Lzy sie do oczu cisna :(

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 11:19

DamKam pisze:
Siewier pisze:Co w tym fajnego ? :angry:
No wlasnie, ja tez nie potrafie tego zrozumiec :| A tak wogule, to tak jak ktos juz tu wspomnial: takie rzeczy najlepiej ignorowac. Dla mnie sam fakt stworzenia takiej strony jest czyms chorym. To trzeba byc juz naprawde niezle zakompleksionym, zeby tak bardzo wyrazac swoja niechec do danego klubu :think: Oczywiscie nikt nikomu nie zabroni nienawidzic Juve, ale po co takie rzeczy. Dla mnie to juz jest przesada :angry:
tę stronę zrobili najprawdopodobniej kibice milanu bądź interu czym potwierdzili swoją.............. komentarz zbędny

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Stahar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:05

Szkoda czasu patrzyć na takie strony - widać ze niektórzy mają kompleksy Juve i myślą, nasz klub już nigdy nie bedzie taki wielki jak wcześniej, ale na szczęście za kilka lat szczęki im opadną...

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:10

"Lzy sie do oczu cisną :(" Łzy to mi sie do oczu cisna jak czytam takie tematy jak te... :doh: :think: :doh:
Niewiem co w takiej żałosnej stronie może sie komus (oprocz zakompleksionych kibiców Milanu i Interu) podobać :doh: :angry:
Po co pisać takie tematy? :think: :angry: :think:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 09:44

Myślę,ze wszystko zostalo juz powiedziane ...

EOT

Zablokowany