Wasze najwyższe ligowe zwycięstwo/porażka
- damiano ziębotta
- Juventino
Ciekawe jak wielką skutecznością i finezją potrafiły się wykazać wasze kluby?? Moim zdaniem najbardziej kosmiczne wyniki padają w najniższych ligach, a może zdarzyło się inaczej??
W moim klubie Czarni Sobocisko grając w seniorach najwyższe zwycięstwo to 13:0 w serie B
w meczu z beniaminkiem i będąc na sporej fali, wywalczyliśmy wtedy awans do Seria A :-D
Ale większy cyrk był w drużynie juniorów. Mieliśmy dobry zgrany przez kilka lat skład, mogliśmy spokojnie grać w lidze wyżej, ale ze względów głównie finansowych graliśmy w swojej okolicy. W ostatnim naszym sezonie odnieślimy zwycięstwo z drużyną z Osieka złożoną z juniorów młodszych..... 41:0 sam wtedy 6 strzeliłem :-D cała drużyna strzelała, łącznie z bramkarzem :-D

W moim klubie Czarni Sobocisko grając w seniorach najwyższe zwycięstwo to 13:0 w serie B

Ale większy cyrk był w drużynie juniorów. Mieliśmy dobry zgrany przez kilka lat skład, mogliśmy spokojnie grać w lidze wyżej, ale ze względów głównie finansowych graliśmy w swojej okolicy. W ostatnim naszym sezonie odnieślimy zwycięstwo z drużyną z Osieka złożoną z juniorów młodszych..... 41:0 sam wtedy 6 strzeliłem :-D cała drużyna strzelała, łącznie z bramkarzem :-D
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2006, 15:08 przez damiano ziębotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- AmericanPsycho
- Juventino
Nie wiem o którym klubie napisać, napiszę więc o ostatnim sezonie z moim aktualnym klubem.
Największe zwycięstwo - Liga okręgowa, w meczu z Majdanem Bolesławice wygraliśmy 14:0 (7 bramek mojego autorstwa)
Największa porażka z tego sezonu - 2:0 z Brzeźnikiem
Natomiast jeśli chodzi o całą "karierę" to największa porażka - 7:1
Zwycięstwo : 18:2
Pozdrawiam
Największe zwycięstwo - Liga okręgowa, w meczu z Majdanem Bolesławice wygraliśmy 14:0 (7 bramek mojego autorstwa)
Największa porażka z tego sezonu - 2:0 z Brzeźnikiem
Natomiast jeśli chodzi o całą "karierę" to największa porażka - 7:1
Zwycięstwo : 18:2
Pozdrawiam
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- damiano ziębotta
- Juventino
To z niezłymi kelnerami musieliście grać, ale jesteście aż tak skuteczniRuTeK pisze:Mecz Ligi Halowej Wygrana 31 : 4
Mecz Ligi Halowej Przegrana z I-szo ligowym zespolem 3 : 9

- BartekGajda9
- Juventino
Kiedy jeszcze gralem w juniorach starszych nasza najwieksza wygrana wynosila bodajze 12:1 (strzelilem wtedy 5 bramek) a najwieksza porazka w juniorach to 6:1 :? . Teraz w seniorach Klasy B najwieksza wygrana to 15 : 0 8) (strzelilem 6 bramek) a najwieksza porazka to 5:0 (i to jeszcze na zakonczenie rundy jesiennej :? )
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- damiano ziębotta
- Juventino
I nasz superstrzelec się pochwiliłBartekGajda9 pisze:Kiedy jeszcze gralem w juniorach starszych nasza najwieksza wygrana wynosila bodajze 12:1 (strzelilem wtedy 5 bramek) a najwieksza porazka w juniorach to 6:1 :? . Teraz w seniorach Klasy B najwieksza wygrana to 15 : 0 8) (strzelilem 6 bramek) a najwieksza porazka to 5:0 (i to jeszcze na zakonczenie rundy jesiennej :? )

Też mam w wiosce takiego kolesia 18 lat, grał razem z nami właśnie w juniorach, w klasie B, strzelał dużo, nasz trener sie nim zajął i od 2 lat strzela bramki dla mocnego IV ligowca MKS Oława!! :-D
Więc Stary będę śledził Twoją karierę

- Pawlinio
- Juventino
największe zwyciestwo w Lidze chyba żaczki
z orłem łubowo 15:0 3 moje 8) a porażka juz w LW juniorów starszych 9:2 z liderem ale mecz wczesniej dostaliśmy 4 czerwone w tym 2 (po meczu :rotfl: ) ja tez dostałem :evil: i jeden zawodnik połamał ręke 

Jedno miasto Jeden klub WIELIM SZCZECINEK
- BartekGajda9
- Juventino
Piłka nożna to całe moje życie (no oprocz dziewczynydamiano ziębotta pisze:I nasz superstrzelec się pochwiliłBartekGajda9 pisze:Kiedy jeszcze gralem w juniorach starszych nasza najwieksza wygrana wynosila bodajze 12:1 (strzelilem wtedy 5 bramek) a najwieksza porazka w juniorach to 6:1 :? . Teraz w seniorach Klasy B najwieksza wygrana to 15 : 0 8) (strzelilem 6 bramek) a najwieksza porazka to 5:0 (i to jeszcze na zakonczenie rundy jesiennej :? )super, super. Tylko mnie utwierdziałeś w przekonaniu, że marnujesz swój talent :naughty:
Też mam w wiosce takiego kolesia 18 lat, grał razem z nami właśnie w juniorach, w klasie B, strzelał dużo, nasz trener sie nim zajął i od 2 lat strzela bramki dla mocnego IV ligowca MKS Oława!! :-D
Więc Stary będę śledził Twoją karierę
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- damiano ziębotta
- Juventino
Czyli Stary nie zostaje Ci nic więcej jak się tylko rozwijać, gdzieś wyżej!! Bo chcę żebyś już niedługo napisał, może niższe zwycięstwo, może mniej bramek, ale za to w IV, III lidzeBartekGajda9 pisze:
Piłka nożna to całe moje życie (no oprocz dziewczyny) to jest to co chce przekazać

- damiano ziębotta
- Juventino
A w jakiej lidze to było?? ładny popis normalnie Bracia TashiwanaBimbo pisze:12:0 / 6 bramek moich, 6 kumpla. To był najlepszy mecz w naszym wykonaniu.

- BartekGajda9
- Juventino
Przypomniales mi cosBimbo pisze:12:0 / 6 bramek moich, 6 kumpla. To był najlepszy mecz w naszym wykonaniu.