Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 22:51

Szkoda, ze po skonczeniu ankiety tyle osob sie zebralo do glosowania 8) gratulacje steru... z checia przeczytam twoj alfabet :twisted:
Odpadlem z ankiety, dziwne ze dopiero teraz :D a wiec mile czasy widzenia swojego nicka tam na gorze minely... :evil:
A w nowej ankiecie swoj glos oddam znow na gorczasa...

Obrazek
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 16:26

kędzierzawy pisze:Majstrować to sobie możecie przy nicku bblackk-a :P
Hahaha... ubaw po pachy! Zapraszam do majstrowania przy czimś nicku... :P Ja już przeprowadzam testy na kędzierku :prochno:
kędzierzawy pisze:Ja już zacząłem pisać swój alfabet(mam 4 niesamowicie obszerne literki), dlatego do mnie ponaglenia nie musisz wysyłać. Widzisz, oszczędziłem Ci roboty :P
Nie bądź taki "hop do przodu", bo Alexxxxx, 6 miesięcy temu, też informował, że "zaczął" pisać swój alfabet... :smile:

Heh... dawno nie zaglądałem do tego tematu, a tu proszę! Ankieta poleciała, nawet nie zdążyłęm oddać głosu :P Jednak, bez mojej "skromnej" pomocy, wygrał mój faworyt - steru 8) Żeby zadośćuczynić mojemu występkowi głosuję (z delikatnym poślizgiem, ale co tam :P) na steru - <ja bblackk, oddaję mój głos na użytkownika: steru>. Teraz steru może sobie to wydrukować i powiesić nad łóżkiem, zawsze będzie mógł miło powspominać, jaka sława JP, oddała na niego swój głos, nie? :prochno:

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 18:44

bblackk pisze:
kędzierzawy pisze:Majstrować to sobie możecie przy nicku bblackk-a :P
Hahaha... ubaw po pachy! Zapraszam do majstrowania przy czimś nicku... :P Ja już przeprowadzam testy na kędzierku :prochno:
ale bblackku przy Twoim nicku jest największa zabawa i pole do popisu-a np.u kedziera? no może być: kędziorek i...?
bblackk pisze: <ja bblackk, oddaję mój głos na użytkownika: steru>. Teraz steru może sobie to wydrukować i powiesić nad łóżkiem, zawsze będzie mógł miło powspominać, jaka sława JP, oddała na niego swój głos, nie? :prochno:
hahaha, bo padne ze śmiechu, steru Ty się nie chwal znajomością z beblokiem bo nie wyjdziesz na tym najlepiej. "Sława JP"- no nie mogę.
A co do alfabetu to głos oddałem (jak zresztą w poprzedniej ankiecie) na RuTka(mam nadzieję, że dobrze odmieniłem).

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 22:17

bblackk pisze:<ja bblackk, oddaję mój głos na użytkownika: steru>[/i]. Teraz steru może sobie to wydrukować i powiesić nad łóżkiem, zawsze będzie mógł miło powspominać, jaka sława JP, oddała na niego swój głos, nie? :prochno:
Wiedziałem co robię pisząc na forum o Twojej kandydaturze w samych superlatywach :smile: Ale jedno mi wybacz nie będę chodził w koszulce z napisem : "be like beblok" ponieważ boję się reakcji środowiska mnie otaczającego :prochno:

P.S Nie mam drukarki może byś to dla mnie wydrukował i podesłał na mój adres :whistle:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 02:24

Hmmm, dość długo zabierałem się za napisanie czegoś w tym temacie, ale jakoś nigdy nie miałem czasu :prochno: W końcu napisał do mnie Diego, więc postanowiłem specjalnie dla niego znaleźć czas na wzięcie udziału w tej zabawie :wink:
Tak więc przejdźmy do ankiety :)
Długo wachałem się między gorczasem a Mateusszkiem. Obaj są, moim zdaniem bardzo ciekawymi osobami i chętnie przeczytałbym ich alfabet :) Po długim zastanowieniu stwierdziłem, jednak iż to gorczas, wydaje się mieć, przynajmniej w moim mniemaniu, ciekawszą osobowość :think: I to na niego oddałem swój głos. Jednak chciałbym jeszcze zaznaczyć, że pomimo tego w przypadku wygranej Mateusszka także nie będę płakał :smile:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 09:29

Jako ze w ankietach pojawiaja sie osoby, ktorych nie znam do konca dobrze, w poprzedniej i biezacej ankiecie zaglosowalem na gorczasa, ktory jakis czas temu zwrocil moja uwage.
Wyglada na to, ze zabawa znowu jest w fazie "dołka", to wyglada normalnie na taka sinusoide- raz wzlot, raz dołek :roll:

Diego, pisales cos swego czasu o jakims nowym pomysle, zwiazanym z nowa zabawa- moze wiecej szczegolow?... :whistle:

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 02:19

W tym miejscu wypada mi przeprosić... Obiecałem, że oddam swój alfabet w okolicy Świąt, niestety moja praca nie jest jeszcze ukończona :oops: Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że nie sprecyzowałem o jakie dokładnie Święta mi chodzi :smile: Pisanie alfabetu nie jest jednak taką prostą sprawą... Tym większy mam szacunek dla osób, które juz oddały swoje prace.

W obecnej ankiecie swój głos oddaję na Mateusszka. Swoją decyzję motywuję nie kompilacjami, które tworzy, tylko w dużej mierze tym, iż miałem z nim po prostu okazję normalnie porozmawiać. Sądzę, zę jego alfabet będzie ciekawy, a i jego posty na forum trzymają odpowiedni poziom :ok:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2006, 21:16

Wyniki ankiety:
1. Mateusszek - 13 głosów
2. gorczas - 11 głosów
3. RuTeK - 8 głosów
4. Jaro - 6 głosów

Gratulacje dla użytkownika Mateussek. Mam nadzieję, że szybko doczekamy się alfabetu. Niestety, ale następnej ankiety nie będzie :roll: . Wspólnie z użytkownikiem o nicku mnowomiejsky (ha, nie musiałem odmieniać :wink: ) postanowiliśmy wstrzymać tą zabawę. Od jakiegoś czasu dało się zaobserwować wyraźny spadek popularności tej zabawy i mamy nadzieję, że forumowicze zatęsknią za nią i kiedyś będziemy mogli ją wspólnie komentować. Ale nie martwcie się. Wszystkich fanów alfabetów zapraszam do tematu o nowej zabawie, który jutro zostanie założony. Mam nadzieję, że tamta zabawa również będzie cieszyć się taką popularnością, jak "Forumowicz od A do Z" na początku. Jeśli ktoś napisze alfabet, to proszę go o wklejenie go do właściwego topicu oraz o poinformowanie o tym innych użytkowników w temacie "10 pytań do..." - dyskusja. Dziękuję za wspaniałą zabawę :wink: .

Proszę moderatora o zamknięcie tego tematu i o przyklejenie go!

:roll:
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2006, 21:50

Może zdąże jeszcze przed zamknięciem tematu :wink: . Dziękuje za głosy i mam nadzieje, że nie zawiode was swoim alfabetem. Jak szybko go napisze...tego dokładnie nie wiem i nie będe niczego obiecywał. Mam coraz mniej czasu :? . Jeśli tylko znajde go więcej to napewno wezme się za tę prace. Fajnie, że wiele osób zauważa mnie na forum i zagłosowało na mnie. Dodatkowo wygrałem ostatnią ankiete :D . 3majcie kciuki za mój alfabet.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2007, 14:59

Po blisko półtora roku, zgodnie z sugestią innych użytkowników, ponownie otwieramy temat &#8222;Forumowicz od A do Z&#8221;. Po chyba nieudanej próbie &#8222;10 pytań do&#8230;&#8221; i przerwie z zabawami polegającymi na tworzeniu dłuższych wypowiedzi pisemnych na swój temat powracamy do alfabetów. Przez te półtora roku na naszym forum przybyło wielu nowych i ciekawych użytkowników, którzy, mam nadzieję, chcieliby się bardziej &#8222;otworzyć&#8221; przed resztą. Zachęcam wszystkich spóźnialskich do zamieszczania swoich prac, nowych użytkowników do zgłaszania się do ankiet (w tym temacie lub przez prywatne wiadomości do mnowomiejsky&#8217;ego bądź do mnie). A może któryś użytkownik zamieści drugi alfabet, w którym podzieli się z nami zmianami, które zaszły w jego życiu od momentu napisania poprzedniego?

Witamy ponownie!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2007, 15:00

Rozhuśtajmy ten temat od nowa. Zachęcam.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2007, 16:23

Hurrrra :D Sam ostatnio właśnie myślałem, że możnaby ruszyć ten temat od nowa :)

Tylko jedna zasada musiałaby zostać wprowadzona. Osoba, którza bierze udział w ankiecie powinna się na 100% okreslić. Wiadomo jak było z niektórymi użytkownikami, którzy mimo wygrania ankiety nie pisali swoich alfabetów. Także dobrze by było, aby do ankiety dodawani byli ludzie poważni, którzy później nie zrobią nikogo w balona. Wiem, że zasada ta była kiedyś, ale tym razem podstawą musi być konkretne oświadczenie: "Tak, napewno napiszę alfabet." Wiadomo, że bez tego to wszystko nie będzie miało sensu.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2007, 18:25

To nie jest takie proste. Wydaje mi się, że wszyscy użytkownicy, którzy potwierdzają chęć wzięcia udziału w ankiecie, a później ją wygrywają, są początkowo przekonani o tym, że ten alfabet napiszą. A przecież nie można wyznaczać konkretnego terminu, do którego trzeba oddać pracę, a później ich karać, bo to zwykła zabawa. Czyli na razie pozostaje nam tylko liczyć na duży zapał i chęci innych użytkowników.

Na razie zgłosił się jeden użytkownik, zachęcam resztę.

Forumowa lista pogrady:
swiergot, DeeJay, Ulisses, Medi, Alexa Del Piero, kouba, Alexxxxx, BIGGI, rafal005, Jacol, Andrewtbg, BIANCONERI, kedzier, steru, Mateusszek.

Wiadomo jak z niej wyjść, nie?

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2007, 19:58

ufff... nareszcie.

Dobrze, że "Forumowicz..." nie umarł śmiercią naturalną. Zabawa była naprawdę przednia, poznać kilku z Was choć trochę bliżej. Jednak Diego powziął słuszną decyzję, zamrażając na pewien dłuższy czas ankiety. Coraz mniej osób uczestniczyło w głosowaniu, coraz mniej osób umieszczało alfabety. Teraz doszło sporo userów (świeża krew :p) , którzy mogliby stworzyć ciekawe prace, a sądzę że i stare pryki stęskniły się za tą zabawą forumową.

Jest jednak jeden, mały i niestety powtarzający się ciagle problem. Pamiętam, że na samym początku zabawy w ankiecie wzięło udział... 70 osób :shock: . Wraz z kolejnymi ankietami ilość uczestników spadała, aż do "odklejenia" topicu. Wtedy nastąpił drugi "boom" użytkowników, który po raz kolejny spadał adekwatnie do kolejnych ankiet.
Można się zastanowić co zrobić, aby zabawa się przyjęła na naprawdę długo i nie "hibernować" go co jakiś czas. Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.

A tym, którzy jeszcze nie umieścili alfabetów proponuje założyć specjalną rangę: lenie i obiboki.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 12:12

W takim razie ja się zgłaszam do następnej ankiety :D

Zablokowany