Urodziny Bojinova
- January
- Juventino
aż dziwne że na JP jeszcze tego nie ma, ale od tego wszyscy jesteśmy żeby się nawzajem uzupełniać 
(aha nie myślcie że mam to za złe JP, bo kocham tą stronę i mam wielki szacunek do zarządzających
)
oto news z www.bianconeri.pl:

Z okazji 21 już rocznicy urodzin serwis Bianconeri.pl składa najlepsze życzenia napastnikowi naszego ukochanego klubu; dziś świeczki na torcie zdmuchnie Valeri Bojinov!
Bułgar zadebiutował we włoskiej ekstraklasie w wieku 15 lat i już wtedy został ogłoszony najlepiej zapowiadającym się talentem. Juventus docenił młodego piłkarza i ubiegłego lata ściągnął go do siebie. Gwiazda Starej Damy, Gianluca Vialli powiedział kiedyś o Bojinovie: "Jest lepszy niż Christian Vieri gdy grał w tym wieku".
"Чести ;т рожден ден, Валери Божинов! !"
Statystyki:
2001-2004 - Lecce - 65 [występów] - 19 [bramek]
2005-2006 - Fiorentina - 36 - 11
2006- ? - Juventus - /// - 4
Rekordy:
-Najmłodszy piłkarz zagraniczny, debiutujący w SerieA w wieku 15 lat i 11 miesięcy w US Lecce
-Najmłodszy obcokrajowiec, zdobywający bramkę: 11 stycznia 2004 roku dla US Lecce
źródło:http://www.bianconeri.pl/index.php?func ... ll&no=4016
ode mnie sto lat dla Walerego

(aha nie myślcie że mam to za złe JP, bo kocham tą stronę i mam wielki szacunek do zarządzających

oto news z www.bianconeri.pl:

Z okazji 21 już rocznicy urodzin serwis Bianconeri.pl składa najlepsze życzenia napastnikowi naszego ukochanego klubu; dziś świeczki na torcie zdmuchnie Valeri Bojinov!
Bułgar zadebiutował we włoskiej ekstraklasie w wieku 15 lat i już wtedy został ogłoszony najlepiej zapowiadającym się talentem. Juventus docenił młodego piłkarza i ubiegłego lata ściągnął go do siebie. Gwiazda Starej Damy, Gianluca Vialli powiedział kiedyś o Bojinovie: "Jest lepszy niż Christian Vieri gdy grał w tym wieku".
"Чести ;т рожден ден, Валери Божинов! !"
Statystyki:
2001-2004 - Lecce - 65 [występów] - 19 [bramek]
2005-2006 - Fiorentina - 36 - 11
2006- ? - Juventus - /// - 4
Rekordy:
-Najmłodszy piłkarz zagraniczny, debiutujący w SerieA w wieku 15 lat i 11 miesięcy w US Lecce
-Najmłodszy obcokrajowiec, zdobywający bramkę: 11 stycznia 2004 roku dla US Lecce
źródło:http://www.bianconeri.pl/index.php?func ... ll&no=4016
ode mnie sto lat dla Walerego

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- piotrek147
- Juventino
Może po prostu redakcja to przeoczyła.
Ale z tego niech już oni się "tłumaczą" :-D. Ode mnie także wszystkiego najlepszego Waleri! Obyś został w Juve jak najdłużej. Wielu sukcesów sportowych w Juve, reprezentacji i nie tylko oraz w życiu osobistym. 100 LAT!

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja mu życzę, aby wbił się pieknie do piewrszego składu Bianconerich( za Davida, który jest napastnikiem a praktycznie nic nie strzela
) i wbił dużo bramek przeciwnikom, aby udowodnić, że jest bardzo wartościowym graczem!

- January
- Juventino
spokoswiergot pisze:No niestety często zdarza nam się zapominać o urodzinach, ale już wkrótce na JP nowość, dzięki której żadnego jubilata nie przeoczymy

:shock: :shock:mateelv pisze:za Davida, który jest napastnikiem a praktycznie nic nie strzela
nic nie strzela?
zapraszam tutaj:
http://seriea.pl/index.php?strona=serieb&dzial=strzelcy
jeśli kibicujesz Juve to chyba masz luki w pamięci...
ma tyle bramek co Alex, więc jeśli Treze nie strzela to Alex też...
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Buffi-luki
- Juventino
Ja mu życzę żeby się wbił do pierwszego składu Juve i strzelał po 2 bramki na mecz
Poza tym to to co jest dla piłkaża najważniejsze czyli DUUUŻO zdrowia i długiego i udanego pobytu w Juve :-D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!