Kamil Kosowski-wielka gwiazda piłki
- alabama_junior
- Juventino
Kamil Kosowski, piłkarz Wisły, mógł od przyszłego sezonu występować w drużynie mistrza Francji Olympique Lyon. Do transferu jednak nie dojdzie, a to za sprawą samego zawodnika, który postawił francuskim działaczom zbyt wygórowane żądania finansowe.
Jak poinformował "Tempo" jeden z pracowników Olympique Lyon, pragnący zachowań anonimowość, Kosowski zażądał zarobków w wysokości 200 tysięcy euro miesięcznie!
"Nie, takie zarobki to czyste szaleństwo! Jeśli to prawda, to Kosowski nie wie co mówi, bo takich pieniędzy nie dostanie nigdzie w Europie. Tyle to mogą zarabiać prawdziwe gwiazdy, a nie jakiś Polaczek" - powiedziała jedna z osób blisko związana z klubem
"O, Boże! Co ten Kosowski sobie myśli? Przecież on nie jest Maradoną!" - wykrzyknął zaskoczony Bogdan Basałaj, prezes Wisły Kraków SSA.
Jak poinformował "Tempo" jeden z pracowników Olympique Lyon, pragnący zachowań anonimowość, Kosowski zażądał zarobków w wysokości 200 tysięcy euro miesięcznie!
"Nie, takie zarobki to czyste szaleństwo! Jeśli to prawda, to Kosowski nie wie co mówi, bo takich pieniędzy nie dostanie nigdzie w Europie. Tyle to mogą zarabiać prawdziwe gwiazdy, a nie jakiś Polaczek" - powiedziała jedna z osób blisko związana z klubem
"O, Boże! Co ten Kosowski sobie myśli? Przecież on nie jest Maradoną!" - wykrzyknął zaskoczony Bogdan Basałaj, prezes Wisły Kraków SSA.
białe jest białe, czarne jest czarne
- ToMeK
- Juventino
Dziwi mnie ze Kosowski nie przechodzi do takiego klubu jakim jest Lyon ... dziwie mu sie naprawde ... to mogla byc juz ostatnia oferta jaka mogli mu zaproponowac dzialacze tak swietnego klubu jak na Francuska lige ... no i jescze chce wiecej, rozumiem ze chlopak chce troszke zarobic ale bez przesady ... czy jest gwiazda ? Gwiazda byl na poczatku sezonu gdy gral jeszcze w Pucharze Uefa ; koncowka sezonu mu naprawde nie wyszla ... nie byl to ten Kosowski co kilka miesiecy wczesniej ... gra w reprezentacji rowniez - ociazaly, nie potrafil podac itd. ! Wydaje mi sie ze zaprzepascil sobie Kamil taka szanse jaka dostal ... moze jeszcze dzialacze jakiegos w miare dobrego klubu na ''rozwinieci skrzydel'' szanse Kosowskiemu daja (Inter bodaj stara sie o niego albo staral ... ) Niedawno pisalo ze zawiodl wyslannika ktory obserwowal go na meczu Polska - Szwecja ... Na zakonczenie tego mojego postu zycze Kamilowi aby jakis dobry klub zlozyl mu oferte w miare jego wymagan i zgodzil sie przejsc bo siedzenie w tej naszej Polsce i robienie kariery dobrze mu nie wyjdzie ... tutaj nie ma dla niego przyszlosci jak i dla wszystkich Polskich pilkarzy...
- RAT
- Juventino
Kosa chyba po udanym sezonie w Wisle Kraków myśli że najwieksze kluby w Europie za wszelką cenę chcą mieć go w swojej drużynie, dlatego postawił tak wygórowane wymagania finansowe,a wogóle jak Kosowski będzie dalej grał jak w ostatniach tygodniach to wątpię czy nawet jakis zespól z końca tabeli ligi francuskiej będzie chciał go zaangażować, ale niedziwie się że chciał dobrze zarabiać w końcu jeszcze niecały rok temu w Pucharze Uefa błyszczał forma a teraz bieda z nim, kiepsko idzie mu w reprezentacji czego dowodzi np.mecz ze Szwedami. Jak tak dalej pujdzie to Kosa nigdy nie wyjedzie za granice do jakiegos lepszego klubu niż Wisła Kraków :!: :!:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zdziwil mnie Kosowski :? On myśli, że jest światową gwiazdą
Ahhhh widać, że o pieniądze mu chodzi szkoda gadać. I dobrze mógł grać w takiej dobrej drużynie a tak niewiadomo. Zadużo by chciał :evil:

- wilq
- Juventino
jak by to powiedziec ... sława mu do glowy strzelila zeby tak zarabiac to trzeba byc GWIAZDA typu niegdys Platini albo Maradona a nie jakims pilkarzykiem co ledwo sie wybil i chce byc najlepszy. Kamil powodzenia w przyszlosci.
- uNdErGrOuNd_zMc
- Juventino
bLeEeE jUsH NiE mOgĘ żYgAm tYm cAłYm kOsOwSkIm pRzEcIeRz oN SiE NiE nAdAjE :? jA NiE WiEm Co mAnCiNi w NiM wIdZi jAk tO tAkA pIcZkA 
- cukier
- Juventino
a kosowski niech lepiej nie idzzie nigdzie bo pójdzie zagra 1 mecz swój najgorszy w karierze i bedzie siedział do końca sezonu a w Wiśle mają szanse:) na awans do ligi MISTRZÓW!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
JUVE FOREVER!!!!
- Alex-10
- Juventino
Teraz od Kosy to nawet Kuba Borowski (V liga) jest lepszy 
Ostatnio nam Kubuś w Kwidzynie walnął bramę jak Rivaldo - przewrota z 16 metrów w okieno - ale fart!!!!!!!!

Ostatnio nam Kubuś w Kwidzynie walnął bramę jak Rivaldo - przewrota z 16 metrów w okieno - ale fart!!!!!!!!
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27