PIAST GLIWICE W 2 LIDZE !!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja jestem fanem Legii(no i Juve), i wolałbym żeby to ona zagrała z Juve w finale LM, ale kibice Juve muszą trzymać się razem, nawet jeżeli jeden kibicuje Legii a drugi Widzewowi
, w końcu kibicują tej samej najleprzej drużynie świata Juventusowi. więc życzę ci tego oczym tu napisałeś, o tym że Piast spotka się kiedyś z Juve w LM :-D .

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Marco_Biancini
- Juventino
Wypada tylko pogratulować Piastowi awansu a Rudiemu dobrego samopoczuciaRUDI pisze:W Gliwicach mamy druga lige z a rok ebdzie pierwsza a za dwa zagramyw lidze mistrzow z JUVENTUSEM ale bedzie odjazd :-)

Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- RUDI
- Juventino
DZiekuje za gratulacje . Sluszna racja nie wazne czy kibcujemy legii widzewoi wisle (czy piastowi ) najwazniejsze ze jesestmy z JUVENTUSEM i to sie liczy !!!
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2003, 22:07 przez RUDI, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE
- Alexxxxx
- Juventino
Ja jestem kibicem Piasta i Legii no i oczywiście Juve,mimo że mieszkam koło warszawy zainteresowałem sie piastem bo mój tata tam mieszkał w Gliwicach i mieszka tam moja rodzina i dlatego kibicuje Piastowii,Legii i Juve(oczywiście najbardziej Juventusowi co stało się moim stylem życia :!: :!: :!: ).RUDI pisze:W Gliwicach mamy druga lige z a rok ebdzie pierwsza a za dwa zagramyw lidze mistrzow z JUVENTUSEM ale bedzie odjazd :-)
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alex-10
- Juventino
Łału - Rodło Kwidzyn w V lidze!!!!
A za rok wygramy okręgowy puchar Polski
A za dwa już normalny puchar Polski
A za trzy P UEFA
A potem to przegramy Superpuchar Europy z Juve
!!!!!!!!
A za rok wygramy okręgowy puchar Polski
A za dwa już normalny puchar Polski
A za trzy P UEFA
A potem to przegramy Superpuchar Europy z Juve

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- uran
- Juventino
Pomimo tego ze jestem codziennie w Gliwicach (ucze sie tam juz 10 lat
) nawet mialem zajecia na Okrzei to nigdy nie bede kibicem tej druzynie .Od zawsze ich nie cierpialem , to teraz jeszcze szli przez wszystkie ligi za pomoca PRZEKUPSTWA SEDZIOW. Kazdy to moze powiedziec kto sledzil losy Gliwickiej druzyny .
Licze ze spotkamy sie w pucharze Polski , ciekawe czy tez nas nie wpuscicie na swoj smieszny sektor gosci (tak jak Zaglebia Sosnowiec) .
W Gliwicach liczy sie tylko Gornik Zabrze !!!
Ps :
swoja droga to ciekawe jak sie zaprezentujecie na kibicowskim szlaku z takimi ekipami jak :Ruch ,Arka ,Cracovia ( sympatyzuje z tym klubem ze wzgledu na stara zgode z Gorniczkiem

Licze ze spotkamy sie w pucharze Polski , ciekawe czy tez nas nie wpuscicie na swoj smieszny sektor gosci (tak jak Zaglebia Sosnowiec) .
W Gliwicach liczy sie tylko Gornik Zabrze !!!
Ps :
swoja droga to ciekawe jak sie zaprezentujecie na kibicowskim szlaku z takimi ekipami jak :Ruch ,Arka ,Cracovia ( sympatyzuje z tym klubem ze wzgledu na stara zgode z Gorniczkiem

- Długi
- Juventino
dolaczam sie do wypowiedzi uran'a...Piast Gliwice jest "perelka" urzadu miasta Gliwice...mowi sie tylko o tej druzynie pomijajac inne gliwickie kluby (np.Carbo Gliwice)podobnie zreszta jak Legia z Polsce...w gazetach zawsze znajdziemy jakis artykul o legionistach...Sa dumni z tego ze z nazwa Piast wiazane jest nazwisko Lubanski. Nie wiedza ze tak naprawde nie mial wiele wspolnego z ta druzyna bo gral w gksie. Gornik Zabrze jest duma Ślaska ! Niech zyje TORCIDA
Na zawsze wierni...
- Juve The Best
- Juventino
Po pierwsze primo Górnik nigdy nie spadnie do drógiej ligi.
Po drógie primo piast nigdy nie wejdzie do pierwszej ligi.
Po drógie primo piast nigdy nie wejdzie do pierwszej ligi.

- Hybryd
- Juventino
Ja jestem kibicem Juve, Legii i Zagłębia Sosnowiec. Legia jeszcze zagra w finale LM z Juve, ale to jeszze długa droga :twisted:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem fanem Legii(no i Juve), i wolałbym żeby to ona zagrała z Juve w finale LM, ale kibice Juve muszą trzymać się razem, nawet jeżeli jeden kibicuje Legii a drugi Widzewowi, w końcu kibicują tej samej najleprzej drużynie świata Juventusowi. więc życzę ci tego oczym tu napisałeś, o tym że Piast spotka się kiedyś z Juve w LM :-D .
Podziwiam nazbyt duży optymizm Rudiego, ale pomarzyc można