Giacinto Facchetti nie żyje!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2006, 01:48

Szanowny administratorze swiergot mam taki apel, może trochę więcej kultury osobistej, a nie teksty "zamknij się", przecieram oczy ze zdumienia, że nawet Wy wszechwiedzący admini dajecie się tak łatwo prowokować. To jest właśnie owa błazenada. A takie teksty ciężko przechodzą przez gardło na ulicy, więc drażni mnie jeśli czytam je na forach. To tyle moich spostrzeżeń (?)

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2006, 02:10

juveluck pisze: Smierc waszego prezydenta to wasz problem, po nas moze to splywac i mozemy sie z tego nawet cieszyc, nic nikomu do tego.
a nastepnie
juveluck pisze: Nikt nie napisal "dobrze, ze umarl facchetti
Uwierz mi twoja wypowiedz jest w bardzo podobnym tonie.
juveluck pisze:
Moje poglady nikogo nie obrazaly i mam do nich prawo
Troszke zbyt przesadnie naduzywasz swoich praw.

makaveli999 pisze:Szanowny administratorze swiergot mam taki apel, może trochę więcej kultury osobistej, a nie teksty "zamknij się"
Jestem newsmanam tej strony ale nie boję sie tego powiedziec, że makaveli999 ma 100% racji.
swiergot pisze:
Ich sprawa. Nie będziemy pisać o każdej osobie związanej z calcio, która umiera. To nie strona z nekrologami.
Ja mimo tego napisalem newsa bo sam prezydent Juve wypowiedzial sie na ten temat. Fajnie by bylo gdybyscie wzieli z niego przyklad.

Na zakończenie powiem tak: panowie troche szacunku bo wstydze sie jak widze takie komentarze. Ludzie na poziomie ktorzy chca miec wolnosci i "prawa" tak czesto tutaj wymieniane powinni wykorzystywac je w sposob odpowiedni co do sytuacji (to sie tyczy juveluck'a). A co do świergota powiem tak: nigdy nie wyobrazalem sobie ze admin tej strony zwroci sie do forumowicza w ten sposob.

De mortuis nil nisi bonum [tl.o zmarlych nic jesli nie dobrze]trzymajmy sie tego starozytnego przyslowia i szanujmy sie mimo ze jestemy kibicami innych mozna rzec wrogich klubów.
Gregor del Ptasior pisze:Też bym umarł, jakby klub, z którym jestem od zawsze posuwał się do takiego plugastwa jak kradzież trofeów.

Kondolencje dla wszystkich włochów... nie dla internistów.
W telewizji Euronews jest taki specjalny 3-minutowy programik pt."No comments" - ta wypowiedz pasuje tam idealnie

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2006, 09:48

klsmkr pisze:Postami panow typu srodkowy-palec-na-avatarze tez nie bede sie zajmowal. Cale szczescie, rusza rok szkolny, wiec uzerac sie beda z nimi nauczyciele w odpowiednich jednostkach oswiatowych.
No dobrze dziecko, że sę ta szkoa zaczyna. Idź na lekcje i ucz się słupków :smile:

LUDZIE !!!!!!!! Wy na prawdę macie coś nie tak z mózgownicami !!!!!!!! Wielkie larum robicie, że to niby ja czy Juveluck się cieszymy ze śmierci Facchettiego. Wam już na dobre odbiło? Przeczytajcie jeszcze raz uważnie nasze posty i się zastanówcie zanim zaczniecie najeżdżać. Jeżeli po ponownym przeczytaniu tego znów uznacie, że to jest nie namiejscu, to chyba nie posuneliście się rozwojem o wiele dalej od jednokomórkowców. Dla tych, którym potrzeba OBRAZOWO pokazć o czym mówię, bo nie potrafią sobie kilku słów w sensowny ciąg poukładać podaję przykład.

"Ale fajnie, że gość kopnął w kalendarz" ---> To jest wypowiedź nie na miejscu i z tym się zgadzam.

"Kondolencje dla wszystkich włochów, nie dla internistów" ---> Niczego nie na miejscu tu nie ma. Najzwyczajniej w świecie współczuję włochom, bo jest to dla nich wielka strata. Jak zauważył Juveluck... Codziennie na całym świecie giną ldzie i to jest naturalne. Nie muszę przeżywać jakoś straszliwie śmerci każdej osoby, a już tym bardziej takiej, która dla mnie osobiście nic nie znaczyła. Jeżeli to traktujecie jako radość z jego śmierci, to stuknijcie się w czaszki. A może po prostu fajn pretekst, żeby interniści jak zawsze mogli porobić siarę na tym forum... To sami pokazujecie swój szacunek do Facchettiego.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2006, 09:54

I ja się wypowiem kondolencje sie należą choć zbytnio się tym nie zmartwilem bo niema czym to nie prezydent Juve. A do kibiców Interu a co nas obchodzi jak zareagowali fani Realu i Milanu to ich sprawa my mamy swoje forum i martwimy sie swoimi sprawami.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2006, 10:02

makaveli999 pisze:Szanowny administratorze swiergot mam taki apel, może trochę więcej kultury osobistej, a nie teksty "zamknij się"
To była jeszcze kultruralna wypowiedź. Potrafię być cierpliwy i ugryźć się w język, ale mam alergię na idiotów i czasami nie wytrzymuję. Czemu nie skomentujesz posta tamtej osoby, dla której przestrzeganie regulaminu i zasad dobrego wychowania jest frustracją.
makaveli999 pisze:A takie teksty ciężko przechodzą przez gardło na ulicy, więc drażni mnie jeśli czytam je na forach.
A mnie drażni jak dzieci wchodzą na forum i ich ulubionym zajęciem jest bezpodstawne rzucanie oskarżeń pod adresem adminów i moderatorów oraz kończenie "wypowiedzi" niezwykle kretyńskim tekstem "wole się zamknąć bo zaraz dostanę bana".

Zrobił się totalny off-topic, więc zamykam temat. Chociaż pewnie zaraz interisti znajdą sobie jakiś inny i tam będą kontynuować swoje dzieło zaśmiecania naszego forum i wszczynania kłótni.

Obrazek
Zablokowany