Vieira szczęśliwy jak nigdy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 23:30

mateelv pisze:
Już widze jak tylko dochodzi do piłki i tysiące kibiców z trybun Juve wydaje z siebie potężny odgłos gwizdu :dance:
Szczerze życzę powodzenia!
A skad Wy wezmiecie w Turynie te "tysiace kibicow Juve" to nie film science-fiction :rotfl:

Nazywajcie go zdrajca jak chcecie, ale naprawde nie rozumiem po co mialby zostawac w Turynie zeby grac w drugiej lidze. Troche szacunku, Buffon jak chcial to zostal. Nedveda i Del Piero i tak zaden mocny klub by nie wzial bo sa za starzy, wiec pozostanie bylo dla nich najlepszym wyjsciem. Ale facet u szczytu kariery mialby sie marnowac? Rozumiem, zeby jeszcze byl wychowankiem klubu.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
im_lovin_it

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 00:16

Lord of San Siro pisze:
mateelv pisze:
Już widze jak tylko dochodzi do piłki i tysiące kibiców z trybun Juve wydaje z siebie potężny odgłos gwizdu :dance:
A skad Wy wezmiecie w Turynie te "tysiace kibicow Juve" to nie film science-fiction :rotfl:

Nazywajcie go zdrajca jak chcecie, ale naprawde nie rozumiem po co mialby zostawac w Turynie zeby grac w drugiej lidze. Troche szacunku, Buffon jak chcial to zostal. Nedveda i Del Piero i tak zaden mocny klub by nie wzial bo sa za starzy, wiec pozostanie bylo dla nich najlepszym wyjsciem. Ale facet u szczytu kariery mialby sie marnowac? Rozumiem, zeby jeszcze byl wychowankiem klubu.
Ha! a Vieira taki staruch, przecież on ma zaledwie 2 lata mniej od Del Piero.
Niewiem czy Nedveda i Del Piero nikt by niechciał :think:
Poleciał na kase jakby mało mu było.
Inter słabiutki że potrzebuje aż tak starego piłkarza ;p jak to mówiłeś że żaden dobry klub nie weźmie Del Piero czy Nedveda bo są starzy.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 00:23

Lord of San Siro pisze:
mateelv pisze:

weźmiemy, już ty się nie martw...

miałby zostać po to, aby udowodnić że ma jakieś resztki honoru...

Nedveda i Del Piero nie wziął by żaden klub? :rotfl:
nie no śmieszny jesteś jeśli tak sądzisz...zapomniałeś wspomnieć o Trezeguecie, Camoranesim, Marchionnim, Palladino - ich także żaden klub by nie zechciał? :?

Ps. vieira zmarnuje to się w interze...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 07:51

Achim pisze:

nie no śmieszny jesteś jeśli tak sądzisz...zapomniałeś wspomnieć o Trezeguecie, Camoranesim, Marchionnim, Palladino - ich także żaden klub by nie zechciał? :?

Hmm, mialby zostac zeby ocalic resztki honoru? Czegos tu nie rozumiem, to przeciez Wy najglosniej krzyczycie (nie twierdze, ze nieslusznie), ze pilkarze nie byli niczego winni. Wiec u licha dlaczego Vieira mialby sie marnowac w drugiej lidze, skoro to nie on zawinil tylko Moggi i spolka?? To samo sie tyczy innych zawodnikow, ktorzy odeszli z Juventusu. Nie napisalem, ze zaden klub nie wzialby Nedveda i Del Piero, napisalem, ze zaden mocny klub by ich nie wzial, a to jest ogromna roznica. Nie dziwie sie im, ze zostali. Jezeli dla nich alternatywa mialaby byc Reggina albo Siena (z calym szacunkiem dla obu tych druzyn) to juz lepiej bylo im zostac w drugoligowym co prawda, ale jednak bardzo utytulowanym Juventusie.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 09:18

Lord of San Siro pisze:
Achim pisze:

Hmm, mialby zostac zeby ocalic resztki honoru? Czegos tu nie rozumiem, to przeciez Wy najglosniej krzyczycie (nie twierdze, ze nieslusznie), ze pilkarze nie byli niczego winni. Wiec u licha dlaczego Vieira mialby sie marnowac w drugiej lidze, skoro to nie on zawinil tylko Moggi i spolka?? To samo sie tyczy innych zawodnikow, ktorzy odeszli z Juventusu. Nie napisalem, ze zaden klub nie wzialby Nedveda i Del Piero, napisalem, ze zaden mocny klub by ich nie wzial, a to jest ogromna roznica. Nie dziwie sie im, ze zostali. Jezeli dla nich alternatywa mialaby byc Reggina albo Siena (z calym szacunkiem dla obu tych druzyn) to juz lepiej bylo im zostac w drugoligowym co prawda, ale jednak bardzo utytulowanym Juventusie.
Reggina albo Siena dla Del Piero i Nedveda? :rotfl:
dziwne że Machester usilnie starał się o Del Piero, ale ty oczywiście wiesz lepiej...

jeśli dalej nie rozumiesz o co chodzi to trudno, raczej już nie zrozumiesz...veira odszedł do interu, jednego z największych rywali, którego kibice Juve nienawidzą...analogia z przejściem Figo z Barcelony do Realu...w Barcelonie uważają go za zdrajcę...w Turynie to vieira jest zdrajcą...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
no_to_kiszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 09:58

Żaden mocny klub hmmm o ile sobie przypominam Manchester chciał Del Piero no ale to szczegół, a pozatym Inter nie ma szans z tak grającym Liderem Angielskiej Ligi to pierwsze co chciałem Ci powiedziec . Po drugie to że nakupowali piłkarzy to nie znaczy że dzieki nimi wygrywają hehe tu chodzi raczej o to że Inter ma kase i dobrze zainwestował w kupienie ligi i wyjscie z grupy w LM a no i jeszcze jedno z kim oni maja w tej lidze grać ? Wiadomo że Seria A straciła na popularności wraz z degradacją Juve. Seri B jest bardziej oglądaną ligą niż seri A bo kibice wolą zobaczyc Juventus a nie tam jakis inter(ek) który szczyci sie zdobytym tytułem Mistrza to takie ubogie jest nie zdobyli tego na boisku a cieszą sie z tego no poprostu żal.pl no ale wiadomo wkoncu tyle lat czekali na to hehehe smutne bo niby tak dobrze graja i są lepsi od Juve to czemu maja tak małe zaplecze pucharowe ??:D

tomkoz11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 10:19

Nie rozumiem o co toczy się ta kłótnia... :?
Vieira odszedł - koniec i kropka. A mówić sobie może co mu się jawnie podoba. Jego losy po odejściu z Juve są mi zupełnie obojętne.
Lord of San Siro - swoje wypowiedzi na temat Nedved'a i Del Piero lepiej zostaw na forum interu, bo śmiać mi się chcę jak czytam twój post.

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 10:50

Achim pisze: Reggina albo Siena dla Del Piero i Nedveda? :rotfl:
dziwne że Machester usilnie starał się o Del Piero, ale ty oczywiście wiesz lepiej...

jeśli dalej nie rozumiesz o co chodzi to trudno, raczej już nie zrozumiesz...veira odszedł do interu, jednego z największych rywali, którego kibice Juve nienawidzą...analogia z przejściem Figo z Barcelony do Realu...w Barcelonie uważają go za zdrajcę...w Turynie to vieira jest zdrajcą...
Wez nie porownuj odejscia Figo z Barcy do Madrytu do sytuacji Vieiry. Ile on tam u was gral? Jeden sezon! Byl symbolem dla kibicow Juventusu? Nie byl! W przeciwienstwie do Figo. Bo on dla kibicow Barcelony byl.

no_to_kiszka pisze: tu chodzi raczej o to że Inter ma kase i dobrze zainwestował w kupienie ligi i wyjscie z grupy w LM
Trudno nawet komentowac to co napisales. Rozumiem, ze przemawia przez Ciebie frustracja i zazdrosc. Doprawdy ciezko zachowac powage czytajac takie bzdury jak ta.
tomkoz11 pisze: Lord of San Siro - swoje wypowiedzi na temat Nedved'a i Del Piero lepiej zostaw na forum interu, bo śmiać mi się chcę jak czytam twój post.
Jesli moje posty wywoluja u Ciebie smiech i tak bardzo Ci to przeszkadza w zwiazku z powyzszym, zawsze pozostaje Ci alternatywa i nie musisz czytac tego co pisze. Ale nie sugeruj mi co powinienen pisac a czego nie powinienem. Mam takie samo prawo do wypowiedzi tutaj jak kazdy z was.

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 14:22

Lord of San Siro pisze:Nie napisalem, ze zaden klub nie wzialby Nedveda i Del Piero, napisalem, ze zaden mocny klub by ich nie wzial
Syneczku, a niby macie teraz w Interze napastników lepszych od Del Piero? Adriano? Pozostawiam bez komentarza. Julio Cruz? Ibrahimovic? Obydwaj panowie budzą jedynie kpiący uśmieszek. Crespo nieprzypadkowo nazbierał już sporą kolekcję klubowych koszulek. W drugiej linii również macie wirtuozów, którzy biją Nedveda przynajmniej o dwie klasy. Patrz na swoje podwórko.

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 18:57

Damianinho pisze:
Lord of San Siro pisze:Nie napisalem, ze zaden klub nie wzialby Nedveda i Del Piero, napisalem, ze zaden mocny klub by ich nie wzial
Syneczku, a niby macie teraz w Interze napastników lepszych od Del Piero? Adriano? Pozostawiam bez komentarza. Julio Cruz? Ibrahimovic? Obydwaj panowie budzą jedynie kpiący uśmieszek. Crespo nieprzypadkowo nazbierał już sporą kolekcję klubowych koszulek. W drugiej linii również macie wirtuozów, którzy biją Nedveda przynajmniej o dwie klasy. Patrz na swoje podwórko.
"Syneczku" to mow do swoich kolegow z podworka ale nie do mnie! Adriano? Nie mial formy przez dluzszy okres, ale teraz strzela jak na zawolanie a do tego pieknie asystuje juz od dluzszego czasu. Wystarczy obejrzec chociazby skroty, meczow Interu dostepne na http://www.inter.it Cruz i Ibrahimovic budza jedynie kpiacy usmiech? To co piszesz budzi jedynie kpiacy usmiech. Cruz spedzil w tym sezonie na boisku w serie A 242 minuty w 6 meczach i nie rozegral zadnego spotkania w pelnym wymiarze czasowym, a 4-krotnie wchodzil grac ogony. Jednak zdolal strzelic 2 bramki do tego 1 w Coppa Italia chociaz z powodu kontuzji tez nie gral czesto. Najwazniejsze jednak, ze w ciagu 176 minut, ktore spedzil na boiskch LM trafil 3 razy, walnie przyczyniajac sie do awansu Nerazzurrich do kolejnej rundy. Ibrahimovic zdobyl 10 bramek w serie A w tym sezonie, a rozegral 14 pelnych spotkan. Do tego nalezy dodac fantastyczne asysty w tym ta dzisiejsza kiedy dogrywal do Burdisso. Crespo zaliczyl 8 trafien w lidze i rozegral 20 spotkan z czego jednak tylko 5 w pelnym wymiarze czasowym. Zanim zaczniesz pisac takie bzdury o naszych napastnikach to wez sie solidnie doedukuj bo widac ze masz niewielkie pojecie na ten temat.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 19:11

Lord of San Siro pisze:A skad Wy wezmiecie w Turynie te "tysiace kibicow Juve" to nie film science-fiction :rotfl:
A kiedy wy będziecie mieć swój stadion? Tylko ryjecie Milanowi murawę :-D
Bo u nas szykuje się nowy, bardzo ładny stadion :wink:

BAJERANT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 19:42

8) OJJ JAK JA LUBIE TAKIE KONFERENCJE:) od dawna wiemy ze my kibice sie nie lubimy :) ale po co tutaj przywlaszczac jakies dolujace texty :) pozdro dla wszystkich, boisko okaze sie kto mial lepsza sytuacje i jest mistrzem :)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 20:04

BAJERANT pisze:8) OJJ JAK JA LUBIE TAKIE KONFERENCJE:) od dawna wiemy ze my kibice sie nie lubimy :) ale po co tutaj przywlaszczac jakies dolujace texty :) pozdro dla wszystkich, boisko okaze sie kto mial lepsza sytuacje i jest mistrzem :)
Co racja, to racja! :wink:
Wszystko okaże się na boisku, i w Turynie i w Mediolanie.
A co do Vieiry... zmienił barwy klubowe, jak mu tam lepiej to niech tam siedzi.
A Cannavaro to skąd do nas przyszedł? No z interu rzecz jasna, z interu... :wink:

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 20:15

mJaUcViEej pisze:A Mancini? Jak ktoś głośniej krzyknie na treningu to chowa się pod biurko Morattiego
Rozwiń swoją myśl...

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 20:26

Dziwi mnie po co fan tak genialnego Interu, wpisuje się na forum beznadziejnego Juventusu, który kopie piłkę w Serie B. Bezsensem jest Twoja obecność tutaj. Ty wiesz swoje, my wiemy swoje. Wyrażę moją opinię na temat Interu (podkreślam moją): Dla mnie jest to beznadziejny klub, od dziecka go nienawidzę. Nienawidzę stylu jaki prezentują, nienawidzę ich za to , że np. dzisiaj wygrali 1-0... Nienawidzę ich za to, że wpakowali więcej pieniędzy w transfery (za kadencji Morattiego, czy jak mu tam:p) niż Real, a nic (!) nie wygrali. Przepraszam za pomyłkę... wygrali Puchar Włoch... :rotfl:
Tyle mam do powiedzenia na temat Twojego ukochanego klubu. Ty znajdziesz 50 różnych docinek w kierunku Juventusu... Tylko wytłumacz mi człowieku, po co wpisujesz się u nas na forum? Wygląda na to, że czegoś nam zazdrościsz, chcesz się odegrać, zemścić, coś nam wypomnieć kiedy mamy kryzys. Sam nie wiem co Cię ściągnęło do nas... Nie zawiązuj nam sznurówek, bo się przewrócisz na swoich! Żegnam!!!

ODPOWIEDZ