Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Proponowalbym "wziońć ksionszke" i nauczyc sie pisac rozprawki. Wylacz komputer, usiadz do biurka, otworz ksiazke od polskiego i zacznij pisac. Najpierw rozpisz sobie szkielet Twojej pracy a pozniej wez sie za tworzenie tekstu. I nie wysluguj sie uzytkownikami na forum, jesli masz takie braki w tworzeniu zdan i ortografii. Twoja nauczycielka dobrze robi zadajac Ci dodatkowe prace, bo moze uratuje Cie od martwicy umyslowej charakteryzujacej wiekszosc mlodych osob teraz, ktore wola sobie pograc w quake albo zajarac lub sie nachlac, zamiast poczytac cokolwiek wlozyc do tej glowy.
Kiedys moze zauwazysz co daje nauka w podstawowce czy gimnazjum.
pozdr
PS. Zycze owocnej pracy i mam nadzieje ze wezmiesz sie za jez polski bo cos slabo z nim u Ciebie.
Kiedys moze zauwazysz co daje nauka w podstawowce czy gimnazjum.
pozdr
PS. Zycze owocnej pracy i mam nadzieje ze wezmiesz sie za jez polski bo cos slabo z nim u Ciebie.
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
nie nie przerabiamy zadnych lektor ogulnie mi taki temat zadala i swoimi argumentami czeba poprzec a ja narazie nie umiem nic:(:(trezegol17 pisze:YO, YO. spróbuje Ci pomóc ale muszę się zapytać, czy trzeba wskazać jakieś przykłady z literatury?? Dała wam to zadania bo przerabiacie jakąś lekturke??
- Turbo
- Juventino
Szukałem pokoju dotyczącego gie ale nie znalazłem. w wyszukiwarce wpisałem Fifa 06 i nie chce mi znaleść a nie mam stałego żeby długo szukać wię napisze tutaj.
Jak włańczam fife to wyskakuje mi takie coś "FIFA 06 Requires Hardware Graphics Acceleration" wiecie może co trzeba zrobić ?????????
Jak włańczam fife to wyskakuje mi takie coś "FIFA 06 Requires Hardware Graphics Acceleration" wiecie może co trzeba zrobić ?????????
- Dagmara
- Juventino
Niedawno w pokoju gry&komputery, czy coś takiego był temat co się nazywał mniej więcej: "Wchodzić i grać dla chwały Juventusu" i tam był link do tej banalnej ale spoko gierki
miałam zapisanego tego linka ale potrzebny był format i zapomniałam go przenieść!! wczoraj szukałam tego tematu ale widocznie cały pokój został usunięty :roll:. czy mógłby ktoś mi podać tego linka??
i bardzo dziękuję bo już się stęskniłam za tą gierką 

małe niedopatrzenieDiego pisze:Tu znajdziesz link do tej gry. I pokój "Gry i komputery" nie został usunięty tylko ukryty.

Ostatnio zmieniony 08 listopada 2005, 21:16 przez Dagmara, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reggie
- Juventino
Ja też mam pytanie. Napewno wszyscy widzieli film "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem. W jednym momencie filmu leciała pewna piosenka, podczas której było pokazanych kilka ujęć. Nie potrafię dokładnie tego opisać bo dawno juz tego filmu nie widziałem. I ostatnio w radio znowu usłyszałem tą piosenkę. Czy ktoś wie jak ta piosenka się nazywała? (Jeśli ktoś zrozumiał o co mi chodzi
)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry program do obróbki graficznej
Chodzi mi konkretnie o to, że mam dwa obrazki a chce z nich zrobić jeden. Tzn. wkleić jeden na drugi. HELP 

Thx :*Według mnie najlepszy jest Photoshop, ale taką prostą operację połączenia dwóćh obrazkó można wykonać nawet w Paincie Wink .
Tu masz link do ładnego połączenia w Photoshopie dwóch obrazków
PozdrQ
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2005, 23:54 przez pinturicchia, łącznie zmieniany 2 razy.
- gorczas
- Juventino
Według mnie najlepszy jest Photoshop, ale taką prostą operację połączenia dwóćh obrazkó można wykonać nawet w Painciepinturicchia pisze:Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry program do obróbki graficznejChodzi mi konkretnie o to, że mam dwa obrazki a chce z nich zrobić jeden. Tzn. wkleić jeden na drugi. HELP
Tu masz link do ładnego połączenia w Photoshopie dwóch obrazków
PozdrQ
- Ole(k)Juve!
- Juventino
Mam problem!!!
Mam Siemensa MT50 i niedawno kupilem sobie do niego kabel usb ( gs-am601 ). Problem tkwi w tym,że nie miałem dołączonych sterowników, szukam ich w internecie od wczoraj ale nic. Nie moge znaleść.
Moje Pytanie brzmi: Czy może wie ktoś skąd można pobrać te sterowniki??
Z góry dzięki.
EDIT
Mam Siemensa MT50 i niedawno kupilem sobie do niego kabel usb ( gs-am601 ). Problem tkwi w tym,że nie miałem dołączonych sterowników, szukam ich w internecie od wczoraj ale nic. Nie moge znaleść.
Moje Pytanie brzmi: Czy może wie ktoś skąd można pobrać te sterowniki??
Z góry dzięki.
EDIT
Photoshop napewno jest najlepszy, ale dużo zajmuje i pobranie moze troche zająć. Jak chce sie coś zrobić na szybko to polecam Paint Shop Pro 9 - zajmuje tylko 40 mb.gorczas pisze:Według mnie najlepszy jest Photoshop, ale taką prostą operację połączenia dwóćh obrazkó można wykonać nawet w Paincie Wink .pinturicchia pisze:Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry program do obróbki graficznej Question Chodzi mi konkretnie o to, że mam dwa obrazki a chce z nich zrobić jeden. Tzn. wkleić jeden na drugi. HELP Pray
- pan Zambrotta
- Juventino
Tutaj znajdziesz spis wszystkich utworów z "Absolwenta".Reggie pisze:Ja też mam pytanie. Napewno wszyscy widzieli film "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem. W jednym momencie filmu leciała pewna piosenka, podczas której było pokazanych kilka ujęć. Nie potrafię dokładnie tego opisać bo dawno juz tego filmu nie widziałem. I ostatnio w radio znowu usłyszałem tą piosenkę. Czy ktoś wie jak ta piosenka się nazywała? (Jeśli ktoś zrozumiał o co mi chodzi)
- gorczas
- Juventino
Z tego co się dotyczałem to jest to zapewne odpowiednik pliku ISO na Mac'a. Możesz spróbować przerobic go na ISO w jakimś programie (np. Isobuster czy WinISO), lub też zmienić rozszerzenie na ISO (no chyba, że to jest na przykład film to na avi) - czasem pomagaDiego pisze:Wiecie co mogę zrobić z plikiem o rozszerzeniu .toast :shock: (opróczu skasowania go)? W googlach znalazłem program do nagrywania płyt CD/DVD, ale nie o to mi chodzi :? .
PozdrQ
- Reggie
- Juventino
Dzięki panie Zambrotta, chodziło mi o The Sounds of Silence, wystarczyło jendo spojrzenie na tytuł żebym sobie przypomniał 
Diego spróbuj zajrzeć tu : http://forum.dzikie.net/index.php?actio ... t&id=11496
moze to ci pomoze

Diego spróbuj zajrzeć tu : http://forum.dzikie.net/index.php?actio ... t&id=11496
moze to ci pomoze
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli