze:dzieki.aaa lipa ja myslalem ze to cztery daja a tu sepia i jedna. jak juz maja te 10 lat to mogli szalec. ajjj to bravo sport. trudno sie mowi. trzeba sie cieszyc tym co jest.
4 plakaty - po prostu
A i procz tego sa jeszcze normalnej wielkosci Barcelony, Realu i kogos tam jeszcze

- mateelv
- Juventino
Ta gazeta jest po prostu żenująca...darek13 pisze::rotfl: znowu w bravo sport napisali glupoty. tym razem to mialn nazywa sie bianco-neri :rotfl: . jest to w tym wydaniu z dodatkami na 10 rocznice. strona 29 obok cieszacego sie cafu

- tabo89
- Juventino
Napisalem do nich kiedys maila wytykajac szczególowo bład kiedy przy nazwisku boruca dali koszulke Kuszczaka i logo MU i nie doczekalem sie odpowiedzi a czy było sprostowanie to nie mam pojecia bo nie kupuje - ale znajac ta gazete to pewnie niedarek13 pisze:az mi sie odechciewa to czytac. to wyglada tak jakby to pisaly jakies 5 latki. szkoda slow

- darek
- Juventino
a nie wiesz w ktorym to bylo numerze? zobaczylbym sobieNapisalem do nich kiedys maila wytykajac szczególowo bład kiedy przy nazwisku boruca dali koszulke Kuszczaka i logo MU i nie doczekalem sie odpowiedzi a czy było sprostowanie to nie mam pojecia bo nie kupuje - ale znajac ta gazete to pewnie nieahh nic na to nie poradzimy...
- tabo89
- Juventino
- MaHeR
- Juventino
no tak bsport nalezy do takich czasopism w ktorych czesto wystepuja bardzo zabawne pomylki
ale coz nic na to nie poradzimy ; P mimo wszystko w poprzednim numerze dali fajny plakat Juve: Alex, Treze i Nedved ;D

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo