[qKoszulki] Juventus 05/06 Away L,XL - 200zł

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2006, 22:20

Obrazek
Witam,
wreszcie jesteśmy w stanie zaoferować produkty naszej drużyny, a konkretniej wyjazdowe koszulki Juventusu w nietypowym czerwonym kolorze. Trykot został zaprojektowany na wzór jednego z modeli Ferrari, co jest hołdem oddanym rodzinie Agnellich, która poza wyniesieniem Starej Damy na tron słynęła z produkcji samochodów.

Posiadamy nastepujące rozmiary:
- L [ilość: 5]
- XL [ilość: 1]

Obrazek

UWAGA: Proszę nie wzorować się rozmiarówka koszulek z Allegro, gdyż podrabiane produkty z Tajlandii cechują się trefną, zaniżoną rozmiarówką. Nieuczciwi sprzedawcy z reguły posiadają w ofercie jedynie rozmiar XL i bardziej sporadycznie M, zatem obecność eLki u nas jest już pewnym gwarantem oryginalności. Wszystkich tych, którzy nie czytali poradnika, informuję: oryginalna eLka jest zbliżona rozmiarowo do podrabianej XL.

O oryginalności produktu świadczą ponadto:
- wewnętrzne metki, których obkrojone wersje obserwujemy wśród podróbek. Rozbudowana metka przyszyta we wnętrzu oraz tabelka z pełnymi danymi dot. rozmiaru przy kołnierzu odróżniają produkt od falsyfikatu.
ObrazekObrazek
Obrazek

- herb Włoch, który zawsze powinien być dołączony do zewnętrznych, papierowych metek
Obrazek

- przyklejony herb Juventusu, który powinien posiadać flockowe [misiowate w dotyku] uwypuklenia
Obrazek

- oraz perfekcyjna jakość wykonania
ObrazekObrazek

Akceptowane formy płatności:
- przedpłata przelewem, koszt przesyłki: 0 zł - WYSYŁKA GRATIS
- płatność przy odbiorze, koszt przesyłki: 13 zł

Gwarantujemy błyskawiczną przesyłkę. W przypadku przedpłaty koszulkę wysyłamy w następny dzień po zaksięgowaniu kwoty, natomiast przy przesyłce za pobraniem w następny dzień po zgłoszeniu oferty. Wszystkie trykoty są fabrycznie zapakowane w estetyczną folię [prócz XL, która posłużyła do zdjęć].

Obrazek

Zainteresowanych proszę o kontakt w dowolny z dostępnych w mojej sygnaturze sposobów.

GiGi_mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 22:46

hehe..tak się składa, że jestem posiadaczem właśnie jednej, tajkiej "eLki". Od złożenia zamówienia nie musiałem długo czekać. Przesyłkę otrzymałem od Par00wy dwa dni po zamówieniu, a koszulka...hmm...poprostu wspaniała, co tu dużo mówić, jak się dostaje coś oryginalnego, związanego ze swoim ukochanym klubem jest to niezmierna radość i satysfakcja, warta tych pieniędzy. Polecam wszystkim, naprawdę warto.

To by było na tyle.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 22:43

Tez bym kupił, ale nie mam kasy :( Ludzie na waszym miejscu odrazu bym kupował, bo nie ma co się oszukiwać, że 200 zł to tanio, jak za oryginał. Nie żałujcie kasy, lepiej zapłacić dwa razy więcej niż za tajwańską podróbę, a miec na sobie wspaniałą, ORYGINALNA koszulke ukochanego klubu. Nie wiem na, co czekacie :doh:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 23:18

No proszę...
Kiedy ja chciałem KUPIĆ koszulki Juve to nakrzyczano na mnie, że prowadzę tu jakiś targ i zamknięto temat.
A ten może się bezkarnie reklamować??

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2006, 22:23

Par00wa: widzę że rozpocząłeś handel na allegro

http://allegro.pl/item91140319__qsport]_koszulka_juventus_away_05_06_oryginal.html

:P

P.S. Czekam na nowe stroje Italii 8)

Obrazek
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 14:03

Par00wa pisze:Posiadamy nastepujące rozmiary:
- L [ilość: 5]
- XL [ilość: 1]
Otóż infomuję, że XL już nie ma 8) Koszulka dokładnie zgadza się z opisem, jakość jest naprawdę wyśmienita. Mój egzemplarz posiada dodatkowe błogosławieństwo, był ze mną w Turynie :wink: Nie wypada mi zrobić nic innego jak polecić Wam te koszulki. Przecież wyjazdowe trykoty Juve są w Polsce praktycznie niedostępne, a ich cena jest tu bezkonkurencyjna, jeśli chodzi o oryginały...

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 15:01

Juz mu te smiecie usunely aukcje. Paroow, jak bedziesz mial pasiaki, to bedziesz mial klienta... w mojej osobie. Byle szybko !!!

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 15:08

A ja mam pytanie czy udałoby Ci się załatwić z dlugim rękawem...to by było menifiq :smile:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 22:15

Witam

może post nie jest bardzo związany z tematem, ale czy miałbyś możliwosc sprowadzenia takich koszulek w rozmiarze XL http://cgi.ebay.pl/ITALY-2006-Away-Jers ... dZViewItem ? ile by mniej więcej kosztowały? a może ktokolwiek inny widział je w jakims sklepie w Polsce?

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 23:26

Ja mam następujące pytanie: czy mógłbyś podać na jaki wzrost jest L ? obawiam się że może być zbyt mała, a jak dobrze zrozumiałem to XL juz nie masz.

dres

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2006, 09:52

tez sobie zakupie taką koszulke tylko musze poczekac do konca miecha na wypłate z praktyk :/

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 22:43

chcialbym sie zapytac czy ten herb co jest dolączony do koszulki to trzeba samemu przyszyc czy co bo nie wiem ??? :think:

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 22:53

Mam pytanie do osoby ktora pisala jako pierwsza. Czy sa koszulki wyjazdowe, ale żółte? Chetnie bym kupil tyle, ze wlasnie zolta :smile:

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 17:59

Conrad JUVE pisze:chcialbym sie zapytac czy ten herb co jest dolączony do koszulki to trzeba samemu przyszyc czy co bo nie wiem ??? :think:
po raz kolejny ponawiam pytanie wazne :!: :!: :!:

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 18:23

tak, trzeba samemu przyszyc.

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
ODPOWIEDZ