Roberto Baggio "God From Italy" by Mateusszek
- rad3k88
- Juventino
http://eurogoal.pl/news.php?readmore=36Radeek pisze:Tak jak wcześniej Ci mówiłem film dodam do Downloadu na stronie z kompilacjami www.eurogoal.plGdy tylko wrzuci się na serwer podam Wam link.
- kosiorekk
- Juventino
Genialna kompilacja o jednym z moich najulubieńszych zawodników. Stworzyłeś dosłownie potwora! Tak, ten film, to potwór jeżeli chodzi o ten fach. Kompilacja ta zakrzywia percepcje i poraża wszystkie zmysły (tak, smaku również). Coś pięknego. jeżeli ktoś jeszcze nie ściągnął, to niech się zabiera do roboty. Natychmiast!
Mateusszek potwierdza się, że nie masz sobie równych na tym forum
.
Dzięki za te jakże fantastyczne chwile spędzone przy oglądaniu Twojego dzieła! Każdy twór jest lepszy od poprzedniego, dlatego boję się myśleć co Ty tu nam stworzysz za przypuśćmy 2 lata
Jesteś Wielki!
Mateusszek potwierdza się, że nie masz sobie równych na tym forum

Dzięki za te jakże fantastyczne chwile spędzone przy oglądaniu Twojego dzieła! Każdy twór jest lepszy od poprzedniego, dlatego boję się myśleć co Ty tu nam stworzysz za przypuśćmy 2 lata
Jesteś Wielki!

- juveman7
- Juventino
No cóż się tu rozpisywać. Wszystko już zostało napisane przez poprzedników. Ale dla mnie kompilacja miała jeden mankament: mianowicie muzyka, zapewne dlatego że nie lubię tego typu muzy, ale reszta
A tak poza temetem, Mateusszek, najlepsza muzyka na świecie w kompilacji została użyta w "Alex Del Piero- Remember This Name"
Twoja kompilację można opisać krótko, wyrażając wszystkie odczucia związane z obejrzeniem filmu:
"Wielki Kompilator - Wielka Kompilacja"

Twoja kompilację można opisać krótko, wyrażając wszystkie odczucia związane z obejrzeniem filmu:
"Wielki Kompilator - Wielka Kompilacja"
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- The_Sickness
- Juventino
Dopiero zassałem kompilke. Całość jest świetna, duzo materiału, fajnie się to ogląda, ...
a kit, chyba nie napisze nic co nie zostało w tym temacie napisane.
Podoba mi się i tyle, res4you
a kit, chyba nie napisze nic co nie zostało w tym temacie napisane.
Podoba mi się i tyle, res4you
- Coolfi
- Juventino
Nie będę oryginalny - również uważam, że kompilajca jest świetna. Wiem, że Mateusszek włożył w nią ogrom pracy, starał sie dopracować najmniejsze szczegóły, a kiedy okazało się, że praca może nie wyjść na światło dzienne był zawiedziony
.
Podoba mi się wszystko. Począwszy od efektów na muzyce kończąc. Miło, że Mateusszek postanowił użyć utworu, który mu poleciłem, w końcu w ten sposób zostawiłem swój mały ślad w tworzeniu tego dzieła.
Nie często zdarza mi się sciągać kompilacje sportowe, aczkolwiek te autorstwa Mateusska ściągać zawsze i zauważyłem, że każda kolejna jest lepsza. Myślałem, że po doskonałym filmiku o Maresce Mateusszek na chwilę przystopuje, jak widać myliłem się - zrobił o wiele lepszą kompilację o znakomitym zawodniku. Z tego co mi wiadomo w planach jest kolejne dzieło, ciekaw jestem czy znów uda się naszemu mistrzowi czymś zaskoczyć.
Gratulacje.
Podoba mi się wszystko. Począwszy od efektów na muzyce kończąc. Miło, że Mateusszek postanowił użyć utworu, który mu poleciłem, w końcu w ten sposób zostawiłem swój mały ślad w tworzeniu tego dzieła.
Nie często zdarza mi się sciągać kompilacje sportowe, aczkolwiek te autorstwa Mateusska ściągać zawsze i zauważyłem, że każda kolejna jest lepsza. Myślałem, że po doskonałym filmiku o Maresce Mateusszek na chwilę przystopuje, jak widać myliłem się - zrobił o wiele lepszą kompilację o znakomitym zawodniku. Z tego co mi wiadomo w planach jest kolejne dzieło, ciekaw jestem czy znów uda się naszemu mistrzowi czymś zaskoczyć.
Gratulacje.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
trzeba docenic wielka prace w zebraniu materialow i pomyslu podzielenia komplikacji na rodzialy, ale...
nie wiem czym sie ludzie zachwycaja... efekt z woda jest wprost koszmarny, w ogole nie widze nic poza tym co ww w tej komplikacji, ona nie ma nic! ot taki zbior bramek akcji, kariera, w tej komplikacji nie ma co sie podobac...
sry mateuszek ale jak dla mnie nic specjalnego
nie wiem czym sie ludzie zachwycaja... efekt z woda jest wprost koszmarny, w ogole nie widze nic poza tym co ww w tej komplikacji, ona nie ma nic! ot taki zbior bramek akcji, kariera, w tej komplikacji nie ma co sie podobac...
sry mateuszek ale jak dla mnie nic specjalnego
- mrhahn
- Juventino
To jest mistrzostwo świata!
Muzyka jest w 100% nastrojowa.
Posklejane super!
Powinieneś robić takie kompilacje zawodowo dla stacji telewizyjnych
BTW. Kiedyś sprzedano z Juve Baggio by czarować mógł Alex, po tym co zobaczyłem w tej kompilacji to pomyślałem... Gdyby Alex grał dalej z Baggio to co roku LM nasza
Muzyka jest w 100% nastrojowa.
Posklejane super!
Powinieneś robić takie kompilacje zawodowo dla stacji telewizyjnych

BTW. Kiedyś sprzedano z Juve Baggio by czarować mógł Alex, po tym co zobaczyłem w tej kompilacji to pomyślałem... Gdyby Alex grał dalej z Baggio to co roku LM nasza

- sebastian10
- Juventino
jeszcze nie ogladałem tak długiego i ciekawego filmiku chociaz niektóre utwory nieznam i nie wiem czy by nie mozna było lepszych kawałków znalesc ale i tak mi sie bardzo podobało im dalej ty lepiej w filmiku , nie zawsze tak jest. filmik o swietnym piłkarzu człowieku jeden z moich ulubienców dzieki takim piłkarza zakochałem sie w piłce noznej wielki poprzednik Del Piero podobny styl gry przywiazany do koszulki 10 bardzo ciekawa historia sportowa.
mam nadzieje ze jeszcze jak najszybciej powstanie nowy filmik który zrobisz moze o ms w niemczech .
mam nadzieje ze jeszcze jak najszybciej powstanie nowy filmik który zrobisz moze o ms w niemczech .
- white_wolv
- Juventino
Duzo lepiej brzmialoby "Roberto Baggio - The Italian God".
Rowniez chetnie zobaczylbym dobra kompilacje na temat Antonio Conte. W kolejce czeka jeszcze nasz zolnierzyk Di Livio..to by bylo dopiero cos.
Rowniez chetnie zobaczylbym dobra kompilacje na temat Antonio Conte. W kolejce czeka jeszcze nasz zolnierzyk Di Livio..to by bylo dopiero cos.
- behemot
- Qualità Juventino
Generalnie ok. Chociaz mogłoby być lepiej.
Filmik zdecydowanie zbyt długi. Przerwy pomiędzy scenkami niekiedy denerwują.
Jak dla mnie nie do zaakceptowania są fragmenty, w ktorych piłkarze są nienaturalnie rozciagnięci. Mogłes z tych materiałów zrezygnować.
Muzyka też po części mogłaby być inna, ale to podobnie jak i inne rzeczy jest sprawą gustu, a o tych nie ma co specjalnie gadać.
Filmik zdecydowanie zbyt długi. Przerwy pomiędzy scenkami niekiedy denerwują.
Jak dla mnie nie do zaakceptowania są fragmenty, w ktorych piłkarze są nienaturalnie rozciagnięci. Mogłes z tych materiałów zrezygnować.
Muzyka też po części mogłaby być inna, ale to podobnie jak i inne rzeczy jest sprawą gustu, a o tych nie ma co specjalnie gadać.
wake up! catch the rising sun!
- steru
- Qualità Juventino
Kompilacja bardzo dobra. Muzyka dobrana wręcz idealnie do poszczególnych etapów życia Baggio. Wielka ilość materiałów zmieszczona w tej kompilacji zdecydowanie podnosi jej ocenę. Wiele materiałów których nigdy nie widziałem i zapewne dalej bym nie widział gdyby nie ta kompilacja. Generalnie jest to jeden z moich ulubionych filmików z Twojej stajni i mam nadzieję że Twoje kolejne filmiki będą utrzymane na równie, bardzo wysokim poziomie. Powodzenia w dalszym Tworzeniu kompilacji i jako kolejna osoba delikatnie zasugeruje, że Conte powinien być bohaterem Twojej kolejnej pracy.
PZDR
PZDR
- BartekGajda9
- Juventino
Już poprzez inne swoje dzieła m.in. "Will Del Piero Come Back" i "Why Not Juventino?" wiedzieliśmy, że jesteś wielkim kompilatorem. Lecz kompilacja "Roberto Baggio - God From Italy" jest dziełem, które jeszcze bardziej umacnia nas w tym przekonaniu
Wpaniałe materiały, dotąd dla mnie niespotykane, świetnie dobrana muzyka, doskonałe zgranie elementów filmu, przejść pomiedzy ujęciami...Nic dodać - nic ująć. Czekam z niecierpliwością na kolejne twoje dzieła
gratulacje za twórczość.

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- malutki
- Juventino
Dopiero obejrzałem ten FILM i jestem pod duzym wrazeniem. Trudno to nazwać kompilacja, raczej bym użył słowa dokument. I to mnie właśnie cieszy najbardziej. Zamiast poswiecac czas na jakies efekty specjalne czesto w ogole przesłaniajace sama "treść" starałes sie pokazac Baggio z jak najlepszej strony i to Ci sie udało 
Pod wzgledem technicznym kolejne wielkie dzieło. Bardzo dobre utwory i bardzo dobra synchronizacja. Wszystko chyba już zostalo napisane przez poprzednikow
Poprostu 6/6
Pozdrawiam i zawsze sluze pomoca:)

Pod wzgledem technicznym kolejne wielkie dzieło. Bardzo dobre utwory i bardzo dobra synchronizacja. Wszystko chyba już zostalo napisane przez poprzednikow

Poprostu 6/6

Pozdrawiam i zawsze sluze pomoca:)