Will great Del Piero come back? by Mateusszek - już gotowy!
- ghost85
- Juventino
No cóż Mateusszek nie wiem jak ubrac w słowa to co zrobiłeś. Nie moge tego nazwać rzemiosłem, bardziej podchodzi to pod sztukę. Udało Ci sie zrobić coś niemozliwego. Filmik nie jest tylko zwykłym zlepkiem poszczególnych fagmentów meczu. Nadałeś temu dziełu klimat a to za sprawą świetnego utworku. Naprawde chwyta za serce. Najbardziej utkwiła mi w pamięci pierwsza scena zaraz po poczatkowych napisach: Twarz del Piero - pelna bólu, cierpienia, zwatpienia, zrezygnowania. Druga to przekazanie opaski kapitana Zambrottcie. Czyżby koniec ery Del Piero?? NIE!! Stanowczo mówie NIE!! Era Alexa bedzie trwała az do momentu zakonczenia przez niego kariery w Juve. Mateusszek, chylę nisko przed Tobą czoła. Zyczę powodzenia i wytrwałosci przy produkcji kolejnych kompilacji. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2005, 20:22 przez ghost85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bany_DG
- Juventino
Mnie łezka się nie zakreciła, i nie będe następnym lizotyłkiem :lol: Cóz komplikacja nie powaliła mnie wogóle, nie udane zagrania DP nie były aż takie nadzwyczajne, kazdemu sie zdarza... Co innego kompilacja Alexxxxxa o DP tam ciemny okres jego kariery został pokazany w sposób który robi wrażenie, przy doskonałym utworze Queen "Who wants to live forever" który świetnie oddawał sytuacje na ekranie i powodował wzruszenie... Moim zdaniem źle zostały podzielone okresy, powinno to być w kolejnosci chronologicznej, notabene poczatek filimiku uwazam za najlepszy.Piosenka, hmm poczatek fajnie sie zapowiada, jak wchodzi wokal robi sie nieciekawie
Mogło być lepiej...

- alex del adam
- Juventino
Mateusszek...........................zryłeś mi psychike tą kompilacją!!!! jak zyje tak lepszej nie widzialem, ona ma dusze!!!! Mistrzostwo!!!!!!! :shock:
- The_Sickness
- Juventino
Faktycznie kompilacja jest zrobiona znakomicie, jest spójna, fajnie dobrana muzyka i wątek, jedna z lepszych jakie widziałem.
- kramnik
- Juventino
Mi kompilacja oczywiscie podoba się. Fajny pomysł i zrealizowanie rowniez nie gorsze. Oczywiscie ma stale miejsce u mnie na komputerze. :-D
Ale chcialbym poruszyc inna sprawe: Wydaje mi sie mianowicie, ze twa kompilacja juz odpowiedziala na pytanie zadane na poczatku. Odpowiedz jest prosta i jednoznaczna - NIE.
Nalezy zwrocic uwage na to, ze Aleks i jego zagranie ukazane z poprzedniego i obecnego sezonu - to tak naprawde zupelna ŚREDNIOSC.
(procz meczu ze Siena i Messina). A to co robil dawniejjjjjjj....ahhhh - nie ma porownania.
On utracil radosc gry - i utracil zrozumienie pilki, niestety ale to widac.
Ale chcialbym poruszyc inna sprawe: Wydaje mi sie mianowicie, ze twa kompilacja juz odpowiedziala na pytanie zadane na poczatku. Odpowiedz jest prosta i jednoznaczna - NIE.
Nalezy zwrocic uwage na to, ze Aleks i jego zagranie ukazane z poprzedniego i obecnego sezonu - to tak naprawde zupelna ŚREDNIOSC.
(procz meczu ze Siena i Messina). A to co robil dawniejjjjjjj....ahhhh - nie ma porownania.
On utracil radosc gry - i utracil zrozumienie pilki, niestety ale to widac.
- BartekGajda9
- Juventino
Szczerze, kiedy pierwszy raz sciaglem i zobaczylem ta kompilacje wrecz oniemialem z wrazenia :płaczę: Pokazala ona jak wielkim graczem jest nasz Alex. Pomimo trudu, i czekania na swoja szanse, dzieki twojemu dzielu, wszyscy mozemy uwierzyc, iz wielki Del Piero symbol Juventusu, na zawsze pozostanie w naszych sercach. Dzieki temu filmowi zrozumialem jak wielkim zawodnikiem byl Alex. I chociaz kibicowalem i uwazalem go za mojego idola od praktycznie '99 roku to ta kompilacja wniosla duzo nowych odczuc do mojej swiadomosci. naprawde jestem pelen podziwu. 

- mrhahn
- Juventino
Taki jak kiedyś nie będzie...
Wiek, utarata świerzości robią swoje...
Ale może grać dalej świetnie i na bardzo wysokim poziomie !
Ilu jest od niego piłkarzy starszych, a grających dobrze...
Alex ma coś czego inni piłkarze nie mają - dar....
Więc do końca swoich dni na boisku będzie wielki !
Aha zapomniałem dodać :
Kompilacja jest spoko zrobiona...
Tylko trochu przygnębia
Nie lubie patrzeć na niepowodzenia Alexa...
Wiek, utarata świerzości robią swoje...
Ale może grać dalej świetnie i na bardzo wysokim poziomie !
Ilu jest od niego piłkarzy starszych, a grających dobrze...
Alex ma coś czego inni piłkarze nie mają - dar....
Więc do końca swoich dni na boisku będzie wielki !
Aha zapomniałem dodać :
Kompilacja jest spoko zrobiona...
Tylko trochu przygnębia

Nie lubie patrzeć na niepowodzenia Alexa...

- BartekGajda9
- Juventino
Mateusszek czy moglbys mi podac autora i tytul tej piosenki, ktora wstawiles do kompilacji??bardzo mi sie spodobala i chcialbym ja sobie sciagnac...
- del kasa
- Juventino
Szukałeś w ogóle w tym temacie :roll:BartekGajda9 pisze:Mateusszek czy moglbys mi podac autora i tytul tej piosenki, ktora wstawiles do kompilacji??bardzo mi sie spodobala i chcialbym ja sobie sciagnac...
O tytule piosenki pisał już puff...
Link http://www.megaupload.com/?d=ZYVUFTNGpuff pisze:Piosenka to "Human Interest" zaspołu Hooverphonic.
- Nathan
- Juventino
Czytając wszystkie komentarze pełne zachwytu jeszcze przed obejrzeniem, narobiłem sobie ogromnego smaka. Obejrzałem i... deseru mi brakuje 
Kompilacja ciekawa, dobrze zrobiona, ale żeby rewelacyjna to jak dla mnie raczej nie. Tak jak napisał Juventin:
Co nie zmienia faktu, że ta kompilacja technicznie zrobiona jest bardzo fajnie i przyjemnie się ją ogląda.

Kompilacja ciekawa, dobrze zrobiona, ale żeby rewelacyjna to jak dla mnie raczej nie. Tak jak napisał Juventin:
I podobnie jak Juventin uważam, że w kompilacji Alexxxxxa ten okres porażek w karierze DP jest ukazany lepiej i wymowniej (i ten podkład muzyczny, bardzo dobrze dobrany do przedstawianych sytuacji).nie udane zagrania DP nie były aż takie nadzwyczajne, kazdemu sie zdarza...
Co nie zmienia faktu, że ta kompilacja technicznie zrobiona jest bardzo fajnie i przyjemnie się ją ogląda.
Stupidity is immortal, so, some would live eternally.
Terribilis... Est... Locus... Iste...
Terribilis... Est... Locus... Iste...
- Pawełek
- Juventino
Mateusszek - filmik po prostu wspaniały... jestem od 1998r. kibicem Juventusu i zawsze podziwiałem Alexa ale teraz wiem jak wielkim symbolem Juventusu on jest :!: aż się wzruszyłem ogladając tą kompilacje
:płaczę: Wielkie pozdro for Mateusszek !!!!!!! FoRZA JUVE !!!!

Sky is the limit!
- Reggie
- Juventino
Nie będę oryginalny w tym że mi się podoba, ale napisze krótko: Niektórzy mówią że "obraz mówi więcej niz tysiąc słów" i zgadzam się
P.S. Żałuje tylko że kompilacja nie była dłuższa. Troche szkoda też, że wszystkie napisy były po angielsku, zamiast w naszym ojczystym języku.
P.S. Żałuje tylko że kompilacja nie była dłuższa. Troche szkoda też, że wszystkie napisy były po angielsku, zamiast w naszym ojczystym języku.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Molot
- Juventino
Po pierwsze:
Jestem pod wielkim wrażeniem, wielkie gratz dla ciebie Mateusszek za tę fantastyczną kompilacje, wspaniałe fragmenty, muzyka po prostu extra tak trzymaj

Po drugie:
Szkoda mi troszke Alexa, gdyż nigdy nie zdobył pełnego zaufania Capello, Który rzadko kiedy wystaiwa go w pierwszym składzie, albo wpuszcza go pod koniec spotkania. Ale cóż szanuje ich obu, Don Fabio zrobi tak jak uwaza.
Pozdro
Jestem pod wielkim wrażeniem, wielkie gratz dla ciebie Mateusszek za tę fantastyczną kompilacje, wspaniałe fragmenty, muzyka po prostu extra tak trzymaj

Po drugie:
Szkoda mi troszke Alexa, gdyż nigdy nie zdobył pełnego zaufania Capello, Który rzadko kiedy wystaiwa go w pierwszym składzie, albo wpuszcza go pod koniec spotkania. Ale cóż szanuje ich obu, Don Fabio zrobi tak jak uwaza.
Pozdro
Na zawsze tylko JUVE!!! AVE!