Mecze Juve na TeamSpeaku
- rafal005
- Juventino
Nowy serwer TeamSpeaka: 193.174.91.49:8767 (hasło: OPERON)

Pokój: Juventus
Mam nadzieję, że ten serwer będziemy mieli już na dłużej. Po wejściu na nasz kanał każdy ma domyślnie wyciszony mikrofon, więc nie będą już miały miejsca sytuacje z poprzednich meczów, kiedy jedna osoba mogła skutecznie uprzykrzać słuchanie innym.
Niestety dalej nie ma możliwości pisania czegokolwiek na kanale, więc do wypowiadania się na temat komentowania lub ewentualnych problemów z TSem zapraszam na czat JP lub na GG.
FAQ znajdziecie na samej górze poprzedniej strony.

Pokój: Juventus
Mam nadzieję, że ten serwer będziemy mieli już na dłużej. Po wejściu na nasz kanał każdy ma domyślnie wyciszony mikrofon, więc nie będą już miały miejsca sytuacje z poprzednich meczów, kiedy jedna osoba mogła skutecznie uprzykrzać słuchanie innym.
Niestety dalej nie ma możliwości pisania czegokolwiek na kanale, więc do wypowiadania się na temat komentowania lub ewentualnych problemów z TSem zapraszam na czat JP lub na GG.
FAQ znajdziecie na samej górze poprzedniej strony.
- farmer16
- Juventino
A mi sie pewnie nie uda ponownie wejść na TemSpeaka. Bardzo chciałbym posłuchać tych komentatorów jak komentują, ale zaś pewnie się nie uda. Zawsze jak wchodze wpisze wszystko poprawnie chwilę poczekam , wyskakuje mi czerwony napis na dole, i babka mówi error. Za każdym razem tak mam jak jest mecz
Moglibyście mi dać jakieś rady, albo coś bo chętnie bym was posłuchał 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Jak w duecie to dobrze, bo moze nie powinienem tego mówic ale komentarz swiergota jest nudnawy ... o_O Najlepsza była dwojka Rafal i Dionizos 
- RuTeK
- Juventino
A zobacz czy amz wykasowane haslo spod numeru Ipfarmer16 pisze:A mi sie pewnie nie uda ponownie wejść na TemSpeaka. Bardzo chciałbym posłuchać tych komentatorów jak komentują, ale zaś pewnie się nie uda. Zawsze jak wchodze wpisze wszystko poprawnie chwilę poczekam , wyskakuje mi czerwony napis na dole, i babka mówi error. Za każdym razem tak mam jak jest meczMoglibyście mi dać jakieś rady, albo coś bo chętnie bym was posłuchał

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- kubinho 10
- Juventino
Ja tam uważam że było na prawde dobrze.Paolo_Rossi_1982 pisze:Jak w duecie to dobrze, bo moze nie powinienem tego mówic ale komentarz swiergota jest nudnawy ... o_O
Świergot skoro mówisz że będzie duet to zdradzić kto będzie komentował
Grande Juve, Vinci Per Noi
- steru
- Qualità Juventino
Przyjacielski głos Rafała plus beknięcia i przekleństwa Dionizosa to było coś.Ta dwójka wyznaczyła nową jakość komentowania, nie zalewamPaolo_Rossi_1982 pisze:Najlepsza była dwojka Rafal i Dionizos
Słuchałem 2 razy relacji na TS i 2 razy były podane linki do meczu w real playerze.Jest coś wiadomo czy dziś też tak będzie?
- Mateo
- Juventino
Zapraszam wszystkich na teamspeaka
. Dzisiaj komentuje tylko rafał, ale komentuje bardzo fajnie. Teraz już zawsze będe tam wchodził, super inicjatywa. Właźcie :!: .