LM (1/4): Arsenal 2-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:42

Od jakiegos czasu obserwuje mecze Juventusu na zywo (zwlaszcza te na szczycie). Widzialem wiele, ale to co zobaczylem dzisiaj wola o pomste do nieba.

1. Zlatan Ibrahimovic :lol:. Przepraszam.... kto to chcial 35mln funtow za niego dac? Jezeli dalej ktos taki bedzie to oddac go bez namyslu. Nawet jak dadza 15 mln mniej to tez sie nie zastanawiac. Niestety, ale mop z leclerca zrobilby wiecej na boisku niz robi ten czlowiek. Zawiodl mnie po calej linii. Kiedy do nas przechodzil, wierzylem w niego calym sercem. Niestety, ale po niezlym pierwszym sezonie w tym poczul sie widocznie zbyt pewnie, w koncu w kazdym meczu gra od poczatku mimo duzo lepszej formy Del Piero.

2. Dosc trenerow rodem z Italii. Rozumiem, ze taktyka musi byc. Rozumiem, ze tradycja nakazuje. Rozumiem, ze kazdy moze popelnic glupote. Ale wprowadzenie przy stanie 2-0 dla Arsenalu, Chielliniego za Mutu? Tego nie rozumiem :lol:. Dosc mentalnosci wloskich trenerow. Mozecie mowic co chcecie, ale troche polotu do gry wniesc trzeba. Capello pokazal dzisiaj szczyt antyumiejetnosci trenerskich. Z drugiej strony moze chcial bronic wyniku. W takim razie gratuluje i zwracam honor, udalo sie w 100% :lol:.

3. Camoranesi i Zebina :lol: .

Podsumowujac: marnosc nad marnosciami, zenada i tost z maslem :lol: .

srali muszki będzie wiosna
*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:42

Pięknie! Dziękujemy wam! Naprawde cudowny mecz. Dziękuje Zlatanie Ibrahimowiczu, Dziękuje niezawodny Żonatanie Zebino, Dziękuje sędziemu, dziękuje Mamie, Tacie, Cioci, Wójkowi, Babci, Dziadkowi.

Ciekawe jak odrobimy 2 bramki bez Camora, Del Piero (może) i Zebiny? Będzie dobrze chłopaki. Wygramy Lige Mistrzów! Ale Nedved napewno tego nie doczeka jako piłkarz. Capello jako trener Juve tez nie.

Noi Siamo Juventus.
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:43

To było po prostu żałosne... Począwszy od wyniku, poprzez styl w jakim Juventus przegrał... Wstyd, hańba i nic więcej... Żałuję, że awansowaliśmy do półfinału... bo tak naprawdę mieliśmy odpaść z Werderem i nie byłoby tego blamażu... Cała Polska to widziała... Pokażcie się zwolennicy Capello i Ubrahimovica?? proszę o wypowiedź kolegi Jah i innych... jeden wielki wstyd.., 1 (słownie: JEDEN) celny strzał na bramkę...

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

[*] Sedzia meczu... [*] Camor dostał czero słusznie, ok, ale Zebina... Zlatan sie starał, ale co z tego ?! Treze brak słów, Cannavaro i Buffon bez zarzutu, Puma i Vieira nieskutecznie, zmiany Capello też niezbyt udane... gdzie BALZA?! ALESSANDRO, MUSISZ SIE WYLECZYĆ I POMÓC AWANSOWAĆ, W TOBIE JEDYNA NADZIEJA, PAVEL WRÓĆ, AMEN... Tyle na ten temat :doh:

Mario_90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Wg mnie czas Capello juz sie skonczyl. Niech jeszcze potrenuje do konca sezonu i niech idzie do tego Realu przynajmniej sobie zarobi. Juventus nie sklecil nawet jednej dobrej akcji, nie majac stylu i pomyslu. W tydzien raczej cud sie nie stani i nagle gra Juve sie nie zmieni.

I nie wiem czy Don Fabio kaze im trenowac kick-boxing :?: Trzy idiotyczne czerwone kartki w dwoch meczach, cos tu jest nie tak.

A na koniec pobawie sie w A.Leppera :smile:
Capello musi odjesc :!: :!:

EDIT:
Camor dostał czero słusznie, ok, ale Zebina...
Czy wg ciebie Zebina nieslusznie dostal czerwona kartke :?: Bo wg mnie baaaardzo slusznie...

Ale mimo takiego balmazu nie powinnismy sie odwracac od Juve...
Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce
Ostatnio zmieniony 28 marca 2006, 22:50 przez Mario_90, łącznie zmieniany 1 raz.

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

To było po prostu żałosne... Począwszy od wyniku, poprzez styl w jakim Juventus przegrał... Wstyd, hańba i nic więcej... Żałuję, że awansowaliśmy do półfinału... bo tak naprawdę mieliśmy odpaść z Werderem i nie byłoby tego blamażu... Cała Polska to widziała... Pokażcie się zwolennicy Capello i Ubrahimovica?? proszę o wypowiedź kolegi Jah i innych... jeden wielki wstyd.., 1 (słownie: JEDEN) celny strzał na bramkę...

Izajasz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:45

A w dupie mam taką gre i takie zachowanie piłkarzy naszych. Wstyd i hańba. Jak zawsze piekne zmiany Capello. Zlatan znowu kolejny mecz gra bardzo dobrze i popisuje sie niesamowitymi sztuczkami. Mutu schodzi chociaż nie grał z Romą i był w miare wypoczęty. Nie wytrzymaliśmy fizycznie i psychicznie. Zobaczymy jak sobie Arsenal poradzi na szerszym boisku. Hmm a moze nasza Primavera ogra Arsenal w rewanżu?? :)

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:45

taaak...komentarz będzie krótki:

po pierwsze zasluzyli na taki wynik- i jak ladnie mecz zaczeli to go skonczyli dosyc beznadziejnie.
po raz kolejny moja niechec do Camonaresiego zostala umocniona.
po trzecie szkoda ze nie potrafimy przegrywac z klasą.
po czwarte zal mi tych ktorzy sie starali. i to chyba będzie Buffon, ktory naprawe niezle bronil, Zambrotta probowal cos tam zdzialac...no i tyle co ja wiem NA PEWNO.
po piąte fajny bedziemy miec sklad na rewanz^_^ ilu pilkarzy nie bedzie gralo bo juz stracilam rachube?
po szóste, tylko placz mi pozostaje, nie dlatego ze przegrali, ale za to ze upadli tak nisko, by faulując wyladowywac swą zlosc.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:46

No ja daje Juve 30% na awans do półfinału oby pokazali coś wiecej niz teraz .... Ibra na kompletne 0 bez camora bez Vieiry i Zebiny (tego ostatniego moze i dobrze...) Bede wieżył do końca ale ebdzie trudno bardzo trudno rewanz juz 4.04.06 czyli za tydzien

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:49

Co tu gadac... bez zmian - w LM kompletnej padaki ciag dalszy... ile to juz lat? Wspominam do dzisiaj pamietny mecz z MU przegrany w turynie 0:3... i caly czas mialem nadzieje, ze wiecej czegos takiego nie przezyje... a tu masz ci. Powazna gra w LM to ciagle ta sama gra - ta sama taktyka, nastawienie, mentalnosc, te same porażki... Dzisiaj dodatkowo mielismy show czerwonych kartek - chyba sie chlopcy za bardzo przyzwyczaili w Serie A wygrywac i teraz zachowuja sie jak dzieci, ktorym zabrano zabawki - to rownie przykre jak sama porazka, ze nie potrafimy przegrac z honorem. Smialem sie z Romy a tu prosze - robimy to samo :(. Jakims cudem nie stracilismy wiecej bramek i dzieki temu za osiem dni bedziemy mieli szanse "podziwiac" trenerski geniusz Capello, ktory powinien (co ja mowie - on musi to zrobic) ustawic druzyne po prostu ofensywnie zeby odrobic dwie bramki. Ciekawe jak mu sie to uda... :snooty: . Druga pozytywna wiadomoscia jest to, ze w rewanzu nie zagra Vieira, ktory gral tak chaotycznie, ze albo mial jakis uraz glowy w szatni przed meczem albo chcial pomoc bylym kolega. Zreszta Thuram jak to juz ma w zwyczaju tez musial w takich padakach grac pierwsze skrzypce... Moze powinnismy na nastepne dziecies lat dac sobie spokuj z europejskimi rozgrywkami zeby nauczyc sie w nich grac... albo chociaz przegrywac.
PS: Jedyny pozytywny aspekt meczu - teraz juz chyba nikt nie ma watpliwosci kto powinien grac u boku Treze. Za chwile jakis "znawca" wyskoczy ze stwierdzniem, ze Ibra sie dzisiaj staral i mial pilke itp. - przypominam tylko, ze aby chocby przyzwoicie grac nie wystarczy dostawac pilke, trzeba cos z nia zrobic a Zlatan mial dzisiaj niezliczona ilosc strat... kompeltnie bezproduktywny.
Dobrze koniec lamentow - mamy genialnego treneiro, o ktorego wszyscy sie bija i on napewno zapewni nam udany rewanz :prochno:.

calma calma
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Juventus: ur. 1897r - zm. 28.03.2006r w Londynie śmiercią tragiczną.

Obrazek
madmax1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

antyfoootbal w wykonaniu Juve, żenada w wykonaniu Ibrahimovicia i jego całkowita bezproduktywność i ani jeden celny strzał na bramke...... ani jeden - nie przypominam sobie żeby choć raz musili Lehmana do popełnienia błędu - to jest absurd... Trezeguet to zawodnik do wykańczania akcji więc do niego nie mam pretensji ale Ibrahimović nie dość że nie strzelał, nie podawał celnie to jeszcze tracił prawie wszystko co mógł... najgorszy mecz w wykonaniu Zlatana jaki widziałem - poza tym pękła we mnie wiara w możliwości Capello - myślałem że bedzie on potrafił przewidzieć to co sie bedzie działo i odpowiednio ustawi zespół - tymczasem gra Juve to było walenie głową w mur...

Jest pewna doza ryzyka w sportach motorowych, zwłaszcza w Formule 1, ale to jej immanentny element.(...)Tak się składa, że ja za bardzo lubię to, co robię, żeby to rzucić. Nie mogę tego rzucić. To jest część mojego życia." -Ayrton Senna
flog11c

Juventino
Juventino

dla mnie to co pokazali dzis to byla kompletna klapa- Ibrahimowicz zagralk jak ostatnia lajza, Camoranesi cos szarpal ale za to co zrobiol na koniec to bym go przeniosl buty czyscic primaverze, Zebina chyba nie wiedzial gdzie jest i po co .... nie ma co gadac ... gdyby nie thuram buffon i Cannavaro to bysmy sromotnie przegrali z 4:0...rece opadaja

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:50

Ciekawe jak odrobimy 2 bramki bez Camora, Del Piero (może) i Zebiny?
Jak piłkarze nie będą wierzyli w to tak jak Ty to na pewno nie awansujemy. A co do Zebiny...to nawet dobrze, że nie zagra - prawie każde jego podanie lądowało pod nogami graczy Arsenalu. Nie mówiąc już o czerwonej kartce.

Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 22:50

Rozumie ze Zlatan gra gorzej od Rasiaka. Rozumie ze Camoranesi formy. Nie, nic nie rozumie.

Vieira? 20 mln :lol: za co? Gra tak samo jak Blasi.

Capello? :lol: Jego decyzje personalne :lol:

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
Zablokowany