Pożegnalny mecz Alana Shearera
- Borkos
- Juventino
Gdyby ktoś był zainteresowany, daje linki do pełnego spotkania.
Są to torrenty, ściągnąć można za pomocą m.in BitComet'a
Wersja 1gb
Wersja 3gb
Alan rozpoczął mecz symbolicznym kopnięciem piłki(niestety, nie doszedł jeszcze do pełnej sprawności po kontuzji...), po czym został zmieniony. Jednak w 93 min wszedł ponownie na boisko by zdobyć bramke z karnego, swoją ostatnią bramke w oficjalnym meczu.
Są to torrenty, ściągnąć można za pomocą m.in BitComet'a
Wersja 1gb
Wersja 3gb
Alan rozpoczął mecz symbolicznym kopnięciem piłki(niestety, nie doszedł jeszcze do pełnej sprawności po kontuzji...), po czym został zmieniony. Jednak w 93 min wszedł ponownie na boisko by zdobyć bramke z karnego, swoją ostatnią bramke w oficjalnym meczu.
- ULAT
- Juventino
Wielki piłkarz, wielka kariera. Pewnie gdyby nie kontuzje pograłby jeszcze ze 2 lata. Przez większość swojej kariery (a może i całą, przepraszam za niewiedzę) wierny był jednemu klubowi-Newcastle United). Podpora zarówno klubu jak i reprezentacji. Wieloletni kapitan Dumnych synów Albionu. Nieraz napsuł nam, Polakom krwi w eliminacjach do wielkich imprez. Chylę przed nim czoła.
- juveman7
- Juventino
Tak można podsumować karierę tego zawodnika. Nigdy nie przepadałem za anglikami, ale dla niego zawsze miałem szacunek. Zawsze prezentował sobą kulturę na boisku i wielką klasę. Po prostu był dobrym zawodnikem , który musi pozostać w pamięci wielu kibców ponieważ na to zasługuje.ULAT pisze:Wielki piłkarz, wielka kariera. .
Alan Shearer

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Mr Cezary
- Juventino
Kolesiowi należy się szacunek za to co zrobił dla futbolu, nie tylko w Anglii. Podziwiam za wytrwałość, bo nawet w podeszłym jak na piłkarza wieku, potrafił rozstrzygać losy meczów. Legenda Newcastle. Symbol jakich mało. Wzór do naśladowania dla młodych. Szkoda, że odchodzi..
To już drugi wielki po Zizou 

- juverm
- Juventino
Kurcze wielki żal czuję gdzy odchodzą piłkarze dzięki którym poznawałem piękno futbolu :płaczę: . Odszedł Ferrara, Conte teraz odchodzą Zidane, Bergkamp i właśnie Shearer. Alan jest jednym z niewielu Angielskich zawodników których szanuję
. Należy mu się wielki szacunek za całokształt a jako piłkarz pokazywał na boisku prawdziwe FAIR PLAY.
Pozdro

Pozdro

- Bosiontko
- Juventino
ano swietny zawodnik, jeden z nielicznych Anglikow ktorych nawet lubie
ale ze byl wierny cala kariere 1 klubowi to nieprawda, powinniscie pamietac jak Legia grala w LM z Blackburn Rovers to tam brylowal Alan Szira. (pozdro dla jednego z komentatorow) Gral jeszcze w Southampton, ale to juz sprawdzilem (zeby nie bylo ze taki obeznany jestem:P)

- Borkos
- Juventino
Raz nawet pokazał czerwoną kartke sędziemu :lol:
Na pewno był jednym z najlepiej grających w powietrzu graczy w historii. No i przywalić też potrafił - czasami miałem wrażenie że strzelając nawet nie celował, tylko próbował uderzyć najmocniej jak tylko potrafił. Bramka z wolnego przeciw ManU to po prostu poezja była, tak samo bramki z Evertonem i Chelsea - kto nie widział, niech żałuje.
Na pewno był jednym z najlepiej grających w powietrzu graczy w historii. No i przywalić też potrafił - czasami miałem wrażenie że strzelając nawet nie celował, tylko próbował uderzyć najmocniej jak tylko potrafił. Bramka z wolnego przeciw ManU to po prostu poezja była, tak samo bramki z Evertonem i Chelsea - kto nie widział, niech żałuje.
- jeżak
- Juventino
- RuTeK
- Juventino
Moze i Kon dal zolta kartke sedziemu ale to akurat Alan pokazal Czerwonajeżak pisze:To akurat chyba zrobił Gascoigne ale żółtą zdaje się.Borkos pisze:Raz nawet pokazał czerwoną kartke sędziemu :lol:
Szkoda, że odchodzi... Wielki piłkarz wielki Człowiek!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !