BUFFON ZOSTAJE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:10

_Jah pisze:Przedstawiłem jedynie swoje zdanie, które nie koniecznie musi pokrywać się z Twoim. Skoro Tobie jego transfer do Realu w obecnych okolicznościach nie przeszkadza? to okey, ale mnie taka perspektywa wypełnia gorliwością, bądź żalem. Po raz kolejny da dowód, że pieniądze są ważniejsze niż idea klubu. I to kto? sam KAPITAN MISTRZÓW ŚWIATA. I czego Ty ode mnie oczekujesz? że będę mu bić za to brawo? chrzanię to.
Ty chyba uważasz wszystkich za psów, którzy Ci plują w twarz. A takie kontrowersyjne poglądy są bardziej pod publikę, niż obiektywne. Widocznie inaczej nie umiesz zwrócić na siebie uwagi.

Cieszę się, że Buffon zostaje. Pokazał tym prawdziwą klasę. Cannavaro ma prawo odejść, zrobił dużo dla Juve, a jesli klub chce go sprzedac i umozliwia mu mimo juz 33 lat dalsza gre na wysokim poziomie, to niech odejdzie. Na Serie B nie jest nam potrzebny, az tak dobry obrońca, a za 2 lata, i tak ktos by musil go zastąpić, wiec jesli moze niech jeszcze cos wygra. Powinnismy byc dumni, ze ktos taki byl cześcią Juventusu :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:12

_Jah pisze:Przedstawiłem jedynie swoje zdanie, które nie koniecznie musi pokrywać się z Twoim. Skoro Tobie jego transfer do Realu w obecnych okolicznościach nie przeszkadza? to okey, ale mnie taka perspektywa wypełnia gorliwością, bądź żalem. Po raz kolejny da dowód, że pieniądze są ważniejsze niż idea klubu. I to kto? sam KAPITAN MISTRZÓW ŚWIATA. I czego Ty ode mnie oczekujesz? że będę mu bić za to brawo? chrzanię to.
Klasa Leppera no ale tak tez moża w koncu to vicepremier naszego kraju :)

Mozesz miec swoje zdania - ale nie obrazaj go, chyba ze inaczej nie potrafisz , a w takim wypadku szczerze Ci wspolczuje!
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006, 19:12 przez Tombalu, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:12

Po pierwsze jaki transfer ( dla Twojej wiadomości ,bo cos widzę ,że marnie jestes zorientowany, to Cnnavaro jeszcze nie jest zawodnikem Realu)
Po drugie też będzie mi bardzo przykro i żal, jak zdecyduje się iść na ten rok do Realu( ale wciąż mam nadzieję ,że jednak tego nie zrobi), ale nie przestanę go szanować.Jestem mu wdzieczna z te dwa lata , które poświęcił Juventusowi dając z siebie wszystko.

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:29

Chyba mam prawo do swojego zdania? Nie będę szanował kogoś, kto nie szanuję naszej, wspólnej sprawy. Uczycie mnie szacunku? wpierw nauczcie władać nim swojego mistrza. Mój ból może uśmieżyć jedynie suma za którą Kur..Królewscy przygarną go w swoje ramiona.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:34

_Jah pisze:Chyba mam prawo do swojego zdania? Nie będę szanował kogoś, kto nie szanuję naszej, wspólnej sprawy. Uczycie mnie szacunku? wpierw nauczcie władać nim swojego mistrza. Mój ból może uśmieżyć jedynie suma za którą Kur..Królewscy przygarną go w swoje ramiona.
Nad czym ty urzadzasz taki chory taniec ? Czy Cannvaro jest juz Realu - nie!!! Daj sobie spokoj z takimi opiniami !

Obrazek
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:35

_Jah pisze:Chyba mam prawo do swojego zdania? Nie będę szanował kogoś, kto nie szanuję naszej, wspólnej sprawy. Uczycie mnie szacunku? wpierw nauczcie władać nim swojego mistrza. Mój ból może uśmieżyć jedynie suma za którą Kur..Królewscy przygarną go w swoje ramiona.
Jasne ,że masz prawodo swojego zdania.
Ale z tym szacunkiem koleś to Ty już lekko przesadziłeś.
Przy okazji czy ty próbujesz mi wmówić ,że nie szanuję JUventusu???? :twisted: Jeśli tak to na jakiej podastawie śmiesz wysuwać podobny i jakże błędny wniosek?

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:44

_Jah pisze:Ja z kolei szydzę z takich plastikowych kibiców jak Wy, którzy starają się zrozumieć karierowicza, nie zaś widoczne potrzeby ukochanego klubu.
Jeżeli Cannavaro odejdzie, stracę do niego szacunek. Tyle.
Karierowicz :rotfl:
No nie mogę.
Cannavaro ma przed sobą jakieś 2 lata gry na najwyższym poziomie - faktycznie, jak nic, dba o karierę :rotfl:
W końcu musi sie ona dobrze rozwijać, Cannavaro to bardzo perspektywiczny zawodnik ;)
Ja mu osobiście życzyłem przeprowadzki do Neapolu albo zakończenia kariery. Byłby zapamiętany jako znakomity piłkarz, który zszedł w najlepszym momencie kariery.
Jeśli chodzi o ewentualny transfer - bolałoby mnie, że przechodzi do Realu, ale fakt, że kibice mają jakieś tam zdanie o Realu nie musi mieć żadnego wpływu na gracza.

Cannavaro dał naszemu klubowi więcej, niż mogliśmy oczekiwac. Od nas również otrzymał wiele, ale spadek do Serie B zabiera mu wiele z tego. Zabiera mu czas, którego ten zawodnik nie ma. Ja go potrafię zrozumieć.
Bo, w przeciwieństwie do Ciebie, nie piszę tutaj po to by wypluć gdzieś porcję jadu. Twoje posty są niemal zawsze na 'nie', niemal zawsze krytyczne i wszystko Ci przeszkadza.
Mogę mieć, zgodnie z Twoimi aluzjami, na pierwszym miejscu potrzeby klubu. Ale nie mam prawa tracic szacunku dla zawodników, którzy chcą godnie zakończyć karierę. Ty takie prawo widzisz. Twoja sprawa, Polska to wolny kraj. Póki Twoje opinia nie narusza prawa możesz ją głosić. Niezależnie od tego jak głupia by ona nie była.
Nie będę szanował kogoś, kto nie szanuję naszej, wspólnej sprawy.
I tu objawia sięTwoje zaślepienie.
Cannavaro nie szanuje naszej sprawy? A cóż Ty, biedny forumowiczu, możesz o tym wiedzieć? Szanować można nie tylko poprzed oddanie klubowi reszty swojej kariery.
Może do Maldiniego tez mam stracić szacunek bo on też pewnie nie szanuje sprawy Juve?

Dirty mind
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:59

Nie ma czasu? Występ w koszulce Kur..Królewskich jest dla Ciebie godnym zakończeniem kariery Włocha?
Ponad tydzień temu podniósł Puchar Świata. Czego mu brakuje? pieniędzy? sławy?
Jest w kwiecie wieku. Serie B to hańba? nawet w takim klubie jak Juventus? wykazujecie dużo spokoju. Szanowany Alexx ośmielił się nawet stwierdzić, że Canna jest nam niepotrzebny w Serie B, bo jest za.. dobry.
Nie moja wina, że jestem kontrowersyjny. Wyrażam swoje zdanie. Dla mnie sytuacja jest prosta: wybrał sukces, zamiast klubu. Odmówił pomocy, której potrzebujemy. My, Juventini.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006, 20:00 przez _Jah, łącznie zmieniany 1 raz.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:59

Proponuję skupić się na temacie a wszelkie wątpliwości rozważyć w innym temacie bądź na priv.

Buffon pokazał że jest prawdziwym Juventino.Nie wiem czy to jego decyzja, czy po prostu Milan go nie chce, ale jestem mu bardzo wdzięczny.Mam do niego jeszcze większy szacunek.To wspaniały bramkarz, chyba najlepszy na świecie i chce grać dla klubu nawet w Serie B.
Nam pozostaje tylko dziękować.No i czekać na apelację, bo może uda się zagrać w Serie A (adwokat Juve wlał we mnie iskierkę nadzieji ...)

Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:14

_Jah pisze:Nie ma czasu? Występ w koszulce Kur..Królewskich jest dla Ciebie godnym zakończeniem kariery Włocha?
Ponad tydzień temu podniósł Puchar Świata. Czego mu brakuje? pieniędzy? sławy?
Jest w kwiecie wieku. Serie B to hańba? nawet w takim klubie jak Juventus? wykazujecie dużo spokoju. Szanowany Alexx ośmielił się nawet stwierdzić, że Canna jest nam niepotrzebny w Serie B, bo jest za.. dobry.
Nie moja wina, że jestem kontrowersyjny. Wyrażam swoje zdanie. Dla mnie sytuacja jest prosta: wybrał sukces, zamiast klubu. Odmówił pomocy, której potrzebujemy. My, Juventini.
Szkoda mi na Ciebie na i nerwów i słów ....
Mati______ też się cieszę ,że Buffon zamierza zostać w JUve:-D
Zwłascza ,że po tym co czytam mamy szansę na serie A :)

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:23

Wpadłem na pomysł i mysle ze trzeba go zrealizowac :)

Proponuje by ktos ładnie po włosku napisał podziekowania za to wszystko co robi i ze został z JUVE! I takie podziekowania jak najwiecej poprzez forum wysłać na jego skrzynke - podobna akcja jaka juz tu miła miejsce!!! Podobnie do Nedveda i Alexa - takie podziekowania z Polski!!!

Medi chyba jest dobra we włoskim !!! Kto jest za :) Chyba wszyscy co :)

Obrazek
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:27

Tombalu pisze:Wpadłem na pomysł i mysle ze trzeba go zrealizowac :)

Proponuje by ktos ładnie po włosku napisał podziekowania za to wszystko co robi i ze został z JUVE! I takie podziekowania jak najwiecej poprzez forum wysłać na jego skrzynke - podobna akcja jaka juz tu miła miejsce!!! Podobnie do Nedveda i Alexa - takie podziekowania z Polski!!!

Medi chyba jest dobra we włoskim !!! Kto jest za :) Chyba wszyscy co :)
ja jestem, ale niech się potwierdzi :D Buffon, Nedved, Alex, ale czy inni nie zasługują na to ? Chiellini i wielu innych, ktorzy z łatwością mogli by się znaleźć w składach drużyn serie A

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:30

Ja tez jestem jak najbardziej za.Gdy dostaniemy oficjalne potwierdzenie to super jakbyśmy to zrobili:-D

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:36

lukasz01 pisze: ja jestem, ale niech się potwierdzi :D Buffon, Nedved, Alex, ale czy inni nie zasługują na to ? Chiellini i wielu innych, ktorzy z łatwością mogli by się znaleźć w składach drużyn serie A
Potwierdził juz Alex i jemu własnie w pierwszej kolejności należa sie te podziekowania. Wielkość Alexa, Buffona i Nedveda jest oczywista, niz naszych mlodych. No i jeszcze technicza sprawa jak znajdziemy w necie maila np Giorgio :)

Po prostu tyle mozemy zrobic dla nich po prostu podziekować!!!

Obrazek
acidgraju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 21:27

jak ja sie ciesze :) mowie wam .... mam nadzieje ze nie rzuca slow na wiatr i w ostatniej chwili nie zmieni zdania

Juve 4 ever
dumni po zwycięstwie wierni po porażce
ODPOWIEDZ